بیش از ۳۳ هزار دوز واکسن کرونا وارد لرستان شد
گروه استانها- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:۳۳هزار و ۱۱۲ دوز واکسن در دو نوبت دریافت شده که از این تعداد تاکنون بیش از ۲۶هزار در نوبت اول و دوم تزریق شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد مریم کوشکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان با اشاره به آخرین وضعیت طرح واکسیناسیون کووید19 در استان لرستان اظهار داشت: در راستای طرح واکسیناسیون کووید 19 برای واجدان شرایط فاز اول که شامل کارکنان بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان است با هماهنگی که با بیمارستانهای تحت پوشش انجام شده بیش از 90 درصد پرسنل درمانی برعلیه ویروس کرونا واکسینه شده و همچنین بیش از 90 درصد پرسنل بهداشتی که در مراکز 16 ساعته و مراکز غربالگری و سایر مراکزی که خدمات بهداشتی ارائه میدهند واکسینه شدهاند.
وی با بیان اینکه ممکن است تعدادی از پرسنل، خودشان از دریافت واکسن ممانعت کرده باشند افزود: برخی از پرسنل بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی که تست کرونا آنها مثبت شده و یا تمایلی به دریافت واکسن نداشته باشند واکسینه نشدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: در فاز اول طرح واکسینه بیماران سرطانی و بیماران خاص از جمله بیماران هموفیلی، دیالیزی، تالاسمی وغیره بستری در بیمارستان واکسینه شده و سپس به صورت لکه گیری لیست این افراد از معاونت درمان دانشگاه دریافت شده که تا روز سه شنبه آینده، کلیه این بیماران واکسینه میشوند.
وی در رابطه با واکسینه کردن بیماران سرطانی بیان کرد: جهت واکسینه کردن بیماران سرطانی ابتدا بیماران مبتلا به هر نوع سرطان که در بیمارستانها بستری بودهاند واکسینه و سپس به صورت لکه گیری در روز چهارشنبه کلیه بیماران سرطانی خاص که تاکنون موفق به دریافت واکسن نشدهاند، واکسینه میشوند.
کوشکی گفت: پس از پایان فاز اول طی هفته جاری فاز بعدی واکسیناسیون با اولویت سالمندان از سنین 80 سال به بالا آغاز و پس از آن در هر گروه سنی افرادی که دارای هر نوع از بیماریهای زمینهای باشند در اولویت قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: تاکنون 33هزار و 112 دوز واکسن در دو نوبت دریافت شده که از این تعداد بیش از 26هزار در نوبت اول و دوم تزریق شده و مابقی تا روز جمعه برای گروههای هدف تزریق میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه سری هفتم واکسن به زودی برای استان ارسال میشود خاطر نشان کرد: سری هفتم واکسن پس از دریافت بر اساس اولویتهای اعلام شده از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تزریق میشود.
وی اظهار داشت: تا کنون بر اساس دستورالعمل کشوری و اعلام اولویتها از طرف مرکز مدیریت بیماریها، در استان لرستان در ابتدا پرسنل بهداشت و درمان، پرسنل پاکبان با اولویت پاکبانانی که در بیمارستانها کار میکنند و با زبالههای عفونی سروکار دارند و آنهایی که در سایتهای زباله مشغول به خدمت هستند و سپس مابقی پاکبانها و همچنین کلیه پرسنل غسالخانهها واکسن دریافت کردهاند.
کوشکی با اشاره به واکسینه کردن اعضای نظام پزشکی افزود: در فاز اول جانبازان شیمیایی 50 تا 70 درصد را همزمان با سایر استانهای کشور و با هماهنگی بنیاد شهید و بنیاد جانبازان واکسینه شدهاند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه در فاز اول کلیه پرسنل اورژانس 115 همپای فاز اول واکسینه شدهاند عنوان کرد:
با توجه به افزایش سرعت برنامه واکسیناسیون و تعداد گروههای هدف ناچاریم واکسیناسیون را درمراکز جامع سلامت و پایگاههای بهداشتی برای جمعیت تحت پوشش این مراکز انجام دهیم.
انتهای پیام/645/ ت