وضعیت فوق حاد کرونا در بندرعباس/نهمین بخش کووید در بیمارستان شهید محمدی راهاندازی شد
گروه استانها- شرایط کرونایی در استان هرمزگان به مرحله بحرانی رسیده و تعداد مبتلایان با وضعیت نامناسب که احتیاج به بستری شدن در بیمارستان دارند به طور چشمگیری رشد داشته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، در روزهای اخیر موج کرونایی آن هم از نوع جهش یافته انگلیسی هرمزگان را در برگرفته و نقاط مختلف استان یکی پس از دیگری قرمز میشوند.
این ویروس خیلی سریع خود را به روستاهای استان رسانده و در روزهای اخیر روستاهای زیادی به طور کلی قرنطینه و محدودیت تردد برای آنها اعمال شد.
از این روستاها 3 روستا در شهرستان حاجیآباد و چندین روستای با جمعیت بالا در بندرعباس هستند که نشان میدهد اوضاع در روستاهای استان هم بحرانی شده است و با توجه به سطح ارتباط بیشتر روستاییان با یکدیگر احتمال یک فاجعه کرونایی در روستاها دور از انتظار نیست.
در شهرهای استان نیز وضعیت نامطلوب است، بندرعباس و بندرلنگه در حال حاضر کانونهای اصلی شیوع و درگیری با این ویروس خطرناک هستند و روزانه بر افراد مبتلا که نیاز به بستری در بیمارستان دارند افزوده میشود.
در شهر بندرعباس با توجه به حجم بیماری و پر شدن تمامی تختهای بیمارستانی، نهمین بخش ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان شهید محمدی راهاندازی شد هر چند به طور حتم این بخشها در روزهای آینده بازهم جوابگو نیست و باید تختهای بیشتری برای بیماران در نظر گرفته شود.
در همین زمینه به نقل از دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، رئیس مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم اعلام کرده است تنها یک روز پس از راهاندازی بخشهای ششم و هفتم کووید19 در بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس، هشتمین و نهمین بخش هم در این بیمارستان راهاندازی شد.
دکتر تمدن دار گفت: در سه هفتهٔ اخیر تعداد بیماران بستری 5برابر شده است که بنا به ضرورت طی 48ساعت، 4بخش جدید کووید در بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس راهاندازی شد.
وی افزود: هشتمین بخش کووید که بخش بستری است با ظرفیت 18 تخت و نهمین بخش که بخش ویژه است با ظرفیت 6تخت راهاندازی شده است.
رئیس مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم تصریح کرد: به علت شرایط بحرانی حاضر فشار زیادی بر کادر درمان و نیروهای مدیریتی و ستادی وارد شده است و نیروهای درمانی اعم از پزشک، پرستار، خدماتی، واحدهای پاراکلینیکی، آزمایشگاه، رادیولوژی، فیزیوتراپی و روانشناسی همگی با حداکثر توان خود در حال خدمترسانی هستند.
وی تاکید کرد: این توان حد و اندازهای دارد و اگر مردم و مسئولان همکاری نکنند به زودی صدمه غیرقابل جبران به پیکره سلامت همگانی وارد خواهد شد.
پارگراف آخر صحبتهای دکتر تمدندار و و هشدار وی در خصوص آینده این بیماری بسیار قابل تامل و در عین حال هراسانگیز است و وظیفه مدیریت وضعیت موجود را در مسئولان و مردم دوچندان میکند.
به گزارش تسنیم، اگر در این برهه حساس بیماری مسئولان با اتخاذ تدابیر مناسب و عملی و به دور از فضای شعار و توصیه جدی وارد عمل شوند ومردم نیز از برگزاری تجمعات، مراسمات و دورهمیها خودداری کنند و از سفرهای به طور کلی بپرهیزند شاید بتوان با این موج کرونایی مقابله کرد در غیر این صورت روزهای سیاه کرونایی هرمزگان بسیار نزدیک است و باید هرمزگان خود را برای یک فاجعه آماده کند.
انتهای پیام/864/ ع