زلزلههای مدیریتی شورای پنجم، گسلهای شمال و جنوب تهران را عمیقتر کرد
عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهر تهران در دوران شورای پنجم زلزلههای مدیریتی متعددی را تجربه کرده است و نتیجه این امر، پیدایش گسلهای عمیقتر میان شمال و جنوب پایتخت است.
مرتضی طلایی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره اقدامات مدیریت شهری فعلی در راستای کاهش فاصله شمال و جنوب در تهران اظهار کرد: بهنظر میرسد در این سالها کاهش فاصله جنوب و شمال شهر تهران مانند بسیاری از موضوعات و مسائل دیگر این شهر، پیش از آنکه مبتنی بر یک طرح راهبردی و برنامه کارشناسی باشد، بیشتر بهعنوان یک شعار و حداکثر در حد یک آرزو مطرح شده است.
وی ادامه داد: دلیل موضوع هم خیلی روشن است؛ وقتی سیاستزدگی مبنای تصمیمات شود، کلاف مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی پیچیدهتر خواهد شد و نتیجه طبیعی شورای سیاستزده، شهر بلاتکلیف است.
عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: سایه سنگین سیاستزدگی و تصمیمات شورا و شهرداری در دوره اخیر مانع از این شد که حرکت بزرگی که بهخصوص از دوره سوم شورای اسلامی شهر تهران در جهت گسترش پیشرفت و عدالت در این شهر شتاب گرفته بود استمرار پیدا کند، نمونههایی از نتایج این نگاه که تأثیر مستقیمی بر مسئله فاصله جنوب و شمال شهر تهران دارد مسئله عدم ثبات مدیریت و تصمیمگیریهای نسنجیده و سیاستزده در انتخاب شهرداران است.
وی خاطرنشان کرد: شهر تهران در سایه تدبیر و پشتکار شورای شهر پنجم در این مدت کوتاه 4ساله 3 شهردار به خود دیده است؛ وقتی از ابتدا درست تصمیم نگیرید نتیجه همین میشود که در شهر تهران، شهرداری برای چند ساعت از شورا رأی اعتماد گرفت و متوسط طول عمر مدیریتی شهرداران تهران در شورای پنجم، یک سال بوده است، در این مدت کوتاه که بخش مهمی از آن به جابهجایی مدیران میانی و تغییرات و بازتعریف برنامهها و سیاستها و روشها گذشت، اساساً جایی برای مسائل مهمی مانند کاهش فاصله جنوب و شمال شهر تهران باقی نماند.
طلایی افزود: شهر میان شهرداران حزب اعتماد ملی و کارگزاران و اتحاد ملت دست به دست شد و نتیجه این عدم ثبات مدیریتی نیز همین وضعیتی است که مردم تهران امروز قضاوت روشنی راجع به آن دارند. شورایی که نتواند شهر را از بلاتکلیفی مدیریتی نجات دهد، نخواهد توانست مسئله کاهش فاصله جنوب و شمال شهر تهران را بیش از یک شعار یا آرزو مدنظر قرار دهد.
وی ادامه داد: باید بپذیریم هزینه استعفا و جابهجایی یک شهردار برای کلانشهری نظیر تهران کمتر از تغییر یک رئیس جمهور در میانه دورکاری خود نیست. این تعدد انتصابات و بلاتکلیفی مدیریتی، سطح مدیریت شهرداران را از وضعیت مدیریت شهر به وضعیت اداره کردن شهرداری تنزل داد، در این شرایط سخنگفتن از کاهش فاصله میان شمال و جنوب شهر بیشتر شبیه شوخی است.
عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: شهر تهران در دوران شورای پنجم زلزلههای مدیریتی متعددی را تجربه کرده است و نتیجه این امر، پیدایش گسلهای عمیقتر میان شمال و جنوب پایتخت است. در دوره شورای پنجم، کارنامه قابل قبول و مناسبی برای کاهش فاصله جنوب و شمال شهر تهران شاهد نیستیم. اقداماتی را که در این دوره 4ساله در زمینه کاهش فاصله جنوب و شمال شهر تهران صورت پذیرفته است مردم در گذشته نهچندان دور، طی یک سال شاهد بودند، کافی است میان مردم بروید و از آنها سؤال کنید.
انتهای پیام/+