مهمترین مانع برای رونق تولید در استان کهگیلویه و بویراحمد چیست؟

مهمترین مانع برای رونق تولید در استان کهگیلویه و بویراحمد چیست؟

گروه استان‌ها_ بیشترین موانع بر سر راه تولید ناشی از مشکلات مالی و روند پیچیده و خاص بانک‌ها در پرداخت تسهیلات است.

گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سال 1400 با درایت مقام معظم رهبری بنام سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها نامگذاری شد، رهبر معظم انقلاب بر تحقق شعار سال تاکید بسیار داشتند و تلاش‌ها در راستای تحقق شعار سال 99 را کافی ندانسته و معتقد بودند باید تلاش‌های بیشتری در راستای تحقق اهداف برای توسعه ایران اسلامی در همه بخش‌ها صورت بگیرد.

بی شک نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری با توجه به شرایط خاص جامعه صورت می‌گیرد و اگر به تحقق و به سرانجام رساندن این شعار توسط نهادها و دستگاه‌های مختلف و مشارکت همگانی توجه شود، بدون شک شاهد تحول بنیادین در حیات جامعه خواهیم بود.

در چند سال اخیر مقام معظم رهبری با توجه به تلاش بی وقفه دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی برای ناامید کردن مردم از نظام جمهوری اسلامی و سنگ اندازی‌ها در عرصه اقتصادی و فشارهای وسیع اقتصادی و تحریم ها، همواره بر تکیه به توان داخلی و تقویت تولید و اعتماد به توان و پتانسیل داخلی تاکید داشته و بهترین راه شکست نقشه شوم دشمنان را اعتماد به خود و دل بریدن از وابستگی به دیگران خوانده‌اند.

سال 1400 سالی بوده که باید تولید که نماد بارز رونق اقتصادی است پشتیبانی شود و همچنین موانع سر راه آن با همت مضاعف و چشم پوشی از اختلافات متداول و معمول برداشته شود تا شاهد رشد و رونق اقتصادی و توسعه در کشور باشیم.

بی‌تعارف رونق تولید و به حرکت در آمدن چرخ اقتصاد علاوه بر مشارکت همگانی و اعتماد به توان داخلی نیازمند حمایت مالی نیز است که برخی از نهادها و به ویژه بانک‌ها وظیفه حمایت مالی را بر عهده دارند و اگر ادعا کنیم که بیشترین موانع بر سر راه تولید ناشی از مشکلات مالی و روند پیچیده و خاص بانک‌ها در پرداخت تسهیلات است بیراهه نرفته‌ایم.

استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌هایی است که اگر به ظرفیت‌ها و منابع بی‌نظیر موجود در آن توجه شود، می‌توان شاهد رشد چشمگیر و توسعه روزافزون در آن باشیم.

بانک‌ها اصلی‌ترین مانع تولید شده‌اند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج از عدم  همکاری بانک‌های عامل این استان با تولیدکنندگان و صنعتگران استان گلایه کرد و گفت: امروز و فردا کردن به تولید کنندگان توسط بانک‌ها پذیرفتنی نیست.

جبار کیانی افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی این استان غیر فعال است و در این زمینه آماده راستی آزمایی هستیم.

وی با اشاره به اینکه برخی از بانک‌ها اراده‌ای برای نقش آفرینی در توسعه استان ندارند، ادامه داد: بارها در جلسات مختلف مصوب شده که بانک‌ها وثایق مازاد را آزاد کنند اما این کار انجام نمی‌شود و به همین دلیل سرمایه‌گذاران ما نمی‌توانند از تمام ظرفیت‌ و توانمندی‌های خود برای رونق تولید استفاده کنند.

ارسلان حسن‌پور مدیرکل صندوق کارآفرینی امید استان کهگیلویه و بویراحمد از برنامه‌ریزی این صندوق برای کمک به رونق تولید و اشتغال در سال جاری خبر داد و گفت: مطابق برنامه ریزی صورت گرفته صندوق کارآفرینی امید در نظر دارد در سال 1400 با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به ایجاد هزار و 500 شغل کمک کند.

وی مبلغ تسهیلات در نظر گرفته شده را بین 40 تا 100 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: سود این تسهیلات چهار و شش درصد و باز پرداخت آن پنج و هفت ساله می‌باشد.

حسن‌پور در ادامه با اشاره به اینکه تسهیلات در نظر گرفته شده جهت تحقق شعار سال پرداخت می‌شود، گفت: در سال گذشته 50 میلیارد تومان تسهیلات به هزار و 200 شغل و کسب کار پرداخت شد.

انتهای پیام/541/ی

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon