کرونا با شیب تند و آسانسوری در اردبیل یکه‌تازی می‌کند


کرونا با شیب تند و آسانسوری در اردبیل یکه‌تازی می‌کند

گروه استان‌ها_ رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان اردبیل گفت: از ۱۰ فروردین وارد خیز شدید بیماری در استان شده ایم که با شیب تند و آسانسوری روبه رو هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   اردبیل  ، به نقل از علوم پزشکی استان، شهرام حبیب‌زاده اظهار داشت: از 152 بستری در 10 فروردین به 324 بستری در 17 فروردین رسیدیم و هم اکنون بیش از 500 بیمار در استان بستری هستند که می‌توان گفت از 10 فروردین کرونا با شیب تند و آسانسوری در اردبیل یکه‌تازی می‌کند.

وی افزود: شاخصه اصلی ویروس انگلیسی که در استان اردبیل نیز شیوع پیدا کرده بستری دو برابر همراه با سرعت انتقال و سرایت بالا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: در حال حاضر مهمترین تهدید و مشکل ما، میزان تخت است که مجبور هستیم هر روز افزایش دهیم و به ازای ایجاد هر بخش، نیازمند پرستار و کادر درمان می باشیم.

حبیب‌زاده تصریح کرد: در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل، بخش های اتاق عمل و فیزیوتراپی را به بخش کرونا تبدیل کردیم. همچنین در بیمارستان فاطمی نیز یک بخش به کرونا اختصاص یافت.

وی افزود: بیمارستان امام رضا (ع) نیز که قبلا 40 تا 50 بیمار کرونایی داشت با تمام ظرفیت به کرونا تعلق می یابد. مجموعا حدود 50 درصد تخت های استان در بخش دولتی و خصوصی به بیماری کرونا اختصاص یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل تصریح کرد:  با روند کنونی و در صورت عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، پیش بینی ما این است که تعداد بیماران بستری به میزان 700 تا 1000 بستری برسد.

حبیب زاده با بیان اینکه افزایش تخت های ICU به دلیل الزام به داشتن پزشک و پرسنل ویژه و تجهیزات پزشکی به سادگی امکانپذیر نیست، گفت: این بحران یک بحران جدی است و دانشگاه به تنهایی قادر به برون رفت از این بحران نیست و نیاز به همکاری همه مردم و سایر نهادها هست.

وی افزود: تنها چاره ما این است که بیماران ورودی به بیمارستان‌ها را کم کنیم و برای این کار باید دستورالعمل های بهداشتی را شدیدتر رعایت کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بیان کرد: ستون اصلی پیشگیری از این بیماری، زدن ماسک است، اهمیت زدن ماسک بسیار بالا است. حتی در ازدحام های کوچک هم باید از ماسک استفاده کنیم. 

حبیب زاده افزود: افرادی که مبتلا هستند و بستری نشده اند باید در منزل قرنطینه شوند و از تردد در جامعه خودداری کنند تا دوره انتقال پذیری بیماری رفع شود.

وی با بیان اینکه دورهمی ها مانند عروسی یا دورهمی های ماه مبارک رمضان باید به طور کامل تعطیل شود، افزود: در دورهمی های ضروری حتما باید زمان بسیار کم و داشتن فاصله 2 الی 3 متری رعایت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: امیدواریم با حس مسئولیت پذیری بیشتر مردم و رعایت دستورالعمل های بهداشتی میزان شیوع بیماری کاهش یابد.

انتهای‌پیام/144/ح

 
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon