بیمارستان‌های خصوصی در استان مرکزی یک بخش را به چرخه درمان کرونا اضافه کنند


بیمارستان‌های خصوصی در استان مرکزی یک بخش را به چرخه درمان کرونا اضافه کنند

گروه استان‌ها-صحبت‌های متولیان بهداشت و درمان استان حاکی از به صدا درآمدن آژیر خطر در تمامی مراکز درمانی استان مرکزی است به طوری که رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خواستار اضافه شدن یک بخش در بیمارستان‌های خصوصی به چرخه درمان کرونا شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، بیماری کرونا بیش از 14 ماهی می‌شود که تمام جهان را احاطه کرده و بسیاری از فعالیت‌ها را تحت شعاع قرار داده و زندگی بشر را با محدودیت‌هایی مواجه کرده است.

بیش از یک سال است که کادر بهداشت و درمان با این ویروس ناشناخته دست و پنجه نرم می‌کنند و عادی‌انگاری و بی‌توجهی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی موج های کرونایی سختی را به وجود آورده است.

در این برهه از زمان همه افراد به ناچار برای گذر از این بیماری سخت و پیک‌های کرونایی، حفظ عزیزان و کمک به کادر بهداشت و درمان ملزم به رعایت فاصله‌گذاری‌های اجتماعی، استفاده از ماسک و شست‌وشوی مداوم دست‌ها هستند.

برای خروج از این وضعیت دشواری که ویروس کرونا به وجود آورده است باید همه افراد با یک انسجام همگانی رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را جدی بگیرند و با دقت تمام آنها را اجرا کنند چراکه اکثر استان‌های کشور از جمله استان مرکزی در وضعیت قرمز قرار دارند و ظرفیت خدماتی بهداشت و درمان سقفی دارد.

 آژیر خطر کرونا در تمام مراکز درمانی استان مرکزی به صدا درآمده است 

سید محمد جمالیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به آخرین وضعیت استان مرکزی گفت: متاسفانه در همه مراکز درمانی شهرستان‌ها و استان ظرفیت مراکز درمانی پر شده است.

وی افزود: درحال پیگیری برای افزودن یک بخش در یک سوله ورزشی در مجاورت بیمارستان امیرالمومنین(ع) با ظرفیت 70 تخت هستیم که به مجموعه درمانی اضافه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: به منظور اینکه مردم بتوانند در مراکز خصوصی پذیرش شوند مقرر شده بیمارستان‌های خصوصی یک بخش را به چرخه درمان کرونا اضافه کنند.

جمالیان عنوان کرد: شهروندان استان مرکزی می‌توانند علاوه بر مراکز خصوصی و دولتی با مراکز خدمات پرستاری در منزل تماس حاصل کنند و بدون نیاز به تردد در شهر یا حتی خروج از منزل از خدمات درمانی این شرکت‌ها استفاده کنند و این شرکت‌ها که متشکل از کادر مجرب درمانی و تجهیزات به روز هستند با هزینه‌ای مناسب به بیماران در منزل خدمات می‌دهند و در صورت لزوم بیمار را به مراکز درمانی ارجاع می‌دهند.

 استان مرکزی در وضعیت بحرانی قرار دارد 

وی ادامه داد: استان مرکزی در وضعیت بحرانی قرار دارد و ظرفیت مراکز درمانی شهرستان‌ها تکمیل شده و بی‌شک سرریز بیماران شهرستان‌ها به اراک اعزام می‌شوند و اگر این پیک و شیب افزایشی ابتلا ادامه‌دار باشد دیگر ظرفیتی باقی نمی‌ماند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: کادر درمان فشار زیادی را بر دوش می‌کشند و به راحتی می توان خستگی روحی و جسمی را در آنها مشاهده کرد و به همراهی و همکاری مردم و دستگاه‌ها نیاز داریم تا بتوانیم این موج را کنترل کنیم و به آن پایان دهیم.

جمالیان بیان کرد: از تمام مردم تقاضا می‌کنیم ما را در این موج کرونایی یاری کنند تا خدمات بهتری ارائه کنیم و قطعا تمام این فداکاری‌ها و تلاش‌ها برای حفظ سلامت مردم است.

 بالغ بر 5 هزار نفر در استان مرکزی واکسن کرونا دریافت کردند 

علی علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به تزریق واکسن کرونا گفت: همزمان با سراسر کشور اواسط بهمن‌ماه سال گذشته تزریق واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز آغاز شد.

وی افزود: تا به این لحظه یک محموله از کشور هند با عنوان بهارات، 4 مرحله از کشور روسیه با عنوان اسپوتنیک وی و 2 محموله از کشور چین با عنوان سینوفارم وارد و به افراد جامعه هدف تزریق شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: خوشبختانه عارضه جدی در هیچ کدام از افرادی که واکسن تزریق کردند مشاهده نشده است و بر اساس برنامه وزارت بهداشت بخش زیادی از کادر درمان واکسینه می‌شوند.

علیمحمدی افزود: تا هفته آینده نیز پیش‌بینی می شود یک محموله از کشور سوئد "آستارازنکا" به استان و کشور ارائه شود که کمک می‌کند سایر کادر بهداشت و درمان هم واکسن دریافت کنند.

 تزریق واکسن به بیش از 500 نفر از افراد مبتلا به سرطان 

وی بیان کرد: بیش از 500 نفر از افراد مبتلا به سرطان که شیمی درمانی می‌کنند و 485 نفر از پاکبانان، 270 نفر از سالمندان ساکن در خانه سالمندان، 150 نفر از بیماران خاص دیالیزی و تعدادی از جانبازان شیمیایی بالای 50 درصد و 300 عضو سازمان نظام پزشکی که بیش از 50 سال سن دارند، تاکنون بر اساس تعهد وزارت بهداشت واکسن دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: با توجه به شیب افزایشی ابتلا به بیماری کرونا و افزیش آمار بستری‌ها و پیک چهارم همچنان باید رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را جدی گرفت و از اواخر خردادماه امسال کار واکسیناسیون عمومی شروع می‌شود.

انتهای پیام/712/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon