شتابدهی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در حوزه استارتاپهای "فینتک"
شتابدهندههای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، فراخوانی در زمینه جذب ایدهها و استارتاپهای فینتک در حوزه بورس، بانک و بیمه منتشر کردند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ یک شتابدهنده به عنوان یکی از شتابدهندههای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برای توسعه بازارهای مالی کشور، اکوسیستمی فراهم آورده است تا استارتآپها، منتورها و مشاوران، شرکتهای بزرگ و تخصصی و سرمایهگذاران گرد هم آیند تا با همافزایی و مشارکت در این اکوسیستم، فضای مناسبی برای رشد و توسعه کسبوکار استارتآپها فراهم نمایند.
این شتابدهنده، نخستین فراخوان جذب ایدهها و استارتاپهای فینتک در حوزه بورس، بانک و بیمه خود را اعلام کرده و علاقهمندان تا 15 اردیبهشت 1400 مهلت دارند تا طرحهای خود را ارسال نمایند؛ این شتابدهنده در اکوسیستم حمایتی خود فضای فیزیکی کاری، سرمایه اولیه، مشاوره کسب و کار، همکاری و مدیریت تیمها، تجاریسازی و سرمایهگذاری نهایی براساس مدلهای رایج نحوه جبران خدمات را به شرکتهای استارتاپ ارائه میدهد .
مراحل پیششتابدهی،شتابدهی و پساشتابدهی این شتابدهنده مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی شامل موارد زیر میشود:
- ثبت درخواست پذیرش
- بررسی طرحها توسط کمیتههای ارزیاب
- مصاحبه حضوری و آغاز پیششتابدهی (تخصیص فضای کاری، مشاوره و منتورینگ)
- فرایند شتابدهی (تخصیص سرمایه اولیه، کمک به مدیریت طرح، تیمسازی، کسب مجوزهای اولیه، دسترسی به APIهای بازارهای مالی، محصول اولیه)
- فرایند پساشتابدهی(معرفی محصول به شرکتهای زیرمجموعه و شرکای تجاری، ثبت شرکت و تسهیم سهام، تبلیغات و پشتیبانی محصول)
- تجاریسازی (کمک به رشد و توسعه شرکت، ساختارسازی، امور مالی و حسابداری، امور حقوقی)
حوزه اصلی این شتابدهنده، بورس، بانک و بیمه است و با استارتاپهای حوزه فینتک در بخشهای وام دادن، بانکداری، مشاوره مالی، امور بیمه، سرمایهگذاری، خدمات پرداخت، تسهیل معاملات در بازار سرمایه، انتقال پول و ارزهای رمزگذاری شده فعالیت میکند؛ کارگزاریها، بانکها، بیمهها، صرافی، لیزینگ، مشاوره سرمایهگذاری، رتبهبندی و سبدگردانی از جمله صنایع مختلف مالی هستند که با این شتابدهنده همکاری میکنند .
بهرهگیری از فناوریهای نوین برای بهبود خدمات در بخشهای مالی یعنی فینتکها، منجر به بهبود کیفیت این نوع خدمات در کشورهای مختلف شده است؛ این فناوریها می توانند نقش بسیار مهمی در بازارهای مالی و پولی ایفا کنند؛ فینتکها در حوزههای مختلفی چون وام دادن، بانکداری، مشاوره مالی، امور بیمه، سرمایهگذاری، خدمات پرداخت، تسهیل معاملات در بازار سرمایه، انتقال پول و ارزهای رمزگذاری شده کاربرد دارند. حوزههای توسعه فینتک وابسته به جغرافیا بوده و در هر کشور براساس قوانین و مقررات متفاوت است.
در ایران حوزه فناوریهای نوین مالی هم مانند سایر حوزههای خدماتی نیازمند توجه است چراکه راه نرفته زیادی باقی است و عدم توسعه این بخش، تبعات گستردهای برای توسعه سایر کسب و کارها دارد. بهبود خدمات مالی در حقیقت عامل ارتقای خدمات سایر کسبوکارها اســـت لذا بهرهمندی از فینتکها نه تنها برای خود صنعت مالی مفید است بلکه باعث همافزایی سایر صنایع با دنیای مجازی خواهد بود.
انتهای پیام/