آیت‌الله مدرسی‌یزدی: مذاکره‌کنندگان ایرانی هوشیار باشند؛ آمریکا هیچ‌زمان قابل اعتماد نیست/ هرچه زودتر نتیجه مذاکرات مشخص شود


آیت‌الله مدرسی‌یزدی: مذاکره‌کنندگان ایرانی هوشیار باشند؛ آمریکا هیچ‌زمان قابل اعتماد نیست/ هرچه زودتر نتیجه مذاکرات مشخص شود

گروه استان‌ها - امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه آمریکا به‌دنبال فرسایشی‌کردن مذاکره است، گفت: تیم مذاکره‌کننده ایرانی هوشیار باشد و بداند که آمریکایی‌ها هیچ زمان قابل اعتماد نیستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یزد ، آیت‌الله سیدمحمدکاظم مدرسی یزدی در پیام جمعه این هفته یزد اظهار داشت: رعایت تقوای الهی برای بهره‌گیری از ماه مبارک رمضان لازم است و اگر ثواب‌های فراوانی را در رابطه با اعمال واجب و مستحبی این ماه و یا حتی نفس‌کشیدن و خواب در ماه مبارک رمضان می‌بینم؛ این روایات، این عبادات و این ثواب‌ها فقط و فقط متوجه کسانی است که در مسیر تقوای الهی حرکت کنند.

وی افزود: از این جهت اگر انسان تقوا را رعایت نکند در ماه مبارک رمضان نیز نه خوابش عبادت خواهد بود و نه نفس کشیدنش تسبیح به شمار می‌رود و نه روزه داری آن ثواب کاملی را خواهد داشت چراکه قرآن ملاک قبولی عبادت و کار نیک را تقواپیشگی می‌داند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه دیگر در این ایام مبارک اهمیت دادن و توجه به رعایت مسائل شرعی است، با توجه به اینکه فصل بهار است و مقداری رفت و آمد به روستاها بیشتر صورت می‌گیرد و مردم نیز علاقه‌مند به روزه‌داری هستند حتما باید به رساله مراجع محترم تقلید خود مراجعه کنند تا بعد از ماه مبارک رمضان در زمینه مسائل شرعی و احکام دچار شک و تردید و یا باطل بودن اعمال ماه مبارک رمضان از جمله روزه‌های خود نباشند.

مدرسی یزدی تصریح کرد: تروریسم هسته‌ای و محکومیت آن موضوع دیگر و مورد اهمیت این روزهاست و باید دانست که ابعاد مختلف این مسئله و حرکت‌هایی که اخیرا در نطنز اتفاق افتاده است مایه تاسف است و باید از طرف جامعه بین‌المللی محکوم شود.

وی گفت: آژانس بین المللی وظیفه دارد در این عرصه اقدامات لازم را انجام دهد گرچه ما افراد درون این آژانس را هم مقصر می‌بینیم و از طرف دیگر سیستم امنیتی کشورمان هم باید بیش از این تقویت شود.

وی گفت: تضعیف جایگاه آمریکایی‌ها نیز دارد روز به روز در منطقه به شکلی قوی‌تر اتفاق می‌افتد و حملاتی که به مقرها، پایگاه‌ها و کاروان‌های آن‌ها در عراق، عربستان، یمن، سوریه، افغانستان و جاهای دیگر شکل گرفته کاملا گویای این موضوع است که مردم منطقه اصلا به آمریکایی‌ها اعتماد ندارند و دوست دارند منطقه آن‌ها از حضور نیروهای آمریکایی و تحرکات آن‌ها خالی شود.

رئیس حوزه علمیه مدینه العلم الکاظمیه یزد ادامه داد: از شکل گیری موج دیگر کرونا متاسفیم و اینکه دنبال مقصر بگردیم یا نگردیم فعلا دردی را از مردم و شرایط جامعه درمان نمی‌کند گرچه از لحاظ حقوقی باید در این زمینه دستگاه‌های مرتبط پیگیر موضوعات مختلف باشند اما آنچه امروز برای ما یک امر الزامیست رعایت موازین بهداشتی، اصول سلامت، کنترل و درمان بیماران مبتلا به کرونا و خانواده‌های آن‌ها است که این موضوع باید توسط مردم، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مرتبط و هم چنین اهمیت دادن به اجرای طرح شهید سلیمانی مورد توجه ویژه و چند جانبه قرار گیرد.

وی گفت: از کادر بهداشت و درمان، مدیران، مسئولان و کلیه نیروهای این عرصه که در این ایام سخت و با گذشت یک سال و دوماه هم چنان مجاهدانه و ایثاگرانه برای خدمت به مردم و تامین سلامت تلاش می‌کنند نهایت قدردانی را داریم و همچنین از سوی دیگر باید حرکت گروه‌های جهادی برای کمک به خانواده‌های کرونا زده قوت بیشتری به خود بگیرد.

مدرسی یزدی خاطرنشان کرد: همدلی و حضور بسیار خوب مردم ما برای مواسات به ویژه برای خانواده‌های بی بضاعت در ماه مبارک رمضان و با توجه به اینکه این ماه ربیع الفقرا هم هست شایسته توجه و اهتمام همگانی است و هر فرد در حد توان خود باید در این مسیر قدم بردارد.

وی با بیان اینکه در شرایط حاضر و اتفاقات بین المللی پیش رو هوشیاری و بیداری تیم مذاکره کننده دارای اهمیت فراوان است، گفت: گرچه تجربه نشان داده است اصلا نباید به طرف‌های خارجی اطمینان کرد و به این مذاکرات چشم دوخت بلکه باید با همه توان و باور بر بنیه‌های درونی و ظرفیت‌های داخلی متمرکز شد و در مسیر شکوفایی و توانمندسازی آن‌ها کوشید زیرا آمریکایی‌ها هرگز قابل اعتماد نیستند و تیم مذاکره کننده ما باید در رویارویی با آن‌ها هوشیار و بیدار باشند، همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند این‌ها به دنبال فرسایشی کردن مذاکرات هستند و باید تلاش شود مذاکرات به این سمت فرسایشی حرکت نکند بلکه باید هرچه زودتر نتیجه مذاکرات مشخص و راستی آزمایی آن هم به معنای واقعی صورت گیرد.

نائب رئیس شورای مرکزی حوزه علمیه یزد خاطرنشان کرد: شعار سال بحث تولید، پشتیبانی‌ها و رفع مانع زدایی‌ها هست که یکی از موانع اقتصادی ما نیز عبارت است از ضعف در کیفیت تولیدات داخلی که مسئولین ما باید در این عرصه دقت نظر کافی داشته و بر تولیدات نظارت کنند و دست اندکاران و طراحان نیز باید در این عرصه تلاش کنند تا تولید کالاهای داخلی با ضعف همراه نباشد و همچنین باید این تولیدات با علائق و سلایق مصرف کنندگان نیز همراه باشد و این موضوع مورد کم توجهی قرار نگیرد.

وی ادامه داد: اگر تولیدات ما با کیفیت لازم تولید نشود و در آن‌ها به علایق و سلایق مصرف کنندگان کم توجهی شود محصول نهایی در بازار جاذبه چندانی ندارد و خط تولید آن‌ها به نتیجه نخواهد رسید البته در این عرصه هم تولید کنندگان و هم ناظرین باید به شکلی همسو کمال دقت را داشته باشند.

مدرسی گفت: گرچه مردم ما نیز باید توجه داشته باشند اگر کشوری بخواهد استقلال اقتصادی پیدا کند مردم نیز باید با برخی کم و کاستی‌های تولید نیز سازگاری داشته باشند و البته در کنار آن برای تقویت تولیدات داخلی نیز مطالبه گری کنند.

انتهای پیام/781/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران