عادی انگاری برخی از مردم لرستان دردسر ساز شد؛ فوت ۱۴ بیمار کرونایی دیگر
گروه استانها - به دلیل اجرای نیم بند مصوبات از طرف مسئولان و نادیده گرفتن از طرف مردم روزانه بیش از ۱۰۰۰ بیمار جدید و فوت بیش از ۱۰ نفر مبتلا به کرونا در استان لرستان ثبت میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، بیش از یک سال است که کرونا میهمان ناخوانده مردم جهان، ایران و به تبع آن استان لرستان شده است، میهمانی که این روزها ظاهرا امیدی هم به رفتنش نیست و ممکن است حضورش چندین سال هم طول بکشد، در حالی که روزهایمان با کرونا عجین شده اما متاسفانه برخی از مردم استان همواره این قاتل نامرئی را نادیده میگیرند و همچنان معتقدند مرگ برای همسایه است.
بالارفتن آمار مرگ و میر کرونا در یک ماه اخیر سبب نگرانی بیش از پیش مردم، مسئولان استان و همچنین سبب سیاه شدن روزهای اول قرن 21 شده است به طوری که تجربه روزانه بیش از هزار بیمار جدید و فوت بیش از 10 نفر مبتلا به کرونا در استان سبب شد ستاد مقابله با این بیماری محدودیتهای شدیدی اعمال کند ولی متاسفانه به دلیل اجرای نیم بند مصوبات مربوط به این محدودیتها از طرف مسئولان و نادیده گرفتن آنها از طرف مردم نتیجه مثبتی به دنبال نداشته است.
متاسفانه با وجود سختتر شدن محدودیتهای کرونایی و تعطیلی مشاغل گروه 2، 3 و 4 همچنان روند شیوع بیماری کرونا در استان با سرعت ادامه دارد و فعالیت بازارهای محلی بدون در نظر گرفتن محدودیتها ، برگزاری پنهانی مراسم عزا و عروسی به طور یقین محدویتهای کرونایی در استان را بی اثر کرده است.
با وجود همه محدودیتها و ممنوعیتهای کرونایی، بیماری کووید 19 از ابتدای شیوع در استان تاکنون 99 هزار و 499 نفر از هم استانیهای ما را گرفتار و شمار جانباختگان قطعی بیماری کرونا در استان به هزار و 596 نفر رسانده و همچنین کلیه شهرستانهای استان همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
ابتلای بیش از 99 هزار لرستانی به کرونا
با این حال مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در رابطه با آخرین آمار نمونههای ارسالی به آزمایشگاه استان و تعداد مبتلایان قطعی به کرونا اظهار داشت: از ابتدای شیوع کرونا در استان تاکنون 311 هزار و 922 نمونه به آزمایشگاه ارسال 308 هزار و 618 جواب داده شده است. از مجموع نمونههای جواب داده شده نیز تاکنون 99 هزار و 499 مورد مثبت و 209 هزار و 118 مورد نفی اعلام شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: متاسفانه تاکنون هزار و 596 هم استانی براثر ابتلای قطی به کرونا جان خود را از دست داده و هم اکنون هزار و 255 مورد مثبت و مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند. طی 24ساعت گذشته متاسفانه 14 نفر از هم استانیهای ما بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
سید موسی خادمی استاندار لرستان نیز در آخرین جلسه ستاد مقابله با کرونا ضمن ابراز نگرانی از افزایش میزان بستریها و فوتیهای ناشی از کرونا بیان کرد: گزارشات ارائه شده نشان میدهد روند مبتلایان به کرونا دراستان به شدت در حال افزایش است.
وی تصریح کرد: هم اکنون کلیه شهرستانهای استان به لحاظ رنگ بندی کرونا در وضعیت قرمز قرار دارند و در چنین شرایطی مردم باید بیش از گذشته به دستورالعملها توجه کنند.
استاندار لرستان از واردات واکسن بیشتری به کشور خبر داد و خاطر نشان کرد: بر اساس آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا واکسینه کردن تعداد بیشتری از مردم در فصلهای بهار و تابستان مورد بحث و گفتوگو قرار گرفت.
ششمین پارت واکسن کرونا وارد لرستان شد
حمید مخیری رئیس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز با بیان اینکه ششمین پارت واکسن کرونا تحویل گرفته شده است اظهار داشت: این پارت شامل 6 هزار و 618 دز واکسن سینوفارم جهت تکمیل واکسیناسیون کادر بهداشت و کادر درمان، بیماران خاص و بیماران سرطانی است.
وی افزود: لیست توزیع بر حسب تعداد پرسنل بهداشت و درمان، تعداد بیماران خاص و بیماران سرطانی هر شهرستان تهیه شده و کارشناسان مسئول زنجیره سرد واکسن سرم و مواد بیولوژیک شهرستانها از صبح روز جمعه سوم اردیبهشت ماه میتوانند برای دریافت واکسن به مرکز بهداشت استان مراجعه کنند.
رئیس گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: هدف از این توزیع واکسن سینوفارم ابتدا تکمیل واکسیناسیون کادر بهداشت و درمان و بعد به ترتیب واکسیناسیون بیماران خاص و بیماران سرطانی است.
وی بیان کرد: براساس هماهنگی با نظام پزشکی مقرر شد ثبت نام گروههای فاز اول در بخش خصوصی انجام شود تا با توجه به کارت معتبر و لیست سازمانشان بر علیه بیماری کرونا واکسینه شوند.
انتهای پیام/645/ ز