امام جمعه همدان: کم‌توجهی به نظرات کارشناسی وزارت بهداشت سبب بروز موج چهارم کرونا شد


امام جمعه همدان: کم‌توجهی به نظرات کارشناسی وزارت بهداشت سبب بروز موج چهارم کرونا شد

گروه استان‌ها ــ امام جمعه همدان با بیان اینکه "بعد از ۱۴ ماه تجربه مقابله با ویروس کرونا، انتظار بر این بود که در ایام عید نوروز کارشناسی‌تربا این موضوع برخورد شود" گفت: توجه به نظرات کارشناسی وزارت بهداشت می توانست از بروز موج چهارم جلوگیری کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی ظهر امروز در نشست با وزیر بهداشت، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار، داشت: در این جلسه به نیابت از خود و مردم استان حاضر شدم تا از خدمات و مجاهدت‌های کادر درمان در طول 14 ماه گذشته تقدیر کنم.

وی با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری که عملکرد کادر درمان را مصداق یک مجاهدت فی سبیل الله دانستند، گفت: در حدود یک سال گذشته مجاهدت‌ها و گزارشات فراوانی از صبر و حوصله و عملکرد مثبت کادر درمان در برخورد با بیماران داشته‌ایم که بسیار قابل تقدیر است.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه این مجاهدت بزرگ بسیاری از مواقع چشم دشمن را کور کرده است، مطرح کرد: دشمن امیدوار بود که این ویروس در کنار مشکلات تحریم، مشکلات فراوانی را برای کشور ایجاد کند، اما از آنجایی که انتظار این مجاهدت‌ها و عملکرد مثبت کادر درمان و نیروهای جهادی را نداشت، بسیار عصبانی شد و بحمدالله امروز در بحث مواجه با این بیماری در دنیا سربلند هستیم.

وی با اشاره به وجود آرامگاه بوعلی سینا در همدان، عنوان کرد: همدان هم بوعلی دارد و هم باباطاهر و این تلفیق عقل و عرفان است، باباطاهری که نماد عرفان است و بوعلی که مظهر عقل محض است.

نماینده ولی فقیه در همدان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه بعد از 14 ماه تجربه مقابله با ویروس کرونا، انتظار بر این بود که در ایام عید نوروز کارشناسی‌تر با این موضوع برخورد شود، گفت: شاید اگر به نظرات کارشناسی وزارت بهداشت بیشتر توجه می‌شد و این نظرات اعمال می‌شد، امروز با این مشکل مواجه نبودیم.

وی با بیان اینکه باید به روند علمی و پیش بینی‌های موجود توجه شود، مطرح کرد: نظرات کارشناسی وزارت بهداشت به عنوان فرمانده این میدان باید در تصمیم گیری‌های ستاد مقابله با کرونا مورد توجه قرار گیرد.

شعبانی با اشاره همراهی نیروهای جهادی، طلاب و بسیج با کادر درمان، اظهار داشت: گروهای جهادی هیچ‌گاه احساس نکردند که کادر درمان باید تنها بماند و با فعالیت‌های خود ثابت کردند که در هر شرایطی باید کنار کادر درمان باشند.

وی افزود: همین امروز 180 نفر از طلاب همدانی برای حضور در بیمارستان‌ها و انجام هر کاری که می‌تواند باری از دوش کادر درمان بردارد، اعلام آمادگی کرده‌اند و پای کار هستند.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه عمل به مصوبات ستاد کرونا را وظیفه خود می‌دانیم، گفت: انصافا طلاب و نیروهای جهادی در موج‌های قبلی خصوصا در موج سوم در همدان ورود خوبی داشتند و به گفته مسئولان علوم پزشکی با تاثیرات مثبتی نیز این حضور همراه بوده است.

وی با طرح این سوال که آیا پروتکل‌ها بعد از 14 ماه نیازمند به روز رسانی هستند یا خیر؟، مطرح کرد: سال گذشته با شیوع بیماری کرونا، تجربه‌ای در عرصه مقابله با آن وجود نداشت، اما امروز بعد از 14 ماه، تجربه‌های فراوانی در میدان داریم که شاید لازم باشد در برخی از موارد پروتکل‌ها مورد مطالعه مجدد قرار گیرد.

شعبانی تصریح کرد: تصمیمات ستاد باید اجرا شود و همه خود را موظف به اجرای آن می‌دانیم، اما از آنجایی که جامعه مذهبی گاهی اوقات از برخی صحبت‌ها و تجربه‌هایی که مشاهده می کنند، ناراحت هستند لازم است که در میدان گفت‌وگوها و نظرات صحبت شود و به طور مثال در موضوع مساجد مراجعات فراوانی وجود دارد که چه کار باید انجام دهیم.

وی به بحث استفاده از طب سنتی اشاره کرد و گفت: در بحث طب سنتی معتقد به تفکیک نیستیم چرا که این روش‌های تجربی بشری است که می‌تواند به کمک کادر درمان بیاید اما در برخی از موارد همچون ساخت دارویی در رابطه با درمان کرونا توسط یکی از محققان همدانی خوب است که این ادعا مورد راستی آزمایی قرار گیرد و به صورت علمی به آن جواب داده شود.

انتهای پیام/741/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon