۱۷۹۷ بیمار کرونایی در همدان جان باختند
گروه استانها_سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: از ابتدای اپیدمی کرونا تاکنون یک هزار و ۷۹۷ بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، روند ابتلا به کرونا در استان همدان همچنان صعودی است و روزانه بیش از هزار نفر با علائم حاد تنفسی به مراکز غربالگری و بیمارستانها مراجعه میکنند.
دکتر محمد طاهری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان با بیان اینکه در هفته گذشته روزانه بین 15 تا 20 بیمار کرونایی قربانی ویروس کرونا شدند اظهار داشت: در شبانه روز گذشته هم 15 بیمار مبتلا به کرونا در استان بر اثر شدت بیماری جان خود را از دست دادهاند.
وی با اشاره به اینکه در شبانه روز گذشته 598 بیمار مثبت کرونا در بخش سرپایی و بستری شناسایی شده است تصریح کرد: از ابتدای اپیدمی تاکنونی 13 هزار و 663 بیمار کرونایی در بخش بستری و 34 هزار و 597 مورد نیز در بخش سرپایی ثبت شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در روز گذشته یک هزار و 224 مورد بیمار مبتلا به علائم تنفسی و مشکوک به کرونا به مراکز درمانی و غربالگری استان مراجعه کردند گفت: 257 نفر از مراجعان به بیمارستانها در بخش عادی بستری شدند.
طاهری افزود: در حال حاضر 41 بیمار مبتلا به کووید19 در بخش آی سی یو مراکز درمانی این استان بستری هستند و وضعیت جسمی 70 بیمار وخیم گزارش شده است.
وی به وضعیت بیماران کرونایی در شهرستانهای استان اشاره کرد و اظهار داشت: شمار بیماران کرونایی بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در بیمارستانهای اسدآباد 535، بهار 745، تویسرکان 851، رزن 606، درگزین 228، فامنین 252 و کبودراهنگ 855 نفر گزارش شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: تعداد بیماران مثبت کرونایی در بخش بستری نیز به صورت دوهزار و 470 نفر در ملایر، یک هزار و 773 نفر در نهاوند و پنج هزار نفر در همدان ثبت شده است.
محدودیتهای کرونایی در همدان تمدید شد
فرماندار همدان از تمدید محدودیت های کرونایی خبر داد و گفت: برخی از مشاغل گروه یک از روز چهارم اردیبهشت تا اطلاع ثانوی در شهر همدان به صورت زوج و فرد برقرار خواهد شد.
محمدعلی محمدی افزود: با توجه به شیوع گسترده بیماری و مخاطرات بسیار جدی ناچار به تشدید برخی از محدودیتهای طرح هوشمند مدیریت کرونا هستیم.
وی با تاکید بر اینکه نظارت بر اعمال محدودیتها تشدید میشود اظهار داشت: بازار سرگذر یکی از مناطق پرازدحام و خطرناک شیوع کرونا در شهر همدان است که انتظار داریم ضمن توجه واحدهای صنفی به پروتکلها، شهروندان نیز تا جای ممکن حضور کمتری در اینگونه اماکن داشته باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز از روند صعودی کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: فعلا پیشبینی دقیقی برای پایان موج چهارم بیماری در همدان وجود ندارد.
دکتر منوچهر کرمی با اشاره به اینکه روند مراجعه بیماران تنفسی و مشکوک به کرونا در مراکز درمانی افزایشی است تصریح کرد: هر بیماری که دارای علائم تنفسی و شبیه سرماخوردگی است باید خود را قرطینه کند.
وی با تاکید بر اینکه بیماران با مشاهده علائم کرونا باید به مراکز منتخب کووید19 مراجعه کنند گفت: هرچه فاصله بروز علائم تا مراجعه بیماران به مراکز درمانی کمتر باشد شانس بهبودی بیشتر میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در پیک چهارم بیماری تعداد بیماران نیاز به بستری و بدحال نسبت به موجهای قبلی بیشتر شده است تصریح کرد: شایع ترین علائم کرونا شامل تب، بدن درد، لرز، سرفه ، تنگی نفس و گاهی علائم گوارشی است.
انتهای پیام/743/ ت