برگزاری آزمون ارزیابی پزشکان قزوینی در روزهای سیاه کرونایی/ بیماران در بیمارستانها به حال خود رها شدهاند
گروه استانها- فرماندار قزوین گفت: متاسفانه در این روزها که بیمارستانها و مراکز درمانی ما به شدت به پزشکان نیاز دارند، پزشکان را برای برگزاری آزمون ارزیابی میبرند و به همین خاطر بیماران کرونایی ۳ تا ۴ ساعت در مراکز درمانی به حال خود رها میشوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد شفیعی در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین با انتقاد از برگزاری آزمون ارزیابی پزشکان در وضعیت قرمز کرونایی گفت: متاسفانه در این روزها که بیمارستانها و مراکز درمانی ما به شدت به پزشکان نیاز دارند، پزشکان را برای برگزاری آزمون ارزیابی میبرند و به همین خاطر بیماران کرونایی 3 تا 4 ساعت در مراکز درمانی به حال خود رها میشوند.
وی با بیان اینکه غیبت پزشکان در بیمارستانها بازتاب بدی در جامعه ایجاد میکند، اضافه کرد: با توجه به اینکه آزمون اصلی ارتقای پزشکان در تیرماه برگزار میشود و برگزاری آزمون ارزیابی چندان جدی نیست، بنابراین باید اجازه دهیم استان قزوین از وضعیت قرمز کرونایی خارج شود و بعد آزمونهای ارزیابی پزشکان را برگزار کنیم.
شفیعی ادامه داد: متاسفانه این پزشکان در گروههای 70 تا 80 نفره برای آزمون ارزیابی دورهای میروند که همین موضوع ایجاد تجمع میکند و از نظر پروتکلهای بهداشتی درست نیست.
ارزیابی دورهای را نمیتوان کنار گذاشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین در پاسخ به فرماندار قزوین با بیان اینکه پزشکان مورد ارزیابی پزشکان آینده استان هستند، گفت: دلیل برگزاری آزمون ارزیابی این است که این پزشکان باید درمان بیماران و خانوادههای ما را در آینده به عهده بگیرند و پزشکی هم رشته سادهای نیست که بتوان ارزیابی در آن را به راحتی کنار گذاشت.
پیمان نامدار همچنین در خصوص تجمع پزشکان یادشده بیان کرد: این پزشکان از صبح تا شب در بخش کرونا هستند و البته همه آنها هم واکسن زدند. در ضمن این پزشکان قرار نیست امتحان بدهند و فقط ارزیابی درونی میشوند. یعنی مدیر گروه از آنها 4 تا سؤال تخصصی میپرسد.
وی همچنین تجمع 70 تا 80 نفره پزشکان مورد ارزیابی را رد کرد و افزود: این پزشکان در فضای آمفیتئاتر دانشگاه علوم پزشکی که 200 تا 300 نفر ظرفیت دارد، حضور پیدا میکنند و به صورت گروههای 10 نفر میآیند. ضمن اینکه در نهایت 25 نفر همزمان در سالن حضور دارند و تجمع 70 تا 80 نفرهای در کار نیست.
جابهجاییها صدای مردم را درآورده؛ نه فعالیت اصناف
فرماندار آوج هم در ادامه این جلسه ضمن انتقاد از سختگیری به اصناف درباره محدودیت فعالیت آنها گفت: هر تصمیمی باید یک پشتوانه عقلانی قابل دفاعی داشته باشد؛ یعنی اگر اصناف را تعطیل میکنیم، باید در نقشه و نمودار به مردم نشان دهیم که اصناف در شیوع کرونا و کم و زیاد شدن آن چه نقشی دارند.
نصرتالله علیرضایی با بیان اینکه تجمع و جابهجایی 2 کلیدواژه در حوزه شیوع کرونا هستند، تصریح کرد: آنچه که در ایجاد موج چهار کرونا صدای کشور را درآورد و اعتراضها را بلند کرد، جابهجایی جمعیت بود، نه فعالیت اصناف. بنابراین باید کاری کنیم که جمعیت جابهجا نشود؛ نه اینکه جلوی فعالیت اصنافی که تجمع ندارند را بگیریم.
وی اضافه کرد: اثر جابهجایی در شیوع کرونا از تجمع خیلی بیشتر است؛ ضمن اینکه بیشتر تجمع در مشاغل گروه یک و فروشندگان مواد غذایی است که اینها هم قرار شده باز باشند. از آن طرف کفشفروش و فروشنده فرش که اصلاً تجمعی ندارند و کسی به مغازه آنها رفتوآمد نمیکند، تعطیل میشوند.
وی با ذکر اینکه اصناف در شهرستان آوج 100 درصد با ما همراه هستند و شرمنده آنها هستیم، اضافه کرد: در کل هفته گذشته در آوج 3 مغازه پلمب و 4 نفر را به تعزیرات معرفی کردیم. اما باید بدانیم که اصناف قسط دارند، اجاره دارند، چک دارند و گرفتار هستند.
هیچ پروتکلی درباره مراسم ختم خانگی اعمال نمیشود
رئیس ستاد پیشگیری مقابله با کرونای شهرستان آوج با اشاره به ممنوعیت برگزاری مراسم ختم در مساجد گفت: به جای این کار میتوانستیم به مردم اجازه دهیم با رعایت شدید پروتکلهای بهداشتی مراسم ختم برگزار کنند. چرا که در حال حاضر مراسم ختم به خانهها منتقل شده و مردم یک هفته به خانه متوفی رفتوآمد دارند و ما هم هیچ پروتکلی نتوانستیم در این خانهها اعمال کنیم.
علیرضایی افزود: از یک طرف اصناف را تعطیل میکنیم و بعد مردم برای تفریح و سیروسیاحت به باغات میروند. بنابراین باید برای اثربخش بودن محدودیتهای کرونایی فکری کنیم.
انتهای پیام/ش