استقرار بیمارستان صحرایی در بیمارستان مسیح دانشوری برای ارائه خدمات گسترده‌تر به بیماران کرونایی + تصاویر


استقرار بیمارستان صحرایی در بیمارستان مسیح دانشوری برای ارائه خدمات گسترده‌تر به بیماران کرونایی + تصاویر

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری از راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در این بیمارستان به منظور ارائه خدمات حداکثری به بیماران کرونایی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ رئیس بیمارستان مسیح دانشوری در مراسم راه اندازی بیمارستان صحرایی با حضور عسگری معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و جمعی از پزشکان و ‌متخصصان، ضمن قدردانی از کادر درمان و مبارزه و مقاومت دلسوزانه و خستگی ناپذیر آنان، با اشاره به خدمات این مرکز به بیماران کرونایی گفت: بیمارستان مسیح دانشوری از ابتدای همه گیری کرونا در کشور به عنوان قطب ارجاع مراکز بهداشتی و درمانی پذیرای بیماران حاد تنفسی بوده است.

وی افزود: متاسفانه با شروع موج چهارم کرونا در کشور و قرمز شدن وضعیت شهر تهران، ظرفیت تخت‌های بخش کرونای بیمارستان مسیح دانشوری تکمیل شد و تخت خالی برای بستری شدن بیماران مبتلا به ویروس کرونا در اختیار نبوده است و لذا پس از مواجهه با این شرایط، به پیشنهاد وزارت بهداشت مبنی بر گسترش خدمات کلینیکی به بیماران و در تعامل با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره)، یک بیمارستان صحرایی با تجهیزات مرکز درمانی در محوطه بیمارستان مسیح دانشوری راه‌اندازی شده است که می‌تواند در ارائه خدمات حداکثری بسیار تاثیرگذار باشد.

ولایتی تصریح کرد: خوشبختانه پس از استقرار و راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در مرکز، هم‌اکنون پذیرش بیماران حاد تنفسی و مبتلا به کرونا آغاز شده و امکان تزریق دارو، اکسیژن‌ درمانی و ارائه خدمات مورد نظر فراهم شده است.

وی با تاکید بر اینکه بیمارستان مسیح دانشوری با تمام ظرفیت خدمات مورد نظر را ارائه می‌کند، افزود: بیمارستان مسیح دانشوری علاوه بر ایجاد کلینیک درمان سرپایی برای بیماران کرونایی که وضعیت حاد ندارند، با ایجاد بیمارستان صحرایی که مجهز به تخت برای بستری و دارای شرایط مطلوب و استاندارد است ارائه خدمات خواهد کرد.

ولایتی با بیان اینکه بیمارستان مسیح دانشوری مرکز ارجاع بیماران کرونایی از تمام کشور است تصریح کرد: این بیمارستان علاوه بر ارائه خدمات به بیماران کرونایی در پیک چهارم به بیماران بخش پیوند نیز رسیدگی کرده و در سال جدید چهار پیوند قلب، یک پیوند ریه و یک پیوند کبد انجام داده است.

وی در پایان با تاکید بر این که برخی علاقه ندارند تا ایران بتواند ساخت واکسن کرونا را نهایی کند گفت: ایران سابقه چنددَه ساله واکسن سازی باکتریایی و ویروسی دارد و واکسن‌های باکتریایی همچون کزاز، دیفتری، سل، سرفه و ویروسی همچون هاری، آبله، سرخک و سرخجه را با کیفیت بسیار مطلوب ارائه و تولید کرده است.

در این مراسم معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ضمن تشکر از همکاری بیمارستان مسیح با این ستاد برای احداث‌ بیمارستان صحرایی در خصوص روند ‌پیشرفت واکسن کووبرکت تصریح کرد: در اوایل اردیبهشت ماه یک میلیون دوز واکسن تولید می‌شود که این مقدار تا تیره ماه به ظرفیت 20 میلیون‌ خواهد رسید. 

کرونا , بیمارستان , بهداشت و درمان , کرونا , بیمارستان , بهداشت و درمان , کرونا , بیمارستان , بهداشت و درمان , کرونا , بیمارستان , بهداشت و درمان , کرونا , بیمارستان , بهداشت و درمان ,

 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon