بیداد مشکلات ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد/ عدم آنتن دهی تلفن همراه و نبود اینترنت مردم را کلافه کرد
گروه استانها ــ کهگیلویه و بویراحمد در عصر ارتباطات هنوز از نبود آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت پرسرعت در بسیاری از نقاط روستایی، شهری و جادهای محروم است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مردم کهگیلویه و بویراحمد از عدم پوشش تلفن همراه در بخشهایی از نقاط جادههای اصلی و فرعی و روستاها، پایین بودن ضریب نفوذ تلفن ثابت در مناطق شهری و روستایی نسبت به میانگین کشوری و قطع ارتباط تعدادی از روستاهای بالای 20 خانوار پروژه USO در نقاط مختلف استان ناراضی هستند.
در اکثر نقاط شهری استان کهگیلویه و بویراحمد تقاضای زیادی در خصوص تلفن ثابت وجود دارد که به دلیل عدم امکان فنی در بیشتر نقاط،امکان واگذاری تلفن ثابت وجود ندارد.
مخابرات بدون در نظر گرفتن مشکلات ارتباطی اقدام به جمعآوری شبکه تلفن ثابت بسیاری از روستاها از جمله سرتنگ رواق ،ده برایی، بردپهن زیلایی، آبمورد، زی زی، ده عزیزی، خرسان، تهلیان، گردوه، امامزاده بی بی خاتون، سمرون و ...کرده که بررسیها نشان میدهد در مراجعات مکرر مردم متاسفانه تاکنون مشکل این مناطق برطرف نشده است.
ارتباط بین شهری در شهرستانهای مختلف استان بر بستر فیبر نوری بوده که به دلیل عدم مسیر جایگزینی در هنگام قطع فیبر، ارتباط تلفن ثابت، دیتا و تلفن سیار این مناطق تا زمان رفع خرابی فیبر قطع میشود که باید در این زمینه تدبیری اندیشیده شود.
همچنین به دلیل ناپایداری شبکه برق در مناطق روستایی نیاز است به ظرفیت و وضعیت باتری مراکز و سایتها توجه ویژه صورت گیرد تا در هنگام قطع برق سبب قطع ارتباط این مناطق نشود.ارتباط تعدادی از روستاهای بالای 20 خانوار پروژه uso از جمله روستاهای بردخیاری، چاه پازنان، تلخدان، جلاله، تلخه زار و ...قطع است.
تعداد زیادی از روستاها و نقاط گردشگری و زیارتی شهرستانهای مختلف استان کهگیلویه و بویر احمد از سرویس اینترنت پرسرعت محروم هستند که لازم بوده در این خصوص چاره اندیشی و پیگیری ویژه صورت گیرد به طور مثال میتوان به روستاهای بخش مارگون، بخش لوداب، بخش سپیدار، بخش کبگیان، بخش پاتاوه، بخش دیشموک، شهرستان لنده، شهرستان بهمئی، شهرستان کهگیلویه و شهرستان باشت اشاره کرد.
در بحث توزیع اعتبارات از محل uso برای پروژههای فیبر نوری، نیوسات و اضافه کردن سرویسهای جدید به سایتها متاسفانه در سنوات گذشته به آمار جمعیتی و مشکلات پوششی تعداد زیادی از روستاهای این استان توجهی صورت نگرفته است که برای رفع مشکل پوشش ارتباطی این نقاط نیاز فوری و ضروری به همکاری و مساعدت مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
ارتباط بین شهری تعدادی از مراکز تلفن ثابت روستایی و سایتهای همراه در شهرستانهای مختلف استان از طریق رادیو میباشد که برای تامین نیاز بخش خصوصی در آن نقاط به سرویسهای دیتا و همچنین اضافه نمودن سرویسهای جدید 4G , 3G به سایتهای همراه لازم است اتصال آنها به شبکه فیبر نوری چارهاندیشی شود به طور مثال میتوان به مناطق کاکان، آجم، رون، جوکار، آبمورد، گردنگاه، تنگ تامرادی، زیلایی، گلال و ...اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد به تسنیم میگوید: با توجه به تکنولوژی وایرلس استقبال چندانی در کل کشور از تلفن فیکس به عمل نمیآید و اقبال عمومی به سمت استفاده از تلفن همراه روز به روز بیشتر میشود به طوری که ما در استان بیش از یک میلیون و 300 هزار تلفن همراه اول داریم بدون ایرانسل و رایتل در حالی که تعداد تلفن فیکس کمتر از 100 هزار شماره است.
محمد هادی امیری افزود: تلفنهای ثابت روستاها را با توجه به اینکه روستاییان استقبال نکردند و مرتب مورد سرقت واقع میشدند در زمان مدیران گذشته جمعآوری شدند و به آنها تلفن GSM با قابلیت موبولیتی دادند و هم اکنون نیز آماده ارائه خدمات هستیم.
وی با اشاره به ناپایداری شبکه برق، ادامه داد: در این زمینه باید شرکت توزیع نیروی برق پاسخ دهند و واقعیت امر این است که یکی از نا پایدارترین شبکههای برق را داریم اگرچه در مرکز بخشها و دهستانها باطری و موتوربرق داریم.
امیری خاطرنشان کرد: متاسفانه سایتها مرتب مورد سرقت واقع میشوند و باطری آنها و همچنین ترانس برق و شبکه را سرقت میکنند و با توجه به اینکه در گذشته میسرهای فیبر نوری در استان اجرا نشده از جمله مسیرهای پشتیبانی قطعیهای مقطعی داریم که تلاش میکنیم به حداقل برسانیم.
انتهای پیام/س