مراکز جامع اهدای خون در استان اصفهان فعال می‌شوند


مراکز جامع اهدای خون در استان اصفهان فعال می‌شوند

گروه استان‌ها ــ سرپرست سازمان انتقال خون استان اصفهان گفت: افق آینده این سازمان دریافت فرآورده‌های خونی مورد نیاز به روش پلاسما فِرِز برای کمک به بهبود بیماری‌های مختلف است.

علی فتوحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  اصفهان  با بیان اینکه تمامی گروه‌های خونی در اصفهان مورد نیاز است، اظهار داشت: با همکاری مردم و ادارات، در چند روز اخیر و به خصوص روز عید مبعث حدود 400 مراجعه‌کننده برای اهدای خون داشتیم که سبب شده کمبودهای ذخیره خونی چند هفته اخیر جبران شود.

وی با اشاره به میزان ذخیره خون در شهر و استان بیان کرد: ذخیره خون در شهر حدود 4روز و در استان حدود 5روز است.

سرپرست سازمان انتقال خون استان اصفهان با اشاره به تکنولوژی پلاسما فِرِز تصریح کرد: افق آینده ما، دریافت فرآورده‌های خونی مورد نیاز به صورت مجزا و به روش پلاسما فرز است.

وی تصریح کرد: خون افراد مراجعه‌کننده به سازمان حدود 40تا 50دقیقه با دستگاه پلاسما فرز،گرفته می‌شود و محصول مورد نیاز از خون گرفته و خون به بدن اهداکننده برمی‌گردد.

فتوحی با بیان اینکه در آینده مراکز جامع اهدای خون در استان فعال می‌شوند، گفت: در مراکز جامع اهدای خون برخلاف مراکز اهدای خون که پس از دریافت خون اشخاص، فرآورده‌ها به صورت سنتی جدا می‌شد، فرآورده‌های خونی مانند پلاسما و پلاکت از خون جدا شده و خون به شخص برمی‌گردد.

وی با اشاره به اینکه در این روش محصولات خونی مورد نیاز دریافت می شود، عنوان کرد: این روش برای کمک به درمان بسیاری از بیماری ها موثر است، چنانچه در یک سال اخیر روش پلاسما فرز برای کمک به بهبود بیماری کووید استفاده شده است.
سرپرست سازمان انتقال خون استان اصفهان با اشاره به پلاسمای کوویدی در کمک به بهبود بیماران کرونایی اظهار داشت: با مراجعه افراد بهبود یافته از کرونا به مراکز ،به روش پلاسما فرز، پلاسمای حاوی آنتی بادی از خون جدا و خون به بدن آن‌ها برمی‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: هرچه شدت بیماری و درگیری ریوی در افراد بالاتر باشد، پلاسمای کوویدی حاوی آنتی بادی قوی‌تر و موثرتری برای بهبود دیگر بیماران خواهد داشت. همچنین با آزمایش آنتی‌بادی از بیماران بهبود یافته و یا مشاوره‌هایی که با این بیماران توسط پزشک صورت می‌گیرد، فرد مناسب برای اهدای پلاسمای کوویدی انتخاب می‌شود.

فتوحی ادامه داد: روش پلاسمای فرز اکنون برای درمان هاری نیز صورت می‌گیرد؛ به صورتی که فرد برعلیه هاری واکسینه می‌شود و با رسیدن آنتی بادی بدن به سطح موثر و در روز مشخص، فرد اقدام به اهدای پلاسمای هاری می‌کند.
وی با ابراز تشکر از مردم و همکاری ادارات در اهدای خون در روزهای گذشته خاطرنشان کرد: امیدواریم در روزهای ابتدایی سال جدید هم همچنان به این امر خدا پسندانه و تامین خون سالم برای هم نوعان بپردازند.

انتهای پیام/163/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon