مطالعات احداث نخستین شهرک تخصصی صنایع دستی استان اردبیل آغاز شد
گروه استانها_ استاندار اردبیل گفت: در راستای تحقق شعار سال مطالعات احداث نخستین شهرک تخصصی صنایع دستی استان اردبیل آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنامجو ظهر امروز در ستاد برنامهریزی جهش تولید در حوزه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل اظهار داشت: با توجه به شعار سال تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری امسال پشتیبانی و مانعزدایی در راستای جهش تولید از برنامهها و اولویتها مهم تعیین شده که برای دستیابی به این مهم به طور قطع صنایع دستی نقش مهمی ایفا میکند.
استاندار اردبیل از حمایت از طرحهای توسعه تولید و اشتغال در بخش صنایعدستی در استان خبر داد و افزود: از طرح پیشنهادی برای ایجاد شهرک تخصصی صنایعدستی در استان اردبیل حمایت میکنیم و تلاش و جدیت بر این است تا با ایجاد این شهرک زمینه برای رونق تولید و اشتغال در این حوزه را فراهم آوریم.
وی از آغاز مطالعات برای راهاندازی این شهرک در استان خبر داد و گفت: راهاندازی این شهرک با محوریت ایجاد کارگاههای تولیدی و فروشگاههای عرضه تولیدات این کارگاهها خواهد بود که این امر زمینه برای رونق فعالیتها در حوزه صنایعدستی را فراهم خواهد کرد.
بهنامجو با اشاره به ظرفیتهای بخش صنایعدستی برای توسعه اشتغال و تولید در استان بیان کرد: باید برای بررسی ظرفیتهای این بخش و راهکارهای توسعه تولید و فروش آن جلسات مداوم برگزار شود تا در سال 1400 با برنامهریزی ویژه بتوانیم شاهد رونق صنایعدستی در استان و تحقق جهش تولید با استفاده از ظرفیتها در این بخش باشیم.
رونقصنایعدستینیازمندرویکردفراسازمانیاست
نادر فلاحی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: در سال جهش تولید باید توجه به حوزه صنایع دستی استان فراسازمانی باشد تا با استفاده از ظرفیتهای این حوزه زمینه برای رونق اقتصادی در استان فراهم شود.
وی با اشاره به آمار ایجاد اشتغال در حوزه صنایعدستی در استان بیان کرد: در حالی که راهاندازی صنایع بزرگ و ایجاد اشتغال در این صنایع مستلزم سرمایهگذاری هنگفت و کلاان است اما با ارائه تسهیلات و سرمایه اندک در حدود 200 میلیون ریالی میتوانیم شاهد راهاندازی کسب و کار در بخش صنایعدستی باشیم که این امر اهمیت توجه به این حوزه با نشان میدهد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل ادامه داد: به ویژه در روستاها و حاشیه شهر و مناطق محروم بهترین راهکار برای توسعه اشتغال و تقویت معیشت خانواده رونق صنایعدستی است که باید توجه ویژه به این حوزه شود.
فلاحی با تاکید بر ضرورت همکاری بینسازمانی با نهادهای متولی امور حاشیهنشینی، زنان سرپرست خانوار و غیره گفت: بسیاری از مشکلات در این حوزه نظیر اشتغال زنان سرپرست خانوار با توسعه صنایعدستی رفع میشود.
وی با اشاره به تاثیر گردشگری بر رونق کسب و کار و جهش تولید عنوان کرد: هر چند در سالهای گذشته بیشترین اقدامات و فعالیتها در بخش گردشگری بوده و به شکل مستقیم منجر به جهش تولید نشده اما این امر خود بر ماندگاری مسافر تاثیر داشته و سبب شده تا گردشگران حاضر در استان از سایر ظرفیتها بهرهمند شوند و کسب و کارهای دیگر نیز رونق بگیرد.
انتهای پیام/131/ح