مناقشه بین آلمان و یونان بر سر مسئله پناهندگان


مناقشه بین آلمان و یونان بر سر مسئله پناهندگان

برلین به شدت از اقدام یونان که پناهجویانی که درخواست پناهندگی آن‌ها پذیرفته شده است را با پروازهایی برنامه ریزی شده به آلمان می‌فرستد عصبانی است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، مناقشات و بحث ها درباره مسئله پناهندگان در اتحادیه اروپا و بخصوص بین یونان و دولت آلمان بار دیگر بالا گرفته است.

دولت آلمان به شدت از برخورد یونان با پناهندگان ناراحت و عصبانی است.

این خبر را هفته نامه "اشپیگل" گزارش داده و دلیل آن را تعداد زیادی از پناهندگان دانسته که از یونان به آلمان سفر می کنند در حالی که در این کشور به عنوان افراد واجد شرایط حمایت های پناهندگی به رسمیت شناخته شده اند.

بر اساس این گزارش تنها در آخر هفته عید پاک بیش از 300 پناهنده عمدتا افغان با پروازهای برنامه ریزی شده از یونان به آلمان سفر کرده و بلافاصله درخواست پناهندگی کرده اند.

بر اساس گزارش اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان (BAMF) حدود 2900 مرد و زن در سه ماهه ابتدایی سال جاری میلادی با وجود اینکه در یونان به عنوا پناهنده به رسمیت شناخته شده بودند به آلمان آمده و مجددا درخواست پناهندگی کردند.

دادگاه عالی شهر مونستر آلمان در ژانویه حکم داد که پناهندگان در حال حاضر نباید به یونان اخراج شوند چرا که عمده ترین نیازهای آن ها از جمله نان و صابون و تخت در آنجا تامین نمی شود.

در یونان شرایط اضطراری بسیار سخت و بی خانمی و بی سرپناهی برای پناهندگان ایجاد شده و بحران کرونا هم شرایط را تشدید کرده است.

در یک کنفرانس داخلی ایالات آلمان در ماه مارس کارشناسان پناهندگی گزارش دادند که در حال حاضر این موضوع فوری ترین مسئله برای وزارت کشور آلمان است و در صورتی که حل نشود تمام سیستم پناهندگی اروپا زیر سوال قرار می گیرد.

دولت آلمان بر این عقیده است که باید از افزایش یک مهاجرت به اصطلاح ثانویه از یونان تحت هر شرایطی جلوگیری شود.

برلین آشکارا به آتن اعلام کرده است که انتظار دارد دولت یونان حداقل استانداردها را برای پناهندگان رعایت کند. کمیسیون اروپایی همچنین در حال بررسی روند تخلف علیه یونان است.

برخی کشورهای اروپایی از جمله یونان به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارند بیشتر تحت تاثیر مسئله هجوم پناهندگان قرار دارند. آژانس پناهندگان سازمان ملل از دیگر کشورهای اروپایی درخواست می کند همبستگی بیشتری از خود نشان داده و بهتر از کشورها حمایت کنند.

البته مناقشات بر سر مسئله تقسیم عادلانه پناهندگان در اتحادیه اروپا همچنان به دلیل مخالفت برخی اعضاء حل نشده باقی مانده و همچنان با توجه به پیمان دوبلین، کشورهای مرزی این اتحادیه در معرض هجوم چشمگیر پناهجویان قرار دارند که البته در سال های اخیر به دلیل بحران کرونا از شدت آن کاسته شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon