شرایط بحرانی در مراکز درمانی استان مرکزی حاکم شده است
گروه استانها-رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه ۵۸۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کرونا در استان مرکزی شناسایی شده گفت: شرایط وحشتناک و بحرانی در مراکز درمانی حاکم شده است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، بیماری کرونا دنیا را فرا گرفته است و هر اقدامی مبنی بر سهلانگاری و بیتوجهی نتایج زیانباری را به دنبال دارد و تنها راه پایان این بیماری رعایت پروتکلهای بهداشتی همراه با یک انسجام ملی است.
کادر درمان خسته و بیرمق شدند و امکانات بهداشت و درمان رو به پایان است اما برخی از افراد درک نمیکنند و همچنان بیماری کرونا را یک شایعه و شوخی بیش نمیدانند و بدون رعایت شیوهنامههای بهداشتی در حال گشت و گذار هستند.
586 مورد جدید ابتلا به بیماری کرونا در استان مرکزی شناسایی شده است
سیدمحمد جمالیان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت افراد مبتلا در استان مرکزی اظهار داشت: در 48 ساعت گذشته طبق آخرین نتایج آزمایشگاهی در مورد ویروس کرونا 586 مورد ابتلای جدید در استان مرکزی شناسایی شده است.
وی افزود: از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا تاکنون 47 هزار و 530 نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند و از مجموع افراد جدید مبتلا به بیماری کرونا 121 نفر از آنان در بیمارستانهای استان بستری و تحت مراقبت هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: از بین بیماران جدیدی که شناسایی شدند درمان 465 مورد به صورت سرپایی بوده است و تا زمان درمان نهایی و منفی شدن جواب آزمایش در منزل قرنطینه هستند.
جمالیان ادامه داد: در این مدت 28 مورد فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در استان مرکزی گزارش شده است و تعداد فوتیها به هزار و 630 نفر رسیده است.
شیوه رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم یک خط در میان است
وی عنوان کرد: متاسفانه مردم پروتکلهای بهداشتی را به صورت منظم و مستمر رعایت نمیکنند و شیوه رعایت آنها یک خط در میان است و این بیتوجهی جای تاسف دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: کادر درمان در این شرایط دشوار که هنوز همه آنها واکسینه نشدند و روزانه با بیماران بدحال زیادی ارتباط دارند از انجام مراقبتهای درمانی لازم دریغ نمیکنند که بنده به نمایندگی از مردم در برابر این همه ایثار و فداکاری سر تعظیم فرود میآورم.
جمالیان ادامه داد: متاسفانه موج سنگین کرونا همه مراکز درمانی را از نظر نیروی انسانی و تجهیزات تحت تاثیر قرار داده است و با بحران جدی مواجه هستیم و از سایر ارگانها و دستگاهها تقاضا داریم در این شرایط بحرانی برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی پیشگام شوند.
وی عنوان کرد: در مجلس شورای اسلامی مصوبهای تحت عنوان شورای عالی خیرین درحال ساماندهی و پیگیری است که این شورا در سطح مقامات ارشد کشوری و در بخشهای مختلف اعم از بهداشتی، مسکن، درمانی، آموزشی و غیره شکل میگیرد و اطلاعیه آن به استانها ابلاغ میشود و در این زمینه کمکهایی به خیران میشود.
ادارات در این شرایط فقط دغدغه سلامت را داشته باشند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: از همه ادارات انتظار داریم که در این شرایط فقط دغدغه سلامت را داشته باشند و اولویت آنها سلامت و کمک رسانی به دانشگاه علوم پزشکی باشد.
پویش نفس برای تامین کپسولهای اکسیژن نقاهتگاه و بیمارستانهای اراک راهاندازی شد
جمالیان با اشاره به پویش نفس خاطرنشان کرد: این پویش توسط دانشگاه علوم پزشکی برای تامین کپسولهای اکسیژن نقاهتگاه و بیمارستانهای اراک راهاندازی شده است و از کسانی که کپسول اکسیژن بدون استفاده در منزل دارند تقاضا میکنیم آن را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند.
وی بیان کرد: شرایط وحشتناک و بحرانی در مراکز درمانی حاکم شده است و نیاز داریم با انسجام و اتحاد همه افراد جامعه از این اپیدمی گذر کنیم.
به گزارش تسنیم، سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک حاکی از شرایط دشوار استان و خستگی کادر درمان است پس به خاطر سلامت خود و عزیزانمان نیز بیماری کرونا را جدی بگیریم و برای کمک به کادر درمان شیوه نامههای بهداشتی را به صورت منظم و پیوسته رعایت کنیم تا از این موج سخت و سنگین نیز عبور کنیم.
انتهای پیام/712/ی