۴۱ سالگی عملیات شکست پنجه عقاب در صحرای طبس/ پروژه موزه بین المللی استکبار ستیزی مغفول مانده است


41 سالگی عملیات شکست پنجه عقاب در صحرای طبس/ پروژه موزه بین المللی استکبار ستیزی مغفول مانده است

گروه استان‌ها-امروز عملیات شکست پنجه عقاب که یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های آمریکا بود و به فضل خدا در صحرای طبس با شکست مواجه شد ۴۱ ساله شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ، در اتاق‌های فکر خود به خیالشان نقشه‌های زیادی کشیدند و همه چیز را برای جاسوسان خود پیش بینی کرده بودند اما غافل از اینکه خدا دست همه آنها را کوتاه می‌کند و نقشه‌های شومشان را به آتش می‌کشد.

در خیالش عقابی بود که هیچ شکارچی یارای شکارش را نداشت اما غافل از این که صحرای طبس دامگاهی است برای نقشه‌های شومی که در سر دارد و دانه‌های شن، سربازان و گلوله‌هایی می‌شوند که نقشه‌های شومش را به باد فنا می دهند.

بیابان طبس، راوی معجزه‌ه‏ا در قرن حاضر است، این بیابان مصداقی برای سوره فیل است که دانه‏‌های ریز شن، بر نیرومندترین سپاه عصر حاضر چیره شد و آنان را که از پیشرفته‌‏ترین وسایل و تجهیزات بهره می‏‌بردند، به ذلت کشانید.

5 اردیبهشت سال 1359 روزی است که کرکس‌های آمریکایی در آن بیابان خشک و بی آب و علف با برنامه ریزی‌های زیادی برای نجات جاسوسانشان آمده بودند، اما غافل از آن بودند که دستی بالای همه دست‌هاست و تا زمانی که خداوند نخواهد اتفاقی نخواهد افتاد و با یک طوفان شن، تمام نقشه‌هایشان نقش بر آب شد.

وقوع حادثه طبس و معجزات و امدادهای الهی که در آن شکل گرفت راوی حکایتی است که گویی بارها و بارها مشابه آن در ادوار مختلف و در عرصه‌های پیکار حق علیه باطل رخ داده و مرور آن تفسیرگر یک روایت است؛ «یدالله فوق ایدیهم».

درست چهل و یک سال پیش در چنین روزی حادثه‌ای بزرگ در تاریخ ایران و آمریکا ثبت شد، حادثه‌ای بزرگ که شن‌های بیابان مامور خداوند شدند تا بار دیگر دست استکبار جهانی این جنایتکار قرن بر همه‌گان رو شود وپوزه استکبار بر خاک مالیده شود.

عملیات «پنجه عقاب» در ذهن طراحانش ایده‌آل و موفقیت‌آمیز بود، ولی این عملیات خیلی ساده و راحت و با دخالت عوامل غیرانسانی به شکست انجامید.

آمریکایی‌ها بدون شناخت درست از جغرافیا و آب و هوای ایران نقشه شان را طراحی کردند و فکرش را هم نمی‌کردند که دانه‌های شن، اینگونه آن‌ها را به زمین بزند.

حال چهل و یک سال از شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس سپری می‌شود و در حال حاضر لاشه‌های تجهیزات پیشرفته نظامی آمریکا از طبس تا عین‌الاسد بر زمین مانده تا بگوید آمریکا طبل توخالیست.

واقعه طبس جلوه شکست شیطان بزرگ در صحرای طبس است و در حالی که ما خواب بودیم، عملیات دلتا بزرگ ترین ماموریت آمریکا، که 6 ماه برایش طراحی و برنامه ریزی شده بود با معجزه الهی با شکست مواجه شد اما درباره این واقعه کم توجهی شده است و امیدواریم این غفلت‌ها عمدی نبوده باشد.

 حادثه طبس آن طور که باید به تصویر کشیده نشد 

اما آنچه مطرح است اینکه در خصوص معرفی واقعه در سطح ملی و بین المللی آن گونه که باید و شاید به موضوع پرداخته و این حادثه به تصویر کشیده نشده است اما امیدها به تحقق ردیف اعتباری و پیگیری اداری و اجرایی است تا پس از آن بتوان برای روایتگری، اطلاع رسانی در فضای مجازی و بین المللی برنامه ریزی کرد.

امروز واقعه طبس 41 ساله شد و حالا از آن تاریخ سال‌ها می‌گذرد و اجساد هواپیما‌های آمریکایی‌ها در میان صحرای طبس خاک می‌خورند، صحرایی که در سال 1388 به دستور رهبر معظم انقلاب قرار شد موزه بین المللی عبرت طبس در آن ساخته شود، موزه‌ای که قرار است گوشه‌ای از جنایات آمریکایی‌ها را بازگو کند، اما با گذشت حدود 12 سال هنوز از ساخت این موزه عبرت انگیز خبری نیست.

 کلنگ زنی موزه بین المللی عبرت طبس بعد از ماه مبارک رمضان  

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: کلنگ زنی موزه بین المللی عبرت طبس بعد از ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود.

سرهنگ فلاحی با بیان اینکه در لایحه بودجه سال گذشته 99 میلیارد تومان برای این پروژه تخصیص یافت افزود: در لایحه بودجه امسال نیز 10 میلیارد تومان دیگر برای ساخت موزه عبرت پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه پیمانکار پروژه مشخص است ادامه داد: امید است کار ساخت این موزه به خوبی انجام شود تا عبرتی برای دشمنان ایران به خصوص آمریکا که در صحنه‌های مختلف تلاش می‌کند برای نظاممان مشکل ساز شوند باشد.

مدیر کل بنیاد حفظ آثارو نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی  با بیان اینکه پس از ماه مبارک با توجه به تخصیص اعتبار ملی به این پروژه ساخت موزه بین المللی استکبار ستیزی را آغاز می‌کنیم گفت: این پروژه حجم بسیار سنگینی دارد چرا که حدود 10 هزار متر مربع زیر بنای این موزه است و تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن ساخت موزه به اتمام برسد.

مسئول موزه بین المللی شکست استکبار در طبس هم در گفت‌وگو باخبرنگار ما گفت: فراخوان طراحی موزه انجام و طرح مدنظر انتخاب شده است و در فاز اول فنداسیون و اسکلت به مناقصه گذاشته می‌شود که از 5 میلیارد تومان اعتبار سال قبل موزه نصف آن محقق شده و امسال هم 10 میلیارد تومان اعتبار دارد تا به میزان تخصیص یافته فاز اول شروع شود.

جهان بخش افزود: برای اعتبار ساخت موزه شکست استکبار در 2 هزار و 500 متر زیر بنا کمتر از 100 میلیارد تومان نیست و فقط به تخصیص امیدوار هستیم تا پروژه در دو تا سه سال به اتمام برسد هرچند که 41 سال از واقعه بین المللی طبس گذشته است و موزه پس از چند طراحی دوباره باید از صفر شروع شود.

انتهای پیام/254/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon