ورود بیش از ۱۰۰ استارتاپ به رویداد "دوشنبه‌های استارتاپی" با ۳۰۰ میلیارد سرمایه درخواستی

ورود بیش از 100 استارتاپ به رویداد "دوشنبه‌های استارتاپی" با 300 میلیارد سرمایه درخواستی

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در ۱۵ برنامه برگزار شده‌ "دوشنبه‌های استارتاپی" بیش از ۱۰۰ استارتاپ محصولات خود را عرضه کرده‌اند که این برنامه نزدیک به ۳۲۰۰ مخاطب داشته است و نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان هم سرمایه درخواستی بوده است.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی از جمله حوزه‌های حیاتی کشور و البته موضوعی بسیار جذاب برای سرمایه‌گذاران است به خصوص امروز که در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا هستیم و از طرفی تحریم‌ها و بالا رفتن نرخ ارز شرایط را برای واردات این تجهیزات سخت‌تر کرده است، فرصتی ایجاد شده است تا استارتاپ‌های فعال در حوزه تجهیزات پزشکی بتوانند جهش تولید خوبی داشته و محصولات خود را عرضه کنند.

در همین رابطه در شانزدهمین رویداد دوشنبه‌های استارتاپی، استارتاپ‌های فعال در حوزه تجهیزات پزشکی به صندوق نوآوری و شکوفایی رفتند و از ظرفیت ایده‌های خود برای سرمایه‌گذارها رونمایی کردند.

دکتر "مصطفی بغدادی"، "مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی" گفت:‌ در 15 رویداد گذشته تا به امروز بالغ بر 100 استارتاپ محصولات خودشان را عرضه کردند و بالغ بر 3200 مخاطب حضور داشتند که عمدتاً سرمایه‌گذاران حوزه‌های مختلف هستند و نزدیک به 300 میلیارد تومان هم سرمایه درخواستی بوده است، در مجموع در رویدادهای مشابه چه در سطح ملی و چه در سطح بین‌المللی، اگر مقایسه‌ای بکنیم، از نرخ قابل قبولی در جذب سرمایه در رویدادهای مشابه برخوردار هستیم.

"محسن رحمانی" مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان "گسترش زیست‌فناوری آوین" اظهار کرد: محصول ما "مواد مصنوعی گرفت استخوانی" است که از ترکیبی ساخته شده است که تا به امروز در کشور تولید نشده است و فقط در آمریکا تولید شده است، ما از 2 سال پیش تیم تحقیقاتی خود را شکل داده‌ و تا به امروز موفق شده‌ایم که این محصول را ساخته و بومی‌سازی کنیم و دانش فنی آن را بدست بیاوریم و همچنین آن را ثبت اختراع کنیم.

وی ادامه داد: ما برای جذب سرمایه، امروز در رویداد سرمایه‌گذاری دوشنبه‌های استارتاپی شرکت کرده‌ایم و برای فاز اول خودمان که ارزیابی‌های بالینی است، سرمایه‌ای در حدود 950 میلیون تومان نیاز داریم و برای فاز دوم که راه‌اندازی تولید است به سرمایه‌ای در حدود 3 میلیارد و 800 میلیون تومان سرمایه نیاز داریم.

"سینا صالحی" مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان "آینده‌پویان مکاتروینک ایرانیان" نیز گفت: همه‌گیری کرونا باعث کمبود دستگاه ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی در کشور شده است و ما هم با توجه به مسئولیت اجتماعی خودمان با یک تیم دانش‌بنیان و جمعی از دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس، یک دستگاه ونتیلاتور اورژانسی را طراحی کردیم که می‌تواند با قیمت بسیار کمتر نسبت به نمونه‌های خارجی و نمونه‌های داخلی که داخل کشور تولید شده است، مورد استفاده قرار بگیرد.

وی ادامه داد: با توجه به قیمت بالای دستگاه خارجی، نیاز به دستگاهی با قیمت بسیار پایین‌تر و البته قابلیت‌های محدودتر احساس شد که بتواند به تعداد زیاد در بیمارستان‌های کشور عرضه شود و علاوه بر ICUها در اورژانس‌ها، آمبولانس‌ها و کلیه مراکز درمانی و حتی خانه‌های سالمندان مورد استفاده قرار بگیرد.

"محسن شهبازی" ارائه‌کننده محصول استارتاپی "بادی آنالایزر" در ادامه با تشریح محصول دانش‌بنیان خود تصریح کرد:‌ محصول ما دستگاه بادی آنالایزر است که بافت‌های بدن ما را به صورت غیرتهاجمی، ارزان و سریع آنالیز می‌کند و کاربرد آن در تخمین چربی، عضله و یکسری از پارامترهای دیگر بدن است. مشتریان ما نیز عمدتاً باشگاه‌های ورزشی و بیمارستان‌ها هستند؛ مهم‌ترین استفاده‌ای که از این محصول در بازار می‌شود برای کاربردهای تغذیه، آنالیز آب بدن در بیمارستان‌ها و برای کاربرد ورزشی و تناسب اندام است.

" علی رشیدی" بنیانگذار استارتاپ "هَندی‌پاک" درباره محصول تولیدی خود گفت: "هندی‌پاک" یک استارتاپ است که در حوزه ضدعفونی کردن‌ دست‌ها فعالیت می‌کند البته این نکته را باید متذکر شوم که ما این حوزه را انتخاب کرده‌ایم به عنوان بازار خاصی که الان در شرایط کرونایی به وجود آمده است تا محصول خودمان را تست بکنیم؛ هندی‌پک‌ها به دستگاهی وصل می‌شوند و در حال حاضر مواد ضدعفونی‌کننده با دستگاه ما تنظیم می‌شوند و افراد می‌توانند برای ضدعفونی کردن دست‌های خود از آن استفاده کنند.

"حمیدرضا فرهادی" سرمایه‌گذار و مدیر"صندوق سلامت ثامن" گفت:‌ کارآفرینان ما نگاهشان به بازار و تجارت، نسبت به قبل، بسیار حرفه‌ای‌تر شده است، در گذشته صرفاً روی طرح فقط صحبت می‌کردند اما استارتاپ‌ها امروز درباره مارکِت، خیلی جدی‌تر از گذشته صحبت می‌کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon