حذف دفترچه بیمه سلامت در گلستان آغاز شد/۷۶ درصد پزشکان به صورت الکترونیکی نسخه بیماران را می‌پیچند


حذف دفترچه بیمه سلامت در گلستان آغاز شد/76 درصد پزشکان به صورت الکترونیکی نسخه بیماران را می‌پیچند

گروه استان‌ها - معاون بیمه و خدمات سلامت گلستان گفت: با حذف دفترچه بیمه خللی در ارائه خدمت به بیمه شدگان ایجاد نخواهد شد، به سمتی خواهیم رفت که زیرساخت‌ها تکمیل و کاغذ از مطب بیماران هم حذف شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  گرگان ، علی صحرایی صبح امروز در نشست خبری، اظهار داشت: الکترونیکی شدن خدمات بیمه سلامت از اهداف سازمان بوده و یکی از اقدامات تبادل اسناد بستری بین بیمارستان‌های تحت قرارداد به صورت الکترونیک با سازمان بیمه سلامت بود که سال گذشته در اداره کل بیمه سلامت استان گلستان اجرایی شد.

وی افزود: طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در سازمان آغاز شد تا دفاتر بیمه درمانی و کاربرد دفترچه به طور تدریحی حذف شود. تا زمانی که زیرساخت‌های بیمارستان برای نسخه نویسی و نسخه پیچی فعال شود سامانه نسخه نویسی سازمان را در اختیار بخش دولتی قرار دادیم که پزشکان و مراکز پاراکلینیک دانشگاهی از این سامانه استفاده کنند.

صحرایی اضافه کرد: همزمان کاهش کاربرد دفترچه هم در حال شکل گرفتن است و از ابتدای اردیبهشت حذف تدریجی دفترچه‌ها آغاز شد و نخستین گام حذف دفترچه بیمه سلامت همگانی است.

وی یادآور شد: حذف دفترچه صندوق روستایی نیز از ابتدای خرداد و دفترچه سایر صندوق‌ها از ابتدای تیرماه آغاز خواهد شد.

معاون بیمه و خدمات سلامت گلستان با بیان اینکه در این مدت راه‌های دیگر برای انجام دادن کار بیماران پیش بینی شده، گفت: در مرحله اول احراز هویت فرد مشخص می‌شود و پس از ثبت در سامانه پزشک اقدام به نسخه نویسی خواهد کرد.

صحرایی افزود: اگر به هر دلیلی سامانه یا اینترنت قطع بود و پزشک تمایلی به نسخه نویسی نداشت، در سربرگ مطب اقدام به نسخه نویسی کند تا بیمار به پاراکلینیک مراجعه کند.

وی ادامه داد: با حذف دفترچه بیمه خللی در ارائه خدمت به بیمه شدگان ایجاد نخواهد شد، به سمتی خواهیم رفت که زیرساخت‌ها تکمیل و کاغذ از مطب بیماران هم حذف شود.

صحرایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پزشکان بخش خصوصی 76 درصد تجویز الکترونیکی انجام می‌دهند و مابقی به صورت ویزیت شد انجام می‌شود.

وی یادآور شد: دولت برای اولین بار تعرفه را به دو بخش غیر الکترونیک و الکترونیک تقسیم کرده و اگر پزشک نسخه را به صورت الکترونیک تجویز کند تعرفه بیشتری دریافت خواهد کرد.

به گفته وی، سال گذشته به طور متوسط ماهانه بین چهار تا پنج میلیارد تومان سند از مجرای نسخه نویسی الکترونیک پرداخت شد که شامل پزشکان، داروخانه‌ها و پاراکلینیک می‌شوند.

انتهای پیام/588/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon