زیرسازی راه‌آهن مبارکه-سفید دشت- شهرکرد ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

زیرسازی راه‌آهن مبارکه-سفید دشت- شهرکرد 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

گروه استان‌ها - مجری طرح‌های زیربنایی استان اصفهان گفت: زیرسازی راه‌آهن مبارکه-سفید دشت- شهرکرد ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در سال آینده با انجام مناقصه عملیات روسازی آن نیز آغاز و در تیرماه وارد فاز تکمیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد، مجید نظری، معاون امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری  عصر امروز در ستاد اقتصاد مقاومتی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به موقعیت جدید ایستگاه راه آهن مبارکه-سفیددشت-شهرکرد اظهار داشت: حد فاصل ایستگاه تا جاده 10.7 هکتار است و این ایستگاه برای حریم و علایم مورد نیاز 22 هکتار زمین نیاز دارد و در  نشست‌های متعدد با سپاه قمربنی‌هاشم استان مقرر شد در مجموع 35.1 هکتار کل اراضی از 118.7هکتار از اردوگاه قدس سپاه قمربنی‌هاشم به ایستگاه اختصاص یابد. 

در ادامه این ستاد علیرضا صلواتی،  مجری طرح‌های زیربنایی استان اصفهان بیان داشت: زیرسازی راه آهن در استان چهارمحال و بختیاری تاکنون حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در سال آینده با انجام مناقصه عملیات روسازی آن نیز آغاز و در تیرماه وارد فاز تکمیل می‌شود.

صلواتی افزود: هفته گذشته بزرگترین تونل آن راه‌اندازی شد و هم‌اکنون عملیات اجرایی تعداد زیادی از تونل‌ها در حال انجام است.

احمدرضا محمدی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، در ادامه ستاد اقتصاد مقاومتی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به طرح‌های آبرسانی در استان، عنوان داشت: احداث مجتمع آبرسانی خانمیرزا از سال 1395 شروع شده است و جامعه هدف 34 روستا با جمعیت 31 هزار نفری را آبرسانی می‌کند.

محمدی افزود: مجموع اعتبار تخصیص یافته استانی برای این طرح 850 میلیون تومان و مجموع اعتبار ملی، 3 میلیارد و 500 میلیون تومان تخصیص یافته است.

وی عنوان داشت: آبرسانی به مجتمع‌های جغدان شهرستان کیار با پنج روستا، دهنوگودرز شهرستان لردگان با چهار روستا، سرتنگ‌محمودی شهرستان اردل با هفت روستا و روستاهای گل‌سرخ و نصیرآباد شهرستان کوهرنگ از دیگر اقدامات اجرایی امسال بود.

مدیرعامل آبفا چهارمحال و بختیاری با تشریح اینکه امسال دو شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی یکپارچه شده‌اند و آبداران فعالیت‌هایی از جمله قرائت کنتور و ... انجام می‌دهند، گفت: آبداران از عوامل پیمانکاران هستند و محل دریافت حقوق آن‌ها از پیمانکاران است و ردیفی از اعتبارات تملک دارایی تحت عنوان ردیف کاهش هدررفت و پایداری آب روستایی تامین می‌شود. تعدادی از آبداران خارج از ضوابط وارد مجموعه شده‌اند و این آبداران در استان 300 نفر هستند که این تعداد نیرو مجموعه را حجیم کرده است.

وی ادامه داد: در سال‌های گذشته اعتباری که به آبداران اختصاص داده می‌شد به صورت اسنادی بوده و ممکن بود تخصیص با مصوبات همخوانی نداشته باشد که این‌ دو عامل سبب شد شرکت آب و فاضلاب روستایی به پیمانکاران بدهکار باشد و پیمانکاران نتوانند حقوق معوق آبداران را پرداخت کنند و پیگیری‌های متعدد در خصوص این مسئله انجام اما منتج به نتیجه نشد.

مدیرعامل شرکت آبفای استان خاطرنشان کرد: با یکپارچه شدن دو شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی انسجام بیشتری به این نیروها و پرداختی‌ها داده شد اما آبداران مطالباتی از سال‌های 97و 98 و حتی 92 نیز طلب می‌کنند، جلساتی برای مصوبات برگزار و در توافقی با پیمانکاران مقرر شد در یک بازه زمانی پرداخت‌هایی به این آبداران انجام شود که اولین پرداخت طی روزهای گذشته انجام و تعهداتی که داشتیم به صورت کامل اجرا کردیم، برای سال آتی باید نیروها ساماندهی و تاکنون بخشی از نیروهای غیرمرتبط با این حوزه را جدا و به حوزه‌های مرتبط انتقال داده‌ایم اما اجرای کامل این طرح حدود دو سال طول می‌کشد و آبداران استان در حال حاضر به حدود 250 نفر تقلیل پیدا کرده‌اند.

انتهای پیام/7540/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon