امام جمعه زاهدان: حرکت جهادی لازمه حوزه آموزش و پرورش سیستان‌ و بلوچستان است

امام جمعه زاهدان: حرکت جهادی لازمه حوزه آموزش و پرورش سیستان‌ و بلوچستان است

گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در سیستان ‌و بلوچستان گفت: محرومیت‌های موجود در استان حرکت جهادی آموزش و پرورش و جهش در سرمایه‌گذاری را می‌طلبد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی عصر امروز در دیدار وزیر آموزش و پرورش ضمن تبریک فرا رسیدن ماه شعبان از تلاش‌های صورت گرفته توسط مجموعه آموزش و پرورش در جهت تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم اظهار داشت: کار مجموعه آموزش و پرورش کاری سخت و گسترده است و شیوع ویروس کرونا به مشکلات اضافه کرد و زحمات زیادی را برای معلمان و کادر تربیت و آموزش ایجاد کرد.

امام جمعه زاهدان افزود: با وجود همه مشکلات ایجاد شده این محدودیت‌ها برکات زیادی را هم به دنبال داشت که از قبیل آن می‌توان به فراهم شدن زیرساخت‌ها و در اختیار قرار گرفتن ابزار اشاره کرد که در آینده می توانیم از این ابزار استفاده بیشتر و موثرتری داشته باشیم.

محامی بیان داشت: استان سیستان‌ و ‌بلوچستان با تمام محرومیت‌های موجود تنگه احد نظام نامیده می شود و این دارای پیام‌های متعددی است که فراهم کردن زیرساخت‌ها در این استان تلاش و مجاهدت همگانی را می‌طلبد. اجرای عدالت همواره از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بوده و طبق فرمایش ایشان هنوز به محقق شدن عدالت در لایه‌های مختلف جامعه نرسیده‌ایم.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان خواستار عدالت در عرصه آموزش شد و اظهار داشت: ضرورت دارد تا امکانات تهیه شده متناسب با نیازها و به طور عادلانه تقسیم شود و محرومیت‌های موجود در استان حرکت جهادی آموزش و پرورش و جهش در سرمایه‌گذاری را می‌طلبد.

وی گفت: رشد جمعیت در سیستان و بلوچستان به گونه‌ای است که رسیدگی‌ها جوابگوی رشد جمعیت نیست و باید در این جهت برنامه‌ریزی‌های بلند مدت صورت گیرد.

امام جمعه زاهدان اظهار داشت: عدالت در تربیت و تامین کادر آموزش و پرورش مهم است اما باید توجه داشت که جذب نیروهای غیربومی به علت عدم ماندگاری آنها در استان مشکل‌ساز است و البته تنها گزینش نیروهای بومی نیز سیستم را دچار خلل و سطح دانش آموزان را پایین می‌آورد.

وی افزود: پیشنهاد می‌شود که جذب به صورت تلفیقی از نیروهای بومی و غیربومی صورت گیرد یا اگر قرار است تنها نیروهای بومی جذب شوند برای تحصیل به دیگر استان‌ها فرستاده شوند تا در سطح بالاتری آموزش ببینند و نگاهشان باز شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان دقت و نظارت بیشتر در گزینش اولیه افراد و همچنین زیر نظر داشتن نیروها حین انجام کار را برای جلوگیری از انحرافات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: آنچه آموزش داده می‌شود باید متناسب با آموزه‌های دینی ما باشد زیرا دانش آموزان گنج‌هایی هستند که در اختیار ما قرار گرفتند و اگر سلامت آموزش حفظ نشود و دشمن رخنه کند برای نسل‌های آینده ما مشکل ساز خواهد بود.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تدوین برش استانی و شهرستانی از آن کار خوبی است که انجام شده اما چیزی که مهم است تلاش برای اجرای درست این سند است.

وی ادامه داد: عملیاتی کردن سند تحول بنیادین نظارت و دقت درست را می‌طلبد و نباید تنها به گزارش‌ها دل خوش باشیم و باید از کانال‌های مختلف بررسی های لازم را صورت دهیم.

این استاد درس خارج حوزه علمیه گفت: دو مقوله تربیت و پرورش دارای رابطه‌ای  تنگاتنگ هستند اما متاسفانه متولیان امور تربیتی از محدودیت‌ها و محرومیت‌های موجود در این عرصه گلایه دارند که باید در این جهت اهتمام بیشتری صورت گیرد و نیازمند تحول در این حوزه هستیم.

 محامی گفت: انجام کارهای تربیتی و عقیدتی نیازمند کارشناس است که باید چنین افرادی تربیت شود و در ادامه نیز زیرساخت‌ها برای فعالیت آنها فراهم باشد.

 وی خواستار توجه و اهتمام بیشتر وزارت آموزش و پرورش به طرح های مصوب شده بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش شد و تاکید کرد: به کارگیری سرباز طلبه فرصت خوبی برای آموزش و پرورش خواهد بود که باید از آن نهایت استفاده صورت گیرد.

محامی خاطرنشان کرد: تا حد امکان سعی شود تا طرح‌ها مصوب در این سفر به گونه‌ای باشد که سنگ بنایی برای جهش در آموزش و پرورش استان قرار گیرد و نفع آن به مردم نجیب و صبور استان برسد.

انتهای پیام/392/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon