بیش از ۱۰۰ کارخانه در چهارمحال و بختیاری توسط بسیج عارضهیابی شد
گروه استانها - جانشین فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: بسیجیان استان با ظرفیت بسیج مهندسین صنعت به صورت خودجوش بیش از ۱۰۰ کارخانه در استان را عارضهیابی کردند تا موانع تولید و عارضههای موجود رفع شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهران مرادی، جانشین فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز در دیدار تشکلهای کارگری استان با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، با گرامیداشت یاد و خاطر 16 هزار شهید جامعه کارگری کشور به ویژه 214 شهید جامعه کارگر استان، اظهار داشت: دو شهید شاخص جامعه کارگری، شهید رضا رحمانی و شهید حسینعلی ترکی از استان چهارمحال و بختیاری است که افتخاری برای این استان است.
مرادی گفت: بسیج کارگری استان با دو حوزه مقاومت بسیج و 17 پایگاه مقاومت بسیج رسالت و ماموریت خود را انجام میدهد، این ظرفیت وجود دارد که با همکاری دستگاهها این ساختار توسعه یابد
وی افزود: بیش از 2 هزار و 500 نفر از جامعه هدف کارگری در بسیج کارگری استان چهارمحال و بختیاری فعالیت دارند و امید است جذب حداکثری در این عرصه به وجود آید.
جانشین فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به ماموریتهای خطیر سازمان بسیج کارگری، بیان داشت: در آستانه انتخابات دو ماموریت خطیر در بحث امیدآفرینی و بصیرت افزایی را این سازمان پیش میبرد.
وی با اشاره به طرح شهید برونسی، گفت: در این طرح، بسیج به دنبال حمایت از کالای ایرانی است و ظرفیت بسیج به طور کامل در اختیار تولیدکنندگان ایرانی قرار میگیرد که به عنوان مثال میتوان به حمایت از چادر ایرانی از کارخانه حجاب استان اشاره کرد.
مرادی با اشاره به طرح شهید کریمی با هدف رفع موانع تولید، بیان داشت: برخی کارخانجات موانع جزیی دارند و اگر پیگیری شود و یک حمایت جزئی صورت گیرد، این موانع تولید برطرف خواهد شد. در استان بسیجیان با ظرفیت بسیج مهندسین صنعت به صورت خودجوش بیش از 100 کارخانه در استان را عارضهیابی کردند تا موانع تولید و عارضههای موجود رفع شود.
وی با اشاره به سه مرحله کمکهای مومنانه بسیج کارگری، مطرح کرد: دو مرحله در داخل استان بود و یک مرحله کمک به شهرستان سیسخت استان کهگیلویه و بویراحمد فرستاده شد و مراحل بعدی در دستور کار است.
وجود 260 تشکل کارگری در استان
حفیظالله فاضلی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه این جلسه اظهار داشت: پایان سال 96 بیشترین نرخ بیکاری را استان چهارمحال و بختیاری نه تنها در کشور بلکه در دنیا داشتیم اما در سال 97 تقریباً 3/4 کاهش یافت، در سال 98 تقریباً 2 واحد کاهش و سال 99 هم با وجود کرونا و وضعیت اقتصادی شاهد کاهش نرخ بیکاری بودیم.
وی افزود: وظیفه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تنها بحث اشتغال نیست بلکه حمایت از تولید، تثبیت اشتغال و تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما در بنگاه اقتصادی وظیفه اصلی است تا کارگران بتوانند در یک فضای امن و ایمن کار کنند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تولید موجب پایداری اشتغال، عدم نیازمندی به واردات و رفاه برای جامعه کارگری میشود که تحقق شعار امسال تنها با ایثارگری این جامعه عظیم کارگری ممکن است.
وی بیان داشت: در سه سال اخیر بحث سه جانبهگرایی که اساس کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است یعنی جامعه کارگر، کارفرما و دولت را در استان تحقق دادیم، تا پایان سال 96 حدود 160 تشکل کارگری در استان وجود داشت که در پایان سال 99 به 260 تشکل محقق شد. در سالهای گذشته فقط بحث تشکیل این تشکلها بود اما اکنون تشکلها در حوزههای کارآفرینی، کارفرمایی و تعاونگری مشارکت دارند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: در حوزه فرهنگی برای اولین بار کلاسهایی در حوزههای آسیب اجتماعی در زمینه مواد مخدر، آموزش قرآن برگزار شد و مسابقات فرهنگی-مذهبی در کشور رتبه ملی و در جشنواره ورزشی ده مدال جهانی و ملی کسب شد.
فاضلی تصریح کرد: حدود 5 هزار مترمربع سرانه ورزشی به استان اضافه و حدود 25 میلیارد تومان در حوزه فرهنگی و ورزشی در استان هزینه شد که پس از افتتاح در اختیار جامعه کارگری قرار میگیرد.در استان هنوز یک مجموعه ورزشی کامل برای کارگران تهیه نشده و امید است امسال به این موقعیت دست یابیم.
وی با اشاره به حوزه تنظیم روابط کار بین کارگر و کارفرما، مطرح کرد: در گذشته حدود 45 درصد آراء که در دیوان عدالت اداری راه مییافت 30 درصد از آن نقض میشد که این به معنای عدم دقت یا بیعدالتی و یا قوانین کار به خوبی رویت نشده بود.
فاضلی گفت: در حال حاضر نقض آرا استان در دیوان عدالت اداری به زیر یک درصد رسیده این هم به دلیل مستندات یا بررسی مجدد است که موجب تحقق عدالت به معنای واقعی در جامعه کارگری است.
انتهای پیام/7540/ی