تشدید شیوع کرونا در استان مرکزی دامن روزبازارها را گرفت


تشدید شیوع کرونا در استان مرکزی دامن روزبازارها را گرفت

گروه استان‌ها ــ معاون سیاسی استاندار مرکزی با اشاره به تشدید شیوع کرونا در پی برپایی تجمعات گفت: روزبازارها در استان مرکزی تعطیل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، بهروز اکرمی عصر امروز در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا استان مرکزی با اشاره به سهل انگاری و بی توجهی افراد نسبت به بیماری کرونا اظهار داشت: در استان مرکزی 791 مورد ابتلا جدید به بیماری کرونا در هفته نخست فروردین ماه ثبت شده است و این در حالی است که آمار مبتلایان در هفته پایانی فروردین ماه 10 برابر افزایش داشته و به 7 هزار و 500 نفر رسیده است و در زمینه آمار مرگ و میر نیز در هفته نخست فروردین ماه 3 مورد و در هفته پایانی فروردین 62 نفر گزارش شده و این افزایش آمار بیماران کرونایی یک فاجعه است.

وی افزود: در این شرایط نباید کوتاهی‌ها را به گردن دیگری انداخت بلکه از هر نوع کوتاهی باید کاست و با یک نگاه درست و توجه مضاعف در پی تصمیمات راهگشا و به موقع مانع این سیر صعودی و افزایش آمار فوتی ها و مبتلایان باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس نظر کارشناسان و پزشکان زولبیا و بامیه یک شیرینی صنعتی است و باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود و ویروس کرونا با سیستم ایمنی بدنی مستقیما مرتبط است و در این اوضاع مصرف این نوع شیرینی توصیه نمی شود ولی در این وضعیت قرمز متاسفانه می بینیم مردم برای خرید زولبیا و بامیه صف می کشند و عقلانی نیست پول خود را به منظور خرید این شیرینی که موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود، هزینه کنند.

اکرمی عنوان کرد: رفتارهای قهری به نظر می رسد پاسخگو نیست و باید با مشارکت مردم و استفاده از نیروهای انسانی آموزش دیده پیش رفت و هر گاه که شاهد زیر ما گذاشتن شیوه نامه های بهداشتی بودیم با فرهنگ سازی و برخورد توجیهی و امر به معروف و نهی از منکر اقدام کرد، تجمع مردم در سطح شهر و پارک ها، تفرجگاه ها برای سلامت مردم تهدید جدی بوده و  در هر صورت هر گونه تجمع در فضاهای تفریحی ممنوع است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان مطالبات صنفی بازنشستگان بالای 50 سال در مقابل سازمان های مربوطه به دنبال مطالبات خود هستند، عنوان کرد: رسیدگی به مطالبات صنفی این قشر در دستور کار دولت است و به تجمع نیاز ندارد و در این میان برخی به دنبال اهداف خود هستند و به شیوه نامه های بهداشتی توجهی نمی کنند و اقدام به برگزاری تجمع می کنند و ثمره آن افزایش ابتلا به بیماری کرونا است.

اکرمی با اشاره به اینکه بخش زیادی از سازمان ها و ادارات باور ندارند شرایط فاجعه انگیز است، افزود: ادارات و سازمان ها باید درک کنند شرایط باید این بحران و شرایط کرونایی را درک کنند و پروتکل های سازمانی و مصوبات ستاد سازمانی را رعایت کنند ولی شاهد این هستیم که بعضی از مساجد در سطح استان با وجود تعطیلی ها باز است که سازمان اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی باید از هیئت امنای مساجد و امام جماعت درخواست کنند که فعالیت مساجد در چنین موقعیتی متوقف و مصوبه ستاد کرونا را اجرا کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به یکی از روز بازارهای میوه فروشی که به یکی از نقاط آسیب پذیر شهر تبدیل شده است، ادامه داد: تجمع افراد و بی توجهی به پروتکل های بهداشتی برای سلامت مردم یک خطر جدی است که محصول آن نقاط خطرناک مبتلا به کرونا است و شهرداری و مدیریت شهری باید نظارت بر ناوگان های حمل و نقل عمومی را بیشتر کنند.

اکرمی با اشاره به برخورد قانونی با افراد متخلفی که اقدام به شکستن پلمپ می کنند، افزود: ستاد مدیریت با کرونا استانی و سازمان های نظارتی و همانند سازمان بازرسی و دیگر دستگاه ها باید نظارت ها را افزایش دهند و با متخلفین مطابق قانون رفتار کنند و دیگر جایی برای گلایه وجود ندارد.

چرا پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای تولیدی و صنعتی استان مرکزی به‌‎درستی رعایت نمی‌شود؟

جمشید زند، رئیس اتاق اصناف استان مرکزی نیز در این جلسه اظهارداشت: امروز دو هفته که اصناف استان مرکزی تعطیل هستند و از مسئولان انتظار داریم همان گونه که بر فعالیت اصناف نظارت دارند بر رفتار فعالیت ادارات، سازمان ها و مطب های پزشکان خصوصی و غیره در شرایط کرونایی نظارت داشته باشند.

وی افزود: براساس مصوبه ستاد کرونا ادارات باید نرم افزار ماسک را نصب کنند و همچنین واحدهای تولیدی و صنعتی باید براساس پروتکل های اعلامی فعالیت کنند اما سوال باید پرسید چند درصد از آنها این مصوبات را به درستی انجام می دهند و درصورتی که قرنطینه و محدودیت ها تنها برای اصناف باشد قطعا زنجیره این ویروس قطع نمی شود.

رئیس اتاق اصناف استان مرکزی خاطرنشان کرد: تعطیلی ها برای اصناف مشکلات معیشتی و اقتصادی به وجود آورده و هنگام تعطیلی های باید سوال کنیم آنها به چه صورت هزینه های امرار معاش خود را تامین می کنند و با مشکلات اقتصادی مختلف درگیر هستند و قطعا اصناف درصورت ادامه دار بودن وضعیت موجود با مشکل های بیشتری مواجه می شوند و قرنطینه و پروتکل ها باید به صورت واقعی اجرا شود و قطعا با واحدهای صنفی متخلف برخورد جدی می شود.

زند تصریح کرد: با تعطیلی موقت اصناف نمی توان بگوییم که مانع از شیوع ویروس کرونا شده ایم و برای تمام کانون های شیوع ویروس باید قرنطینه و تعطیلی اجرا شود و برای وقوع اتفاق های خوشایند نیازمند همکاری تمام افراد هستیم و تنها با تعطیلی اصناف نمی توان زنجیره شیوع ویروس کرونا را قطع کنیم.

ازدحام جمعیت در مطب پزشکان به تهدیدی تبدیل شده است

"محسن خیرمند" معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی در این جلسه با اشاره به عدم رعایت پروتکل ها توسط کانون های شیوع ویروس کرونا گفت: مطب‌های پزشکان بسیار شلوغ شده اند و افراد کرونا مثبت باید در منزل خود قرنطینه باشند اما برای معاینه و بررسی میزان سطح اکسیژن به مطب ها مراجعه می کنند این امر باعث افزایش ویروس کرونا در جامعه و مبتلایان می شود و این رفتارها بسیار خطرناک است آنها نباید از قرنطینه خارج شوند.

وی افزود: در راستای مدیریت و کنترل بیماری کرونا باید تصمیمات کارشناسی شده و مناسب درنظر گرفته شود تا از این شرایط عبور کنیم و برای افراد متخلف که اقدام به فک پلمب می کنند پرونده قضایی تشکیل و برخورد قانونی می شود.

انتهای پیام/711/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon