کرونا ۲۷۰۰ میلیارد ریال به بخش گردشگری استان مرکزی خسارت وارد کرد
گروه استانها- استاندار مرکزی گفت: کرونا ۲۷۰۰ میلیارد ریال به بخش گردشگری استان مرکزی خسارت وارد کرد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید علی آقازاده عصر امروز در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی با اشاره به وظایف دستگاهها اظهار داشت: از آغاز شیوع بیماری کرونا تاکنون امسال دومین سالی است که به مردم توصیه میکنیم در برنامههای نوروز خود مسافرت نکنند در صورتیکه هرسال دستگاههای استان برای پذیرایی، اسکان و مهماننوازی از مسافران نوروز در اقامتگاهها و هتلها آماده و زمینه را مهیا میکردند اما باتوجه به شرایط بیماری کرونا امسال هم همانند سال گذشته از مردم درخواست داریم به مسافرت نروند.
وی افزود: مردم برای دومین سال پیاپی نمیتوانند همانند سالهای گذشته در ایام تعطیلات نوروز دید و بازدید، سفرهای نوروزی، گشتوگذار، طبیعتگردی و گردشگری داشته باشند و جز در مواقع اضطراری سفرهای نوروزی را متوقف کنند.
استاندار مرکزی ادامه داد: در یک سال گذشته نزدیک به 270میلیارد تومان خسارت به بخش گردشگری به سبب عدم سفر و ممنوعیتهای آن وارد شد اما به نظر بیش از این مقدار است به طوری که با بیکار شدن بخشهایی به سبب شیوع بیماری کرونا، مشاغل و صنوف در اوایل سال99 مشکلاتی ایجاد شد که تقریبا 3برابر این میزان خسارت در حوزه گردشگری است.
آقازاده تصریح کرد: افرادی بنا به هر دلیلی در این ایام به سفر میروند که تنظیم برنامههای ستاد سفر نوروز1400 به این سبب انجام شد و همه دستگاهها از جمله نیروی انتظامی و راهور، راهداری و غیره همانند سالهای گذشته برنامههای خود در جادهها و سطح شهرها انجام میدهند و درخواست از مردم برای عدم سفر در این ایام نباید زمینهای برای عدم انجام وظیفه دستگاهها باشد.
وی تصریح کرد: در ایام نوروز جادهها تعطیل نیست به طوری که سوخترسانی و ارسال کالاهای ضروری به شهرها و سایر موارد انجام میشود به همین سبب همه دستگاههای استان باید همانند سالهای گذشته وظایف خود را به درستی انجام دهند.
استاندار مرکزی بیان کرد: در بعضی محورها در روزهای نخست ایام نوروز تراکم داریم به همین سبب اعضای ستاد سفر استان و شهرستانها، فرمانداران، بخشداران و شهرداران باید برنامه و آمادگی داشته باشند.
آقازاده عنوان کرد: امیدواریم بیماری کرونا ریشهکن شود و کسانی که سفر اضطراری میروند با حمایت دستگاهها و توجه به رانندگی خود به سلامت سفر خود را به پایان برسانند و نکته مهم این است که همه دستگاهها وظیفه خود را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه فرمانداران باید با دقت و برنامهریزی دقیق راههای ارتباطی شهرستان مربوطه و شهرداری را در زمینه شاداب کردن محیط شهر وارد میدان کنند،گفت: در زمینه تسهیل سفر و تامین نیازهای مسافران در موارد بهداشتی و کمکهای پزشکی باید دانشگاه علومپزشکی،اورژانس و هلال احمر و در مواقع لجستیک اداره کل راهداری استان در این ایام حضور پررنگی داشته باشند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری باید بر مصوبات جلسه و اقدامات دستگاهها نظارت لحظهای داشته باشد زیرا ممکن است در دو هفته آینده نوسانات آب و هوایی داشته باشیم که باید در این مواقع برنامهای پیشبینی شود تا برای مسافران مشکلی ایجاد نشود.
انتهای پیام/713/ ز