امام جمعه اصفهان: ارائه آمارهای آسیبهای اجتماعی بدون اقدام عملی فایدهای ندارد
گروه استانها ــ امام جمعه اصفهان با بیان اینکه مکانهایی که مدیریت دولتی دارند، مظاهر اسلامی در آن نمود داشته باشد، گفت: ارائه آمارهای آسیبهای اجتماعی بدون اقدام عملی و اصلاح امور فایده ای ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی امام جمعه اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد در دیدار دبیر شورای سیاست گذاری و راهبری عفاف و حجاب وزارت کشور اظهار داشت: امام علی(ع) میفرمایند: «یَنْبَغِی لِمَنْ وَلِیَ أمْرَ قَوْمٍ أَنْ یَبْدَأَ بِتَقْوِیمِ نَفْسِهِ قَبْلَ أَنْ یَشْرَعَ فِی تَقْوِیمِ رَعِیّتِهِ؛ وَ إلّا کَانَ بِمَنْزِلَةِ مَنْ رَامَ اسْتِقَامَةَ ظِلّ الْعُودِ قَبْلَ أنْ یَسْتَقِیمَ ذَلِکَ الْعُودُ : سزاوار است کسی که ولایت أمر جماعتی را در دست میگیرد، ابتدا خود را بسازد، سپس مردم را وگرنه به منزله کسی است که میخواهد مردم را در زیر چادر و سایبان قرار بدهد، قبل از اینکه چوبه آن چادر را بر پا بدارد».
وی افزود: سزوار است که مسئولان و مدیران در همه دستگاهها و ارگانها در ابتدا خودشان قوانین و مصوبات مربوط به مسائل فرهنگی را رعایت کنند سپس انتظار رعایت شدن این مسائل توسط مردم را داشته باشند؛ در جاهایی که مدیریت دولتی است باید مظاهر اسلامی وجود داشته باشد نه اینکه به مسائل فرهنگی توجهی نشود، بنابراین هر کاری قرار است انجام شود اول خودمان و اداراتمان را اصلاح کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با بیان اینکه باید مقرراتی داشته باشیم تا بتوان کشور را اداره کرد، گفت: هیچ سازمان و گروهی بدون داشتن مقررات نمیتواند کارهای خود را ساماندهی کند، بنابراین وجود مقررات در هر سازمان به ویژه مقررات و دستورالعملهای فرهنگی لازم و ضروری است، از سوی دیگر لازم است نسبت به کارها و رفتارهای نیک و پسندیده، الگوسازی شود.
وی ادامه داد: متأسفانه در فیلمهایی که ساخته میشود فرهنگ اسلامی رعایت نمیشود، این در حالی است که صهیونیستها همواره حس برتری قوم یهود را در ساخت فیلمها و حتی برنامههای کودک رعایت میکنند.
امام جمعه اصفهان تصریح کرد: ارائه آمارها بدون اقدام عملی و اصلاح امور فایدهای ندارد، لازم است تا دستورات و مقررات صادر و نسبت به اجرای آن توصیه شود.
مصوبات شورای فرهنگی در حکم قانون است
دبیر شورای سیاستگذاری و راهبری عفاف و حجاب وزارت کشور در این دیدار با ارائه گزارشی از وضعیت آسیبهای اجتماعی جامعه اظهار داشت: میزان سقط جنین، مبتلایان به بیماری ایذر، زنان خیابانی، طلاق، افزایش سن ازدواج، بیعفتیها فضای مجازی، تبلیغ سگگردانی، قمار و شرطبندی همواره رصد میشود و راهکارهای مشترکی برای کنترل وضعیت موجود در استانها دنبال میشود.
رضائیان افزود: افزایش میزان پارکها و بوستانهای اختصاصی خانمها و ایجاد فضای اختصاصی برای ورزش و تفریح بانوان، اختصاص تا 10 درصد تبلیغات شهری و محیطی شهرداریها، وزارت راه، وزارت نفت و صدا و سیما در راستای گسترش فرهنگ عفاف و ایجاد ستادهای عفاف و حجاب در مناطق شهری کلان شهرها با مسئولیت شهردار و دبیری سازمان بسیج برای ایجاد انسجام در فعالیتها از جمله راهکارهای ابلاغ شده به استانها است.
وی با بیان اینکه مصوبات شورای فرهنگ عمومی در حکم قانون است، گفت: متأسفانه راهکارهایی که در اتاقهای فکر ساعتها بر روی آن فکر شده، جدی گرفته نمیشود و در مقابل غربیها در تلاش هستند با کمرنگ کردن عفاف و حجاب در جامعه، کانون خانواده از متزلزل کنند و تمدن ایرانی را از بین ببرند.
دبیر شورای سیاست گذاری و راهبری عفاف و حجاب وزارت کشور یادآور شد: انجام کارهای ایجابی و فرهنگی اصل کار ما است و برخورد با موارد خاص نیز دنبال میشود، همچنین انجام نظارت بر مجموعههای وابسته به دستگاههای دولتی در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/163/س