۲۵۰۰ فرصت شغلی در استان خراسان جنوبی ایجاد می‌شود

2500 فرصت شغلی در استان خراسان جنوبی ایجاد می‌شود

گروه استان‌ها- رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: بر اساس جواز تاسیس صادر شده ۲ هزار و ۴۱۵ نفر اشتغال پیش بینی شده که تاکنون بیش از ۸۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ، مرتضی صفدری زاده ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: خراسان جنوبی استانی محروم، از شناخته شدن پتانسیل‌ها و فرصت‌ها و عوامل توسعه خود است.

وی با بیان اینکه بعد از استان شدن، فرآیند توسعه به نحوی پیش می‌رود که چشم انداز خوبی برای توسعه صورت گرفته است، افزود: این استان برای توسعه پایدار، نیازمند موتورهای محرکی اعم از واحد‌های تولیدی و منطقه ویژه اقتصادی است.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی بیان کرد: منطقه ویژه اقتصادی به عنوان این موتور محرک توانسته است طوری عملکرد داشته باشد که هم مورد توجه تجار داخلی و هم تجار خارجی قرار گیرد.

صفدری زاده تصریح کرد: سال گذشته سالی بود که تمام کشور، درگیر کرونا بود و انتظار این بود فعالیت‌های اقتصادی سرعت کمتری داشته باشد، اما منطقه ویژه اقتصادی با اقدامات انجام شده توانسته توفیق‌های خوبی را کسب و مسیر رشد و تعالی را طی کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گرایش منطقه ویژه اقتصادی که خدماتی، تجاری و صنعتی و دارای قطعه منفصله است، یک سایت در بیرجند و یک سایت در مرز ماهیرود دارد.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی یادآور شد: با توجه به اقبال خوب سرمایه گذاران و افراد متقاضی در فضای کسب و کار در مجموع 61 واحد سرمایه گذاری در این دو سایت مستقر و قرارداد سرمایه گذاری منعقد شده است.

صفدری زاده با بیان اینکه از این تعداد واحد در سایت مرکزی 29 واحد و در سایت مرزی 32 واحد در حال فعالیت هستند اظهار داشت: طرح طراحی و ساخت ماشین آلات تولید کاشی و سرامیک برای نخستین بار در خاورمیانه در بیرجند عملیاتی شد که نقطه عطفی در صنعت کاشی و سرامیک و صنایع مستقر در منطقه ویژه است.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: در حوزه تجارت محصولات استراتژیک استان مرکز مبادلات تجاری مستقر در منطقه تحرک بخشی در ایجاد ارزش افزوده دارد و اکثر فروشگاه‌های مستقر در ایران از این مرکز استفاده می‌کنند.

صفدری زاده بیان کرد: در بحث تجارت و تسهیل گری در صادرات کمک شده است با وجود تحریم‌ها اتفاقات خوبی را در منطقه مرزی ماهیرود شاهد بوده ایم.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ماهیرود تنها مرزی بود که فعالیت خود را با وجود کرونا ادامه داد و شاهد رشد کامیون‌ها بودیم افزود: سال گذشته 81 هزار و 404 کامیون وارد سایت مرزی شدند که 150 درصد افزایش داشته است که نشان از توجه و اهتمام عوامل و تجار بخش خصوصی مستقر در منطقه است.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی از افزایش 110 درصدی صادرات غیر نفتی خبر داد و تصریح کرد: سال گذشته در حوزه عمران توسعه زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی را شاهد بودیم.

صفدری زاده اظهار داشت: توسعه آسفالت معابر، توسعه پارکینگ، ارتقاء سطح ایمنی پارکینگ‌ها، ساخت ساختمان رفاهی برای رانندگان، توسعه 1500 متر از معابر منطقه ماهیرود، توسعه جدول گذاری، احداث ساختمان آسایشگاه مرزی، توسعه شبکه فیبر نوری در سایت مرزی و غیره از جمله اقدامات انجام شده در سال گذشته و در حوزه عمران است.

وی به برنامه‌های قابل انجام در حوزه عمران در سال 1400 اشاره کرد و گفت: توسعه معابر و زیرساخت‌ها، انتقال خط 132 از پست خراشاد به منطقه از جمله برنامه‌ها است.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی افزود: با توجه به اهمیت موضوع اشتغال و تولید به عنوان یک سرباز با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری که تاکید فراوانی بر امر اقتصاد، تولید و اشتغال دارد ما به عنوان یک سازمانی که می‌توانیم نقشی در تشویق سرمایه گذار داشته باشد از هر اقدامی که متصور هستیم مغفول نخواهیم ماند.

صفدری زاده با بیان اینکه تنها راه برون رفت از همه بحران‌ها توجه و اهتمام به تولید است بیان کرد: ایجاد یک مرکز مهم علمی و کاربردی در کنار یک صنعت می‌تواند در این جهت مهم باشد، چراکه سال 99 دانشگاه علمی کاربردی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی شاهد رشد دانشجو بوده است.

وی با بیان اینکه امسال در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی برنامه ما این است که به روند رو به رشد گذشته ادامه دهیم و به دنبال نوآورانه نگاه کردن هستیم خاطرنشان کرد: توسعه آی.تی، ایجاد شورای نوآوری برای شناسایی مانع‌ها و ایجاد توسعه زیرساخت‌ها در سال جدید در دستور کار است.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین در سال جدید همکاری و مساعدت در ایجاد ایکس ری در دستور کار است که تاکنون اقدامات انجام شده است و نصب می شود چراکه این مهم می تواند نقش به سزایی در توسعه داشته باشد.

صفدری زاده با بیان اینکه برنامه امسال در جهت توسعه تجاری ما شکستن سد یک سویه بودن کالاها با دولت افغانستان است گفت: اولین محموله یک هزار تنی سنگ افغانستان از طریق ماهیرود وارد ایران شد که نوید خوبی است.

وی با اشاره به اینکه انبار مسقف 8 هزار متر در مرز وجود دارد و ما به دنبال روان سازی عملیات ترانزیت و ترانشیپ هستیم گفت: توسعه انبار را در دستور کار داریم و تاکنون 12 هزار متر توسط سرمایه گذار در حال ساخت است.

  رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: در بحث توسعه تجاری نیز در حوزه سنگ آهن طرحی در حال انجام است که سنگ آهن از افغانستان وارد شود و پس از فرآوری به دبی فرستاده شود.

صفدری زاده با بیان اینکه در حوزه جذب سرمایه گذاری شیوه‌های جدیدی در حال انجام است بیان کرد: تعاملات منطقه ویژه اقتصادی با دستگاه‌های مربوطه می‌تواند باعث توسعه اقتصادی باشد.

وی با اشاره به مجموع سرمایه گذاری‌ها بر اساس جواز تاسیس اظهار داشت: حجم سرمایه گذاری در سایت مرزی 71 میلیارد تومان و حجم سرمایه گذاری در سایت مرکزی 700 میلیارد تومان انجام شده است.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی بیان کرد: بر اساس جواز تاسیس صادر شده 2 هزار و 415 نفر اشتغال پیش بینی شده شده است که تاکنون بیش از 800 نفر اشتغال ایجاد شده است.

وی با تاکید بر اینکه توسعه ای که توسط خود مردم شکل بگیرد پایدارتر و قابل دفاع تر خواهد بود گفت: سال 1400 سال نوآوری برای منطقه ویژه است و باید تعاملات بین المللی که جهت بهتری داشته باشد انجام می‌شود.

صفدری زاده با بیان اینکه اگر بخواهیم نگاه کارساز تر داشته باشیم باید تحریم‌ها برداشته شود افزود: حوزه اقتصادی از حوزه سیاسی و جناح بندی جدا است و ما موظف هستیم تحت فرمایش مقام معظم رهبری عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه آفت برخی از مشکلات ما همین جناح بندی ها است خاطرنشان کرد: یکی از پشتیبانی‌ها می‌تواند نوع تعامل رسانه‌ها با اقتصاد و تولید باشد.

 رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه باید دست هرکسی که می‌تواند به توسعه اقتصادی استان کمک کند را بوسید اظهار داشت: خراسان جنوبی دارای نیروی تحصیل کرده است و در حوزه معدنی نیروهای بسیار خوبی وجود دارد.

صفدری زاده با اشاره به اینکه همجواری با کشور افغانستان یکی دیگر از مزیت‌های استان است که باید توسط رسانه‌ها بیان شود گفت: پرورش شتر در استان می‌تواند در بحث اشتغال بسیار موثری باشد و نیازمند اطلاع رسانی است.

وی با بیان اینکه در حوزه صنعت، گردشگری و غیره می‌توان سرمایه گذاران بسیاری را جذب کرد یادآور شد: خراسان جنوبی مستحق اتفاقات خوبی است و در حوزه پشتیبانی رسانه‌ها می‌توانند بسیار موثر باشند.

 رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سال گذشته تلاش شد اتفاقاتی که در مرز دوقارون صورت گرفت مشکلی به وجود نیاورد بیان کرد: امید است با طرح‌های استاندار خراسان جنوبی شاهد توسعه بیشتر استان باشیم.

صفدری زاده به طرح‌های استاندار خراسان جنوبی اشاره کرد و تصریح کرد: استاندار خراسان جنوبی دستور الحاق 100 هکتار جدید به سایت مرزی را دادند که اقدام بسیار خوبی است.

وی 24 ساعته شدن خدمات گمرکی و در دستور کار قراردادن دستگاه‌های، تکمیل زیرساخت‌های مرز، ایجاد سکونت گاه‌هایی برای تجار، ایجاد ستاد توسعه خاوران  را از جمله برنامه ‌های استاندار عنوان کرد و گفت: این موارد می‌تواند ظرفیت مرز را دو برابر کند.

رئیس منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها متناسب با توسعه سرمایه گذاری خواهد بود، یادآور شد: در حوزه جهش تولید، سال 99 علی رغم تحلیل‌های سال 98 سال خوبی بود و جهش تولید را در منطقه ویژه اقتصادی شاهد بودیم.

انتهای پیام/255/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon