وضعیت راههای ارتباطی استان کردستان ارتقاء مییابد + فیلم
گروه استانها - براساس گفته مسئولان وضعیت راههای ارتباطی استان کردستان ارتقاء یافته و بخش عمدهای از آنها از محورهای فرعی به اصلی و اصلی به چهارخطه و بزرگراهی تبدیل میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، توسعه زیرساختها از الزامات مهم رشد اقتصادی و افزایش رفاه عمومی به شمار میرود. سرمایه گذاری مستقیم بر روی زیرساختها باعث فراهم شدن امکانات تولیدی شده و فعالیتهای اقتصادی را تحریک کرده و با کاهش هزینههای تجارت و انتقالات باعث بهبود رقابتپذیری شده و در نهایت به توسعه و رشد اقتصادی کمک میکند. امروزه حمل و نقل جادهای، به عنوان یکی از مهمترین شاخصهای توسعه اقتصادی به حساب میآید. کارشناسان بر این باورند که برقراری ارتباط و توسعه متوازن استان در گرو ایجاد زیرساختها در تمامی مناطق است.
سالهاست وضعیت راههای کردستان علیرغم اقدامات انجام شده، نامناسب و خطرآفرین است و شیوه نامناسب رانندگی برخی از شهروندان هم بر این خطر میافزاید. جاده سنندج-مریوان یکی از محورهای پرتردد در استان بوده که روزانه تعداد زیادی کامیونهای سنگین، تریلرهای کشنده و خودرو سواری در این مسیر تردد کرده اما پس از گذشت 18سال هنوز علمیات احداث جاده جدید و جایگزین آن به اتمام نرسیده و در این محور و سایر محورها تکههای آسفالت یا از جا کنده و یا ترک ترک شده، بیداد کرده و بسیاری از نقاط حادثهخیز هم گاردریل ندارد و در حوادث جادهای احتمال پرت شدن خودرو به خارج از جاده وجود دارد.
محمد راشد مدرسگرجی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان در بازدید از دفتر خبرگزاری بینالمللی تسنیم در سنندج، به آخرین وضعیت راههای استان پرداخت و از احداث و ارتقاء راههای استان از فرعی به اصلی و اصلی به چهارخطه و بزرگراه خبر داده اما چه زمانی اعتبار لازم تأمین و این وضعیت اجرایی شود، مشخص نیست...!
وی گفت: طول راههای استان کردستان حدود 8هزار کیلومتر بوده که حفظ و نگهداری، نصب علائم، لکهگیری و روکش آسفالت این راهها وظیفه ماست.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کردستان گفت: در حال حاضر فعالیتهای زیادی در این حوزه در حال انجام بوده که مهمترین آن کریدور شمال به جنوب است که 320 کیلومتر آن در کردستان قرار دارد و از شهرستان کامیاران، سنندج و دیواندره و در نهایت سقز عبور میکند.
وی تصریح کرد: امیدواریم بابهرهبرداری از کریدور شمال-جنوب، بتوانیم تردد و سفری ایمن را برای کاربران راههای کشور و استان کردستان ایجاد کنیم.
مدرسگرجی خاطر نشان کرد: در طول سال گذشته حدود 100میلیارد تومان برای اجرای عملیات خطکشی، روکش آسفالت، نصب علائم عمودی و افقی و لکهگیری در استان هزینه شده و اکثر اعتبارات از محل منابع ملی و اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای کشور تأمین شده است.
وی با اشاره به تردد راههای استان و عملکرد ترانزیتی، اذعان کرد: متأسفانه بیشتر راههای استان از لحاظ استاندارد فرعی بوده اما عملکردشان ترانزیتی است و پاسخگوی میزان حمل و نقل جادههای استان نیست و شاهد وجود ضعفهایی در برخی از راههای کردستان هستیم.
مدرسگرجی از نصب علائم راهنمایی در طول محورهای استان خبر داد و بیان کرد: حدود28 نقطه حادثهخیز در جادههای کردستان وجود دارد که عملیات آشکارسازی و اصلاح این نقاط انجام شده و برای رفع خطر و اصلاح 14 نقطه نیز حدود 100 میلیارد ریال هزینه شده است.
گفتوگوی ویدئویی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کردستان با خبرگزاری تسنیم را در ادامه ببینید:
انتهای پیام/481/482/ی