رئیس سازمان ملی استاندارد: استان قم در حوزه صنعت حلال، دارای ظرفیتهای مهمی است
گروه استانها-رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: استان قم در حوزه صنعت حلال، دارای ظرفیتهای مهمی در سطح کشور و بینالمللی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، غلامرضا شریعتی ظهر امروز در جلسه با استاندار قم که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: حلال صنعت بزرگی در جهان به شمار میرود و باید آن را رونقبخشیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: صنعت حلال، جایگاه مهمی در کشورهای اسلامی دارد و باید برای توسعه این صنعت با هماهنگیهای لازم اقداماتی را به نتیجه رساند.
وی تصریح کرد: قبلاً شانیت و اشرافیت در بسیاری از حوزهها را نداشتهایم و با محدودیتهایی مواجه بودیم، در قانون جدید استاندارد، جایگاه و اعمال حاکمیت وجود دارد و در قانون نیز قیدشده که نهاد حاکمیتی و زیر نظر رئیسجمهور هستیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران بیان کرد: تا زمانی که حاکمیت اعمال شود طول میکشد و مشکلاتی داریم بهخصوص در بحث غذا و دارو با مقاومتهایی مواجه بودیم تا اینکه مجلس به این قانون رای داده و در حلال، تنها سازمان اعطاکننده گواهینامه و نشان هستیم.
وی عنوان کرد: استان قم در حوزه صنعت حلال، با توجه به حضور مراجع و فقها و مراکز حوزوی، دارای ظرفیتهای مهمی در سطح کشور و بینالمللی است و در بحث حلال از این ظرفیت استفاده میکنیم، صنعت حلال، گردش مالی بالایی دارد و به نفع اقتصاد کشور است.
شریعتی اظهار داشت: ما با سازمان استانداردهای کشورهای اسلامی در تعامل هستیم و حضوری فعال داریم و بر آنیم با توسعه آزمایشگاههای حلال و تجهیز آن، گامهای بلندی برداریم، دراینباره قم یکی از ظرفیتهای مهم در راهاندازی و تجهیز آزمایشگاه حلال است.
وی خاطرنشان کرد: برای سازمان ملی استاندارد، وظایف و مسئولیتهایی تعیینشده و طبق آن ازنظر مجتهدین و فقهای شورای نگهبان نیز بهره میگیریم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد: استاندارد، بازوان تخصصی در تولید و صنعت است و امیدواریم در تحقق شعار سال نیز موفق باشیم، دراینباره اولویتهایی را درزمینهٔ صنعت غذایی، ساختمانی و گردشگری و اقامتی در نظر گرفتهایم.
وی تصریح کرد: باید با تعامل و همراهی و تمکین از قانون بتوانیم فضای لازم را برای توسعه استاندارد فراهم کنیم و شعار سال مبنی بر تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها را در دستور کار قرار دهیم.
شریعتی بیان کرد: جایگاه استاندارد در برندسازی و نظارت و بومیسازی منسجم باید نهادینه شود و در تقویت دفاتر منطقهای پژوهشگاهها و تجهیز آزمایشگاهها در استانها گام برداریم.
انتهای پیام/457/ ع