دبیر کمیسیون بهداشت مجلس: احداث شهرک سلامت در قزوین جای سؤال دارد
گروه استانها- دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: احداث شهرک سلامت در قزوین جای سؤال و پرسشهای زیادی دارد و اینکه مجوز احداث دانشگاه علوم پزشکی را چه کسی صادر کرده، محل ابهام است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی در آخرین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان قزوین که ظهر امروز در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: احداث شهرک سلامت در قزوین جای سؤال و پرسشهای زیادی دارد و اینکه مجوز احداث دانشگاه علوم پزشکی را چه کسی صادر کرده، محل ابهام است.
وی تصریح کرد: به نظر میرسد برای احداث شهرک سلامت مراحل و مقدمات قانونی درست طی نشده؛ چرا که هر مجموعه و نهادی نمیتواند دانشگاه علوم پزشکی احداث کند. ضمن اینکه میزان درآمدزایی مردم استان قزوین از محل پروژه شهرک سلامت جای بحث و ابهام دارد.
محمدبیگی اضافه کرد: البته احداث این شهرک با توجه به نیازمندی مردم به اشتغال و کارآفرینی در نفس خود خوب است و باید توانمندیهای اقتصادی و شغلی استان را ارتقا دهد. در ضمن مجموعه مدیران استان قزوین باید احداث دانشگاه علوم پزشکی را در اولویت برنامههای کاری خود قرار دهند تا بتوانیم شاهد توسعه آموزش پزشکی و درمانی در استان قزوین باشیم.
اختصاص 32 میلیارد تومان به تکمیل بیمارستان 700 تختخوابی
نماینده قزوین آبیک و البرز در مجلس با اشاره به پیگیریهای نمایندگان برای جذب بودجه به طرح احداث بیمارستان 700 تختخوابی گفت: در نتیجه این پیگیریها 17 میلیارد تومان اعتبار برای پیشرفت فیزیکی و ساختمانی طرح اختصاص یافته است. ضمن اینکه وزیر بهداشت هم قول داده 15 میلیارد تومان دیگر هم برای تکمیل این بیمارستان تخصیص دهد که مجموع بودجه تخصیصی این طرح نیمهتمام را به 32 میلیارد تومان میرساند.
محمدبیگی توسعه گردشگری سلامت و توریسمدرمانی را یکی از راههای توسعه اقتصادی و گردشگری استان قزوین دانست و افزود: نمایندگان استان قزوین در مجلس شورای اسلامی خواستار جذب سرمایههای بزرگ در استان هستند تا بتوان بر پایه ظرفیتهای بالقوه استان قزوین و در چارچوب قانون استان قزوین را از هر نظر زیباتر کرد.
احداث بیمارستان هزار تختخوابی سرانه تختهای قزوین را ارتقا نمیدهد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قزوین هم با تاکید بر لزوم توسعه زیرساختهای بیمارستانی و درمانی در استان قزوین گفت: فرسوده بودن و بلااستفاده بودن بسیاری از زیرساختها و تختهای بیمارستانی مورد اتفاق همه مدیران و مسئولان استان قزوین قرار دارد و به همین خاطر همافزایی مناسبی در جهت پیشبرد احداث بیمارستان 700 تختخوابی شکل گرفته است.
ابوالفضل یاری احداث بیمارستان هزار تختخوابی را جزو مطالبات درمانی مردم و اقشار متوسط و محروم ندانست و تصریح کرد: بیمارستان هزار تختخوابی با سرمایهگذاری بخش خصوصی و توسط پیمانکار بخش خصوصی برای درآمدزایی و توسعه توریسمدرمانی در استان قزوین ساخته خواهد شد و سرانه تختهای بیمارستانی استان در وزارت بهداشت را بالا نخواهد برد.
وی اضافه کرد: با توجه به حضور پزشکان متخصص و کاربلد در استان و کشور بخشی از اراضی شمال شهر قزوین برای ساخت این بیمارستان اختصاص یافته است تا در آیندهای نه چندان دور شاهد ساخت بیمارستانی باشیم که بیماران کشورهای منطقه و همسایه مانند عراق را جذب استان قزوین میکند.
انتهای پیام/ش