راه‌اندازی بزرگ‌ترین کارخانه نوآوری کشور / افق‌هایی برای ایجاد استارتاپ موفق در قم


راه‌اندازی بزرگ‌ترین کارخانه نوآوری کشور / افق‌هایی برای ایجاد استارتاپ موفق در قم

گروه استان‌ها ـ رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: راه‌اندازی شیک‌ترین و بهترین کارخانه نوآوری کشور تا نیمه سال ۱۴۰۰ زیر نظر دانشگاه ادیان و مذاهب ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم، ایده پردازی؛ نوآوری و تولید علم باهدف رونق وجهش تولید و بکاری گیری آن در صنایع مختلف ایده‌های جدیدی است که مراکز نوآوری در کشور زیر سایه تحریم‌ها می‌توانند داشته باشند.

در حال حاضر 120 مرکز نوآوری در کشور فعالیت دارند که فلسفه آن‌ها پرورش ایده‌های نو؛ قدم در مسیر تولید ثروت و هم‌چنین رهایی از اقتصاد وابسته به نفت و فرآورده‌های آن خواهد بود.

در قم نیز مراکز مهمی زیر نظر پارک علم و فناوری استان فعالیت دارند که با بهره‌گیری از تجربه جوانان درزمینهٔ نوآوری و تولید علم درزمینهٔ های مختلف اقتصادی و تولیدی فعالیت دارند.

اخیراً هم باخبر شدیم دانشگاه ادیان و مذاهب با در اختیار قرار دادن زمینی قرار است بزرگ‌ترین مرکز نوآوری و استارتاپی کشور را در قم ایجاد کند.

پرورش ایده‌های نو، تولید ثروت، مسیری برای رهایی از اقتصاد نفتی و پیشرفت؛ چند سالی است در این مسیر نو قرار داریم. مسیر شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور. شاید جاده کارآفرینی در روزهای نخست مسیری سنگلاخ و پرپیچ‌وخم بود اما امروز به نقطه‌ای رسیدیم که جوانان خلاق و نوآور بااراده در این جاده هموارشده قرار دارند.

شیک‌ترین و بهترین کارخانه نوآوری کشور خواهد بود. قم فرزندان بااستعدادی دارد. می‌دانید که استارتاپ موفقی مثل باسلام از دل همین دانشگاه ادیان و مذاهب شکل‌گرفته است. این تولد پرافتخار به ما نشان داد که ما می‌توانیم راه را برای بقیه استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها فراهم کنیم.

 حمایت از جوانان نخبه زیر چتر تحریم با راه‌اندازی بزرگ‌ترین مرکز نوآوری  

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: با مشاهده تلاش و همت جوانان در قالب استارتاپ ها و این‌که باوجود فعالیت مطلوب حمایتی هم نمی‌شوند تصمیم بر در اختیار گذاشتند زمین جدید دانشگاه برای کارخانه نوآوری گرفتیم.

حجت‌الاسلام‌سید ابوالحسن نواب افزود: این کارخانه 6 هزار متر سوله دارد و برای استارتاپ در حال ساخت است بیش از 57 درصد هم تاکنون پیشرفت فیزیکی داشته و اگر همت شود تا نیمه سال 1400 افتتاح و مورد بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته وی؛ این مرکز به نظر می‌رسد شیک‌ترین و بهترین کارخانه نوآوری کشور باشد چراکه در دل قم جوانانی بااستعداد هستند که استارتاپ موفقی مانند با سلام می‌توانند از دل همین دانشگاه ادیان و مذاهب تشکیل دهند.

وی اظهار داشت: این تولد پرافتخار به ما نشان داد که ما می‌توانیم راه را برای بقیه استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها فراهم کنیم. ان‌شاءالله کارخانه نوآوری قم یکی از پرشتاب‌ترین و قوی‌ترین و بهترین شتاب‌دهنده‌های کشور خواهد شد و بخشی از آن‌هم به علوم انسانی تعلق خواهد گرفت.

نواب در ادامه عنوان کرد: زمانی که دانشگاه تأسیس شد، فکر نمی‌کردیم که اینجا باشیم. امروز دانشگاه ادیان و مذاهب بزرگ‌ترین دانشگاه غیرانتفاعی ایران است و دانشجویان تحصیلات تکمیلی آن بیش از 7 هزار نفر هستند.

 صادرات اهداف فرهنگی انقلاب با پذیرش دانشجویان خارجی  

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود گفت: برای این دانشگاه چشم‌اندازهای مطلوبی در نظر داریم در برنامه 5 ساله و افق پیش رو در نظر داریم 20 هزار دانشجو که اغلب آن خارجی هستند را پذیرش کنیم و به این نتیجه رسیده‌ایم که برای صدور فلسفه انقلاب باید تفکر جدیدی داشته باشیم.

 نواب افزود: امروزه با پرورش نیرو و از طریق فرهنگی می‌توانیم افکار صحیح خود را به سایر کشورها صادر کنیم؛ باید از فرصت همکاری‌های علمی استفاده شود و در این دانشگاه تاکنون بیش از 400 جلد کتاب منتشر و به دنبال انتشار 2 هزار اثر هستیم.

به گفته وی؛ در 5 سال گذشته میزبان 450 هیئت خارجی بودیم و باید به بیش از 2هزار برسد  همچنین 35 هیئت‌علمی از دانشگاه ادیان و مذاهب به کشورهای دیگر اعزام کرده‌ایم و این تعداد باید به 200 هیئت برسد و ضرورت دارد دانشگاه ادیان و مذاهب از دانشگاه‌های مطرح در منطقه باشد.

 دانشگاهی با ظرفیت یک مرکز دیپلماسی  

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتباط تنگاتنگ این دانشگاه با وزارت امور خارجه کشور بیان کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب با وزارت خارجه ارتباط تنگاتنگی دارد وجود شعبه در دل این دانشگاه ادیان و مذاهب مؤید این امر مهم است.

حجت‌الاسلام والمسلیمن نواب اظهار داشت: تاکنون 50 سفیر برای بازدید به دانشگاه ادیان و مذاهب آمده‌اند و به قول آقای دکتر ظریف، دانشگاه ادیان و مذاهب فعال‌ترین مرکز دیپلماسی مردمی است؛ وزارت خارجه هر درخواستی داشته باشد، انجام می‌دهیم و از طرف دیگر، وزارت خارجه در صدور ویزا و ... با ما همکاری می‌کند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به موانع پیش روبرو رشد اقتصادی شهر کریمه اهل‌بیت علیه‌السلام هم اشاره‌ای داشته و عنوان کرد: شهر مقدس قم امروز باوجود همه ظرفیت‌های اقتصادی؛اجتماعی؛ سیاسی و علمی که دارد به دلیل مسائل جناحی و سیاست‌بازی‌ها جلوی سرمایه‌گذاری هزاران میلیاردی در این شهر گرفته شد در قم 70 هزار طلبه از نقاط مختلف کشور و 110 طلبه از سراسر جهان تحصیل می‌کنند انگار عده‌ای قسم‌خورده‌اند که مانع توسعه این شهر شوند و حتی اجازه نمی‌دهند یک‌قدم برای توسعه این شهر مذهبی صورت گیرد همین امر باعث شده مردم ناراضی باشند مگز ایجاد فرصت‌های اشتغال در استان کار سختی است؟

گفتنی است؛ دانشگاه ادیان و مذاهب نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب کشور است که به همت حوزه علمیه ضمن شناخت ادیان و مذاهب مختلف بر تعامل و گفت‌وگو با پیروان ادیان الهی باهدف ایجاد همبستگی و صلح و هم‌چنین گسترش معنویت و اخلاق باتربیت نیروی انسانی متخصص تلاش دارد.

انتهای پیام/454/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon