عضو کمیسیون امنیت ملی: رسیدگی به معیشت مردم در اولویت کار مجلس قرار دارد/ ناکارآمدی مدیران از موانع تولید است


عضو کمیسیون امنیت ملی: رسیدگی به معیشت مردم در اولویت کار مجلس قرار دارد/ ناکارآمدی مدیران از موانع تولید است

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه معیشت مردم در دستور کار مجلس قرار دارد گفت: ناکارآمدی مدیران از موانع رونق تولید است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سیدعلی آقازاده صبح امروز در جمع خبرنگاران  این شهرستان اظهار داشت: هیچ اولویتی بالاتر از مسائل اقتصادی و تولید نیست و قطعاً همه مسئولان در جریان هستند که برای مردم در حوزه اشتغال، معیشت و درآمد مشکلاتی وجود دارد بنابراین باید جهت حرکت همه ظرفیت‌های کشوری به سوی حل این مشکلات باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره نسبت به معیشت مردم نگرانی داشته و تذکرات مهم را به مسئولان متذکر می‌شوند و این امر در تعیین راهبردها، استراتژی‌ها، نامگذاری‌ها و رهنمودهای ایشان مشهود است. 

وی با اشاره به نامگذاری امسال تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها و تأکید بر اینکه در این 3 حوزه‌ با مشکلاتی مواجه هستیم گفت: باید مراکز تولیدی، پشتیبانی‌ از آن‌ها، ریل‌گذاری برای تولید، جلوگیری از قاچاق و اختصاص سرمایه در گردش، بازرگانی، تحول در تکنولوژی‌ها در امور اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی رفع موانع تولید را در گرو استفاده از همه ظرفیت‌ها در قالب ایجاد فرهنگ‌سازی و حرکت عمومی همه مردم و مسئولان دانست و خاطرنشان کرد: ما باید از همه ظرفیت‌ها در راستای تولید بهره‌گیری کنیم تا منجر به اقدامات اثرگذار شود.

 آقازاده با اشاره به سالروز جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: حرکت‌های مردمی و آزادی بخش ملت ایران در زمان گذار از طاغوت نشانگر این بود که ما برای پیروزی یک حرکت انقلابی با موانعی مواجه هستیم که خالق آن دشمنان بودند و این موانع و چالش‌ها پس از پیروزی انقلاب نیز وجود داشت.

رئیس کمیته دفاع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: پس از 12 بهمن سال 58 با جابه‌جایی قدرت، تحول فرهنگی و بنیادی در مسیر ایران قرار گرفت و نظام طاغوتی از صفحه روزگار محو شد که به‌دنبال آن منافع ملت‌هایی مانند آمریکا و اروپا با چالش مواجه شد.

وی با بیان اینکه منافع نظام سلطه ایجاب می‌کرد که در فکر ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برآیند عنوان داشت: دشمنان از تهدید نرم، تهدید سخت، جنگ تحمیلی، تحریم اقتصادی و انواع توطئه‌ها استفاده کردند تا بتوانند جلوی توسعه ایران را بگیرند.

 رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ایران با شناخت این تهدیدات به مسیر خود ادامه می‌دهد و تاکنون پس از 42 سال توانسته تهدیدها را خنثی کرده و به عنوان یک قدرت جهانی و بازیگر تعیین‌کننده در منطقه ظاهر شود و با همه وجود از منافع ملت به شکل اساسی دفاع می‌کند.

منتخب مردم رشت و خمام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مجلس معیشت مردم است افزود: رفع این مشکلات و برون رفت از مشکلات اقتصادی و معیشتی بدون تولید و اتکا به ظرفیت‌های داخلی امکان پذیر نیست و مجلس به این مسئله توجه دارد.

آقازاده رانت‌خواری‌، منفعت طلبی و سو مدیریت مدیران خرد، کلان و ذی ربط را از موانع مسیر رونق تولید تلقی کرد و گفت: مجالس شورای اسلامی نتوانستند در مقابل مفاسد رانت‌خواران و فرار سرمایه بایستند اما مجلس یازدهم با شناخت دقیق موانع تولید در تلاش است که به لحاظ سرمایه در گردش، پشتیبانی از سرمایه‌گذاری‌ها، حمایت از کارآفرینان و تولید موانع را رفع کند.

 عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: قطعا بانک‌ها می‌توانند با برطرف کردن اقدامات دست و پا گیر، عدم تأخیر در مجوز دادن، عدم تعطیل کردن مراکز تولیدی به دلیل تأخیرات در پرداخت و معوقات به تحقق هدف توسعه تولید کمک کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجلس و قوه قضاییه اقدامات خوبی را در راستای توسعه تولید داشتند تا در جهت پشتیبانی از رونق تولید به‌ویژه جلوگیری از قاچاق کالا گام‌های موثری برداشته شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: هفته گذشته چهارمین کنفرانس مبارزه با تروریسم و تقویت ارتباطات منطقه‌ای روسا و نمایندگان مجلس 6 کشور به شکل ترکیبی مجازی و حضوری با محوریت کشور افغانستان برگزار شد.

رئیس کمیته دفاع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه این کنفرانس در ترکیه برگزار شد و 6 کشور عراق، ترکیه، افغانستان، پاکستان، ایران و روسیه در آن حضور فعال داشتند گفت: موضوع این کنفرانس مبارزه با تروریسم و پشتیبانی‌هایی که از تروریسم صورت می‌گیرد بود.

آقازاده خاطرنشان کرد: در این کنفرانس به این نتیجه رسیدیم که باید در جهت ایجاد وحدت در کشورهای منطقه و جلوگیری از نفوذ کشورهای دیگر و حضور کشورهای فرامنطقه‌ای که عامل اصلی حمایت از تروریسم در کشورهای دیگر هستند گام‌های موثری برداریم.

 وی تصریح کرد: این امور باید مورد بررسی قرار گرفته و پیگیری‌ها و پیشگیری‌های لازم انجام شود و با شناخت دقیق تهدیدات و خطرات تروریسم در کشورهای منطقه برنامه‌ریزی کنیم تا ساز و کار لازم برای مقابله با تروریسم، شناخت ریشه‌های آن و ایجاد وحدت در کشورهای منطقه‌ای اتخاذ شود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس نظارت مجلس در حوزه بهبود معیشت مردم را امری ضروری دانست و عنوان داشت: در مجلس یازدهم پس از تشکیل چند موضوع در اولویت قرار گرفت که یکی از مهم‌ترین موضوعات معیشت و کمک معیشتی بود که این طرح در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه مجلس پرداخت حدود 170 تومان یارانه به دهک‌های پایین جامعه و رفع موانع مسکن از طریق مالیات بر خانه‌های خالی  تصویب کرد اظهار داشت: همچنین مجلس نظارت‌های لازم بر اجرای مقررات مانند نظارت بر جلوگیری از قاچاق و نظارت دقیق بر توزیع کالا در کشور را مورد توجه قرار داد.

 آقازاده روستاها را مراکز محوری اقتصاد و تولید خواند و افزود: باید در چند بعد به مسائل روستاها پرداخته شود تا خدمات ارائه شده در روستا افزایش یابد همچنین مکانیزه انواع باغات کشاورزی نیز باید مورد توجه قرار گیرد و بحث خریدهای تضمینی و بازرگانی محصولات کشاورزی از دیگر مواردی است که باید بر آن تمرکز کنیم.

 عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با اشاره به اینکه دولت باید به حمایت از کشاورزان  به‌ویژه در حوزه نهاده‌ها بپردازد بیان کرد: در مجموع نگاه مجلس این است که در توسعه همه جانبه روستاها اعم از آمایش سرزمینی، ساخت و سازها تغییر کاربری‌ها و اقتصاد پایه‌ای که روستاها می‌توانند ایجاد کنند باید نظارت، دقت عمل و تعامل اجرایی داشته باشد.

وی درباره طرح هادی عنوان داشت: طرح هادی در عین حال که خدمات خوبی برای روستاییان انجام داده اما طرح معیوبی است زیرا این طرح معیوب نتوانسته طرح جامعی را تهیه کند و کارهای کارشناسی در تهیه و اجرای آن‌ صورت نگرفته به نوعی که مجریان آن سنگ را گرفته و سگ را رها کردند.

آقازاده گفت: مجریان طرح هادی اجازه نمی‌دهند که یک روستایی بومی در حیاط خانه خود برای فرزندش خانه‌ای درست کند اما هکتارها زمین به راحتی تغییر کاربری داده می‌شود؛ یک جوان برای ساخت یک خانه 70 متری در زمین پدری خود باید هزینه بیش‌از 10 میلیون تومان برای ساخت و ساز را بپردازد و همچنین یک سال طول می‌کشد تا آن پروانه را دریافت کند.

 وی با بیان اینکه این طرح 40 متصدی برای اجرا دارد و حتی مجریان آن نیز به اندازه کافی توجیه نشدند افزود: اجرای طرح هادی باید مشکلات مردم را رفع کند لذا این طرح مشکلات ساختاری داشته که باید هر چه زودتر برطرف شود؛ این مشکل در استان‌‌های شمالی وجود دارد و مسئولان اجرایی نیز نسبت به این قضیه بی‌تفاوت هستند.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه مجریان طرح هادی باید پیگیری کرده و موانع قانونی این طرح را به مجلس ارائه کنند اظهار داشت: ما در حال پیگیری این طرح هستیم و برخی ایرادات برطرف شده و مواردی که نیاز به پیگیری‌های اجرایی دارد که باید مسئولان اجرایی در استان پیگیر باشند.

منتخب مردم رشت و خمام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس تصریح کرد: صنعت استان گیلان به لحاظ مدیریت و خود صنعت بیمار است و جریان رانت و وجود تبهکاران اقتصادی، صنعت استان را به مرز ورشکستگی کامل کشانده و مهم‌ترین فرصت اقتصادی را از مردم گیلان و اشتغال را از جوانان گرفتند.

وی با بیان اینکه جریان رانت به دلیل برخی شرایطی که در استان هست و ضعف‌های مدیریتی هنوز هم دیده می‌شود خاطرنشان کرد: این رانت خواری کارخانجات گیلان را به تعطیلی کشانده، برخی کارخانجات خصوصی در شهرک‌های صنعتی با ظرفیت 40 درصدی کار می‌کنند و کارخانجات دولتی نیز به تعطیلی کشانده شده‌اند.

 عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در اثر این رانت‌خواری‌ها بسیاری از کارخانه‌ها نظیر پوشش تخریب شدند ابراز داشت: اگرچه این مافیا مافیای سنگینی است اما ما به دنبال پیگیری این مسئله هستیم تا جلوی آن ها را گرفته و زمینه توسعه اشتغال را فراهم کنیم.

 نماینده مردم رشت و خمام در مجلس تصریح کرد: متأسفانه سال‌هاست کمربندی در شهر خمام ایجاد شده که حریم زیادی را اشغال کرده که ما به دنبال مذاکره با وزارت راه و شهرسازی هستیم و امیدواریم بتوانیم این مشکل را حل کرده و حریم را کاهش دهند.

وی درباره مشکلات پسماند در شهرستان رشت گفت: ضعف مدیریت واحد شهری و مدیریت استانی باعث شده در حوزه پسماند در گیلان با مشکل اساسی مواجه شویم البته ما اکنون با پسماند دیگری تحت عنوان ساخت و سازهای غیر قانونی مواجه هستیم که آسیب‌های آن به مراتب بیشتر از پسماند و زباله است و مشکلات بیشتری را برای مردم فراهم می‌کند.

آقازاده با بیان اینکه برای مدیریت پسماند اقداماتی در حال انجام است افزود: این کافی نیست زیرا در حوزه پسماند عقب افتادگی‌های 10 ساله‌ای در حوزه مدیریت شهری داشته و در این حوزه به نوعی به بن بست رسیدیم و این بن بست سبب شد که اکنون انباشتی از مشکلات را در حوزه پسماند و توسعه شهری داشته باشیم.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس تصریح کرد: در این حوزه سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام شده و تأکید نمایندگان مجلس و مسئولان این است که این سرمایه گذاری‌ها در زمینه کارخانه کودآلی و نیروگاه زباله‌سوز مانند گذشته نادرست نباشد زیرا به دلیل فقدان احساس مسئولیت و تخصص در حوزه پسماند سرمایه‌گذاری‌های گذشته به باد رفت.

 وی خاطرنشان کرد: اکنون پروژه کارخانه کودآلی و زباله سوز در حال اجرا است و اعتبارات و فضای خوبی برای این امر در نظر گرفته شده همچنین در نظر داریم وزرای مربوطه اعم از وزیر راه و شهرسازی و محیط زیست را مورد سوال قرار دهیم تا مشکلات و عدم پیگیریشان را به آن‌ها تفهیم کنیم.

آقازاده با بیان اینکه متأسفانه سیاست کنونی در استان گیلان بی‌توجهی به محیط زیست بوده و جوری که مردم اکنون با رودخانه‌ها برخورد می‌کنند قطعاً به جز زرجوب و گوهر رود رودخانه‌های دیگری نیز از دست می‌رود گفت: مردم با بی‌توجهی به محیط زیست 50 رشته رودخانه اعم از سفید رود را خراب می‌کنند.

منتخب مردم رشت و خمام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس افزود: فقدان نظارت، برداشت‌های بی‌رویه، منفعت طلبی‌ها، فساد، بی‌توجهی مسئولین و تماشاگری نمایندگان مجلس باعث شده این مشکلات محیط زیستی افزایش یافته و وضعیت دو رودخانه زرجوب و گوهر رود هر روز بدتر می‌شود.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اکنون ساماندهی این دو رودخانه هزینه زیادی را می‌برد ابراز داشت: ما نباید بیش‌از این تماشای صحنه باشیم؛ اکنون اعتبار تا حدودی آمده و طرح تهیه شده همچنین اقدامات کوتاه مدت در پایین دست و بالا دست رودخانه‌ها در حال انجام است.

وی درباره مشکلات مسکن اظهار داشت: متأسفانه در 10 سال اخیر متصدیان مسکن، وزارت راه و شهرسازی خیانتی در حق مسکن کرده و مسکن را از کنترل مدیریت ملی و استانی خارج کردند و این ضعف وزارتخانه و دولت در تهیه مسکن است که اکنون در شهرستان رشت مردم برای تهیه مسکن با مشکل مواج هستند.

آقازاده علت حاشیه‌نشینی در شهرها را ضعف مدیریت شهری و ضعف نظارت دانست و خاطرنشان کرد: در این مجلس در تلاش هستیم که جلوی افزایش تخریبات گرفته شود و مسئولان باید کنترل کرده و ساماندهی حاشیه نشینی به لحاظ ساخت و ساز، مسائل فرهنگی و ارتقاء امکانات را در این مناطق مورد توجه قرار دهند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهردار کنونی رشت به جد پیگیر این مسئله بوده و مسئولان استانی و نمایندگان گیلان در مجلس نیز در این حوزه در تلاشند همچنین این امر به وزارتخانه هم تأکید شده تا بیش‌از این شاهد حاشیه نشینی نباشیم.

انتهای پیام/614/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon