خسارتی که کرونا به تالارداران شهرکرد زد؛ حمایت‌ها در حد "هیچ" بود

خسارتی که کرونا به تالارداران شهرکرد زد؛ حمایت‌ها در حد "هیچ" بود

گروه استان‌ها - با اعمال محدودیت‌های زیاد برای تالارداران شهرکرد، این مشاغل دچار ضرر و زیان زیادی شدند به حدی که برخی به فکر تغییر شغل شدند و برخی از آنان می‌گویند که هیچ حمایتی از آن‌ها نشده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد، گذر و نظر کردن به مشکلات برخی از مشاغل به علت محدودیت های کرونایی در این روز‌ها خبر از خسارت 100 درصدی این مشاغل می‌دهد. تالارداران و کارگران تالارها نیز جزو خسارت دیدگان محدودیت‌های کرونایی هستند. محدودیت‌های کرونایی و وضعیت موجود پیر، جوان، کارگر و تالاردار نمی‌شناسد.

در پی شیوع ویروس منحوس کرونا از اسفندماه سال 1399 تمامی تالارهای پذیرایی در استان به عنوان مشاغل پرخطر و پرتردد در مواقع اعمال محدودیت‌ها تعطیل شد و در مواقع عادی با محدودیت در فعالیت روبه رو شد، محدودیتی که کار تالارداران را به شدت سخت کرد.

مدتی بعد با تغییر وضعیت رنگ بندی تالارها به طور محدود شروع به فعالیت کردند اما وضعیت قرمز استان دوباره منجر به تعطیل شدن تالارهای پذیرایی در استان شد.

 تالاردارانی که خسارت دیده و تسهیلاتی دریافت نکردند، عروس و دامادهایی که در انتظار برگزاری مراسم عروسی خود هستند و کارگران تالارها که با تعطیلی مشاغل خود را از دست داده‌اند. همچنین وضعیت اقتصادی، روحی، روانی و مالی گویای مشکلات تعطیل شدن تالارهای پذیرایی در استان است.

حمایت از تالارداران شهرکرد در حد "هیچ" بود 

منوچهر اعلایی رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس شهرستان شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و وضعیت اسفناک محدودیت‌ها در استان، تالاردارن نیز دچار چالش‌ها، مشکلات و خسارت زیادی شدند به طوری که در وضعیت موجب همه آن‌ها خانه نشین و کسانی که مستاجر بودند را آواره کرد.  

وی افزود: تالارها در وضعیت به وجود آمده جزو مشاغلی بودند که علاوه بر خسارت به خود تالار دارن به مشاغل زیر شاخه آن‌ها نیز خسارات زیادی وارد شد، علاوه بر تالارداران، آرایشگرها، گل فروشان، مزون داران و کارگران تالارها جزو مشاغلی بودند که کرونا به آن‌ها خسارات زیادی وارد کرد.

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس شهرستان شهرکرد تصریح کرد: از تالاردارن هیچ‌ گونه حمایتی از سوی مسئولان صورت نگرفت، تسهیلاتی هم در اختیار تالارداران قرار نگرفت.

اعلایی ادامه داد: فقط یک وام 16 میلیونی به عنوان تسهیلات داده می‌شد که آن هم با شرایط سخت و دوندگی‌های بی جا و بی مورد تالارداران نتوانستند دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: تالارها از سال گذشته به عنوان مشاغل پر خطر تعطیل هستند، با تغیر رنگ بندی مدتی تالارها باز شدند ولی دوام زیادی نداشت. در حال حاضر ماه‌های زیادی را تالارها با تعطیلی گذراندند و این مشاغل از سوی دولت و مسئولان هیچ حمایتی نشدند.

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس شهرستان شهرکرد در پایان خاطرنشان کرد: در شهرکرد 12 تالار مسقف و  یک تالار غیرمسقف در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام/7540/ح

 
 
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon