نائب رئیس اتاق اصناف کشور: آشفتگی بازار مرغ با راهاندازی سامانه نظارت کاهش مییابد
گروه استانها- نائب رئیس اتاق اصناف کشور گفت: آشفتگی بازار مرغ با راهاندازی سامانه نظارتی کاهش مییابد.
جلالالدین محمد شکریه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت ، درباره گروهبندی مشاغل در اعمال محدودیتهای کرونایی اظهار داشت: با اعمال محدودیتهای کرونایی در شهرها اصلاحاتی در گروهبندی مشاغل صورت میگیرد و تغییرات جزئی در حوزه جابهجایی مشاغل در گروهها ایجاد شده است.
نائب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه تسهیلات ارائه شده به اصناف به هیچ وجه کافی نبوده گفت: اصناف استقبالی از تسهیلات نداشتند تا جایی که تنها حدود 16 درصد از اصناف از این تسهیلات استفاده کردند لذا این تسهیلات دو رقمی بوده و نمیتواند مشکلات بهوجود آمده ناشی از کرونا را در صنوف مرتفع سازد.
رئیس اتاق اصناف گیلان با تاکید بر اینکه بالاترین آسیب در بحران شیوع کرونا متوجه اصناف شده و دولت باید در این شرایط به کمک واحدهای تولیدی و اصناف بیاید افزود: طرحهای ارائه شده نیز بیشتر طرحهای تعویقی مانند تعویق مالیاتها، جرائم و یا در بخشهایی بخشودگی جرائم بوده است.
نائب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه بسیاری از صنوف مانند تالارها، رستورانها، باشگاههای ورزشی و اینگونه مشاغل آسیبهای شدیدتری را دیدند ابراز داشت: متأسفانه اکنون نیز با تغییر رنگ شهرها بهواسطه مسافرتهای نوروزی اصناف مجدداً با خسارت و آسیب مواجه میشوند.
وی ضمن اشاره به فروش مجازی واحدها افزود: برخی از اصناف در مدت شیوع کرونا پیش از راهاندازی سامانه صنفی شاپ اتاق اصناف خودشان به سمت فروش مجازی روی آوردند و از این طریق به عرضه کالا پرداختند اما این به هیچ وجه ضرر و زیان آنها را برطرف نکرده و تنها بخش کوچکی از فعالیت آنها را پوشش میدهد.
شکریه گفت: این ویروس در ریشه اقتصادی همه دنیا رسوخ و به همه بخشها ضربه وارد کرده اما خدماتی که در برخی کشورها به واحدهای صنفی کوچک ارائه شده بسیار چشمگیرتر بوده البته ناگفته نماند که ما نیز شرایط دولت را درک کرده و میدانیم که اکنون کشور با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجه است.
نائب رئیس اتاق اصناف کشور در ارزیابی آشفتگی بازار مرغ در برخی استانها اظهار داشت: امیدواریم با راهاندازی سامانه نظارت بر بازار مرغ که رئیس جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار کشور به آن تأکید داشت آشفتگی بازار مرغ برطرف شده و وزارت صمت و کشاورزی با هماهنگی بیشتری این مشکل را برطرف کنند.
شکریه افزود: به اعتقاد بنده برای مرتفعسازی این مشکل باید ارتباط دستگاهی بین دستگاههای کشور افزایش یابد و سامانه مختص بازار مرغ در حوزه تولید، کشتارگاهها و فروشندگان تعریف شود تا ما باید بدانیم این میزان مرغ تحویل کدام واحد صنفی شده و هر واحد صنفی چه میزان مرغ و از کدام کشتارگر تحویل گرفته و این کشتارگر مرغ را به چه کسی تحویل داده است.
وی با بیان اینکه با تعریف شدن سامانهای که همه موارد و اطلاعات مذکور را در بر دارد بسیاری از نابسامانیهای بازار مرغ حل میشود گفت: این سامانه برای صنوف دیگر تعریف شده و اکنون اکثر صنوف مانند لوازم خانگی، فروشندگان آهن، لاستیک و سایر صنوف در سامانه تجارت ثبت نام کرده و اطلاعات کالاهای خود را در آن ثبت میکنند.
رئیس اتاق اصناف گیلان تصریح کرد با اشاره به اینکه کشور ما به اندازه کافی تولید مرغ داشته و حتی در این حوزه قدرت صادراتی نیز دارد تصریح کرد: ساماندهی بازار مرغ نیز از طریق راهاندازی سامانه مذکور کار سختی نبوده و تنها باید دو وزارتخانه صمت و کشاورزی تعامل بهتری داشته باشند.
انتهای پیام/614/ ع