ورود مجلس به تحول در ساختار استخدامی کشور / بیعدالتی در پرداخت حقوق کارکنان دولت موج میزند
گروه استانها ـ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه در پرداخت حقوق کارکنان دولت بیعدالتی وجود دارد گفت: ساماندهی ساختار استخدامی و اداری اولویت کمیسیون اجتماعی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، خلیل بهروزیفر صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت یکی از اولویتهای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در سطح سازمانها عضویتهای متعددی وجود دارد و فاصله دریافتی این عضویتها با عضویتهای رسمی و پیمانی بسیار زیاد است و نوعی بیعدالتی در سطح کل کشور در حوزه دریافتی کارکنان وجود دارد.
بهروزیفر عنوان داشت: کمیسیون اجتماعی برای برقراری عدالت نسبی در این زمینه و ایجاد تحول در ساختار اداری و استخدامی کشور طرح مذکور را در اولویت کاری خود در سال گذشته قرار داده است.
وی با بیان اینکه کلیات این طرح سال گذشته در کمیسیون اجتماعی مطرح شد تصریح کرد: در حال حاضر جزئیات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در کمیسیون اجتماعی در حال بررسی است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره لایحه انتقال سوابق بیمه افراد از صندوق بازنشستگی بیمه افزود: در سطح کل کشور 18 صندوق بازنشستگی وجود دارد و در این زمینه باید مواردی بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
بهروزیفر ابراز داشت: کسی که از یک صندوق به صندوق دیگر به صورت داوطلبانه منتقل میشود باید اطلاعات کافی را نسبت به این موضوع داشته باشد؛ در گذشته این امکان وجود داشت اما برای انتقال مشکلاتی برای افراد ایجاد میشد.
وی اظهار داشت: به همین دلیل این لایحه در کمیسیون اجتماعی مطرح شد تا این مشکلات حل شود؛ افرادی که از صندوقی به صندوق دیگر منتقل میشوند باید در جریان میزان دریافتیهای خود پس از بازنشستگی باشند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پس از بررسی این لایحه و تصویب آن در کمیسیون به صحن مجلس ارائه میشود و در صورت تصویب توسط صحن مجلس به عنوان قانون اجرا میشود.
وی عنوان داشت: پس از تعطیلات نوروزی مجمع نمایندگان استان گیلان جلسهای را با استاندار، مدیران آب منطقهای، جهاد کشاورزی و اعضاء کمیته منابع آب در مورد کمبود آب برای سال زراعی جدید داشتند.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس افزود: به لحاظ بارش کمی که در سال گذشته و امسال داشتیم برخی از مناطق گیلان دچار کمبود آب شد که فومن و شفت نیز از این قاعده مستثنا نیست.
وی بیان کرد: برای حل این مسئله نشستی با حضور مجمع نمایندگان گیلان و استاندار در تهران و در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد و آنجا مشکلاتی که در حوزه آب زراعی وجود دارد مورد بررسی قرار گرفت و آقای نوبخت متعهد شد که کمک مناسبی را در این راستا به آب منطقهای و جهاد کشاورزی داشته باشد.
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس درباره روند سد لاسک عنوان داشت: سد لاسک شفت سرمایهگذاری داشت که متأسفانه اکنون این سرمایهگذاری بلاتکلیف مانده و پیمانکاران نیز در حال حاضر به دنبال تجهیز کارگاه است.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس اظهار داشت: تلاش ما بر این است که بتوانیم از بانکهای خارج از استان کمک دریافت کرده و آنها را در این پروژه بزرگ مشارکت دهیم زیرا این پروژه هزینه بسیار بالایی دارد.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از تغییر کاربری قانونهایی وجود دارد اما بعضیها این قانونها را دور میزنند گفت: در گذشته نظارتها بر این حوزه پررنگ نبوده و دستگاههای نظارتی باید بیشتر به این موضوعات توجه کنند.
بهروزیفر افزود: زمانی که مجلس قانونی را وضع میکند باید در جهت حسن اجرای آن قانون نیز نظارت داشته باشد؛ مجلس یازدهم در این حوزه جدیت لازم را دارد و تلاش ما بر این است که علاوه بر قانونگذاری بر نظارت بر اجرای آن نیز اهتمام داشته باشیم.
نماینده مردم فومن و شفت خاطرنشان کرد: پروژه تقاطع غیرهمسطح ورودی شهر فومن جزوه 5 تقاطع در مسیر ترانزیتی فومن به سراوان است؛4 تقاطع غیرهمسطح و مورد بهره برداری قرار گرفته و این تقاطع با مشکلاتی مواجه است.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این مورد پیگیریهای متعددی انجام شده عنوان داشت: در این راستا با پیمانکار این پروژه و معاونان وزیر راه و شهرسازی جلساتی برگزار شده است.
وی ابراز داشت: شهرستان فومن یکی از شهرستانهای توریستی و گردشگرپذیر است و در طول سال هزاران گردشگر داخلی و خارجی به منظور بازدید از شهر تاریخی ماسوله و قلعه رودخان وارد فومن میشوند به همین جهت به ثمر نرسیدن این پروژه زیبنده فومن نیست.
بهروزیفر تصریح کرد: در جاده ترانزیتی فومن به سراوان روزانه بیش از 30 الی 35 هزار خودرو تردد میکند اما با این وجود این جاده جادهای ایمن نیست و ایمنسازی این جاده در برنامه کاری ما قرار گرفته لذا اکنون بعضی از قطعات در حال اجرا هستند.
نماینده مردم فومن و شفت اظهار داشت: در مورد ورودی فومن در نشستهای برگزار شده و طرحهایی پیشنهاد شد که یکی از این طرحها روگذر دیگری شبدری و پیشنهاد سوم زیر گذر است.
وی گفت: در جلسهای که با وزیر راه و شهرسازی و معاونان برگزار شد مواردی مطرح شد که اگر پل از لحاظ فنی مشکل داشته پس چرا از ابتدا احداث آن تاکنون ادامه یافته و اگر ایرادی نداشته چرا تا اکنون به ثمر نرسیده است.
بهروزیفر خاطرنشان کرد: در این راستا مراجع نظارتی ورود کردند و امیدواریم بتوانیم در نشستی که با مراجع قضایی و دستگاههای نظارتی با حضور استاندار و معاونین وزارت راه و شهرسازی برگزار میشود این پروژه تعیین تکلیف شود.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس افزود: راه چهار خطه ملاصدرا به شفت حدود 20 میلیارد و 600 میلیون تومان تخصیص اعتبار داشته و اگر در زمان مشخص مصالح کافی به پیمانکار برسد میتواند تا پایان شهریور این مسیر را آماده کند.
بهروزیفر عنوان داشت: در غیر این صورت احتمالاً بهرهبرداری این پروژه تا دهه فجر انجام میشود؛ اکنون یکی از مشکلات ما در دستیابی به مصالح است که در این زمینه پیگیریهای لازم در حال انجام است تا این پروژه امسال مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
انتهای پیام/614/ ع