رژیم اسرائیل| مخالفت نتانیاهو با پیشنهاد تصدی ریاست به جای نخستوزیری و فراخوان «یعلون» برای سرنگونی وی
منابع رژیم صهیونیستی از مخالفت نتانیاهو با کنارهگیری و تلاش گسترده مخالفانش برای جلوگیری از نخست وزیری مجدد وی خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برخی نزدیکان بنیامین نتانیاهو به او پیشنهاد دادهاند تا از سمت نخست وزیری کنارهگیری کند و در مقابل به عنوان رئیس رژیم صهیونیستی منصوب شود، اما او با این پیشنهاد مخالفت کرده و همچنان بر ادامه نخست وزیری اصرار دارد.
ادامه تکاپوی مخالفان نتانیاهو برای حذف وی از صحنه قدرت
شبکه عبری زبان کان رژیم صهیونیستی گزارش داد که موشه یعلون وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی از تمام سیاستمداران صهیونیست دعوت کرده برای کنار زدن نتانیاهو دست به دست هم دهند.
یعلون گفته همه باید بدانند که بدون کنار زدن نتانیاهو اوضاع خوبی برای اسرائیلیها رقم نمیخورد و همگی باید اختلافات را کنار گذاشته و فعلا سکان رهبری را به یائیر لاپید بسپارند و همه باید به او ملحق شوند و پس از آن مسائل را بررسی کنند.
شبکه کان همچنین گزارش داد که روین ریولین رئیس رژیم صهیونیستی روز دوشنبه آینده با نمایندگان احزاب اسرائیلی در محل اقامت خود در قدس اشغالی با هدف رایزنی درباره مسئله تشکیل دولت دیدار خواهد کرد و پس از آن تصمیم نهایی خود را در مورد اینکه چه کسی مامور تشکیل دولت شود، اتخاذ خواهد کرد.
این شبکه پیشبینی کرد که تصمیم نهایی در مورد اینکه ماموریت تشکیل دولت به چه کسی سپرده شود، تا قبل از روز چهارشنبه هفته آینده اتخاذ شود.
چهارمین انتخابات کنست رژیم صهیونیستی طی تنها دو سال اخیر، روز 23 مارس 2021 (سوم فروردین 1400)برگزار شد.
با اعلام نتایج نهایی انتخابات کنست بیست و چهارم بن بست سیاسی در این رژیم برای تشکیل کابینه با شدتی بیش از گذشته ادامه دارد و به نظر می رسد تشدید اختلافات موجود در میان ائتلاف راستگرایان کار را برای دوره های بعد نیز سخت تر کند.
پس از آنکه مشخص شد دو جناح رقیب برای تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی هیچ کدام موفق به کسب اکثریت کرسی های کنست برای تشکیل کابینه نشده اند. رایزنی ها در میان راستگرایان برای تشکیل کابینه آغاز شد .
در حال حاضر با 59 کرسی راستگرایان و 57 کرسی مخالفان نتانیاهو، هیچ کدام نمی توانند کابینه را تشکیل دهند. ولی اگر حزب فلسطینی تازه تأسیس «جبهه متحد اسلامی جنوب» به ریاست «منصور عباس» به یکی از دو طرف بپیوندد امکان تشکیل کابینه برای آنها فراهم خواهد شد. اما نکته قابل توجه خط قرمز نانوشته ای است که در احزاب رژیم صهیونیستی به ویژه راستگرایان وجود دارد و آن هم ائتلاف با فلسطینی ها است که هیچ حزبی در رژیم صهیونیستی توان اجرایی کردن آن را ندارد. چرا که عبور از این خط قرمز به مثابه خودزنی سیاسی خواهد بود که موجب انزوا خواهد شد.
رژیم صهیونیستی نزدیک دو سال است که با بن بست سیاسی روبرو است و به اعتقاد تحلیلگران، این بحران سیاسی که با شیوع کرونا تشدید شده در حقیقت بیانگر نوعی جنگ پنهان سیاسی در این رژیم اشغالگر است.
انتهای پیام/