رضایی: تولید یا توزیع حتی یک گرم مواد مخدر نباید از تیررس ما خارج شود
جانشین رئیس پلیس کشور گفت: در مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها باید تمام دستگاههای مسئول، اقدامات جهادی و انقلابی انجام دهند؛ به گونهای که تولید یا توزیع حتی یک گرم مواد مخدر نباید از تیررس ما خارج شود.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار قاسم رضایی در نود و دومین نشست کمیته مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم و پرچمدار مبارزه بیامان با مواد مخدر است، اظهار کرد: دستاوردهای ایران در عرصه مقابله با مواد مخدر و روانگردانها، جهان شمول است و در واقع ما با اقدامات مبارزهای در این عرصه، تمام جهان را از پیامدها و آسیبهای مواد مخدر مصون میداریم.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه تشدید اقدامات مقابلهای با مواد مخدر از مأموریتهای اولویتدار نیروی انتظامی در سال جاری است، با گریزی بر عزم جدی جمهوری اسلامی ایران در فرایند مقابله با مواد مخدر تأکید کرد و گفت: کشف بیش از هزار تن مواد مخدر در سال 99 محصول همکاری و همافزایی تمام دستگاهها و نهادهای متولی در فرایند مقابله است.
وی تصریح کرد: چنین دستاوردی از افتخارات نظام و کشوری است و بنده به سهم خود از همه عزیزانی که در تحقق این دستاورد و کشفیات نقشآفرینی کردند، قدردانی میکنم چرا که این دست ازاقدامات، جایگاه کشور را در میزهای دیپلماسی جهانی ارتقاء داده و بر همگان روشن و مبرهن است که ما در خط مقدم مبارزه بیامان با مواد مخدر هستیم و بر این مهم میبالیم.
این مقام ارشد انتظامی بر پیامدهای مخرب تولید و توزیع مواد مخدر اشاره کرد و افزود: مجموعه نظام همواره قدردان مبارزان ایثارگر مواد مخدر است و لازم میدانم بار دیگر یاد و خاطره همه شهدای گلگونکفن مبارزه با مواد مخدر را گرامی بدارم و ضمن ادای احترام به مقام شامخ این شهدا و خانوادههایشان، بر لزوم تکریم خانواده این عزیزان و رسیدگی بر اموراتشان تأکید کنم.
رضایی با بیان اینکه امروز مقابله با قاچاق مواد مخدر و ساماندهی و جمعآوری معتادان متجاهر مطالبه جدی آحاد جامعه است، افزود: مردم عزیز صاحبان این نظام و انقلاب شکوهمند اسلامی هستند؛ ما وظیفه داریم انتظارات و مطالبات مردم را بشناسیم و به درستی، شفاف و قانونی به مطالباتشان پاسخ دهیم.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی با تأکید بر اینکه تشدید اقدامات مقابلهای باید در زندگی مردم و جامعه بروز و ظهور داشته باشد و محصول دستاوردهای دستگاههای مقابلهای عیان، مشهود و تأثیرگذار باشد، عنوان کرد: امروز، جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر و برخورد با خردهفروشان مواد مخدر مطالبه جدی مردم از پلیس است؛ نباید این انتظار به حق را به دلایلی چون کمبود مراکز نگهداری معتادان متجاهر نادیده بگیریم.
وی با بیان اینکه بررسیها حاکی از آن است که بخش اعظمی از سارقان خُرد و زورگیرها از معتادان متجاهر هستند، گفت: وجود معتادان متجاهر در جامعه را نوعی ولنگاری آسیبزا تلقی میکنیم و ما باید با برخورد قاطع با خردهفروشان، اجازه ندهیم معتادان متجاهر چهره شهرها و محلات را مخدوش کنند.
این مقام انتظامی تأکید کرد: در مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها باید تمام دستگاههای مسئول، اقدامات جهادی و انقلابی انجام دهند؛ به گونهای که تولید یا توزیع حتی یک گرم مواد مخدر نباید از تیررس ما خارج شود.
رضایی با اشاره به نقش اشراف اطلاعاتی در افزایش کشفیات مواد مخدر، شناسایی و دستگیری اعضای باندهای قاچاق و خردهفروشان تصریح کرد: معتقدم تقویت همافزایی و همکاریهای دستگاههای متولی در این امر اعم از بسیج، سپاه، وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی میتواند دستاوردهای مقابلهای ما را با مواد مخدر روزافزون کند.
جانشین رئیس پلیس کشور با اشاره به همسایگی بزرگترین تولید کننده مواد مخدر با ایران، بر لزوم تمرکز در مرزهای شرق و جنوب شرقی کشور تأکید و خاطرنشان کرد: تلاش برای کاهش دسترسی به مواد مخدر باید به جد دنبال شود؛ در کنار اینها شناسایی و دستگیری سرشبکه های اصلی و همچنین خردهفروشان مواد مخدر بسیار حائز اهمیت است.
وی از تدوین طرح جامع مبارزه با مواد مخدر خبر داد و اظهار کرد: تدوین چنین طرح کلانی میتواند باعث شود که راهبردهایمان را عملیاتی کنیم، معتقدم که نگاه اعضای این کمیته در مبارزه با مواد مخدر باید راهبردی، کاربردی و عملیاتی باشد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه تشدید مبارزه با مواد مخدر بر ما تکلیف است، یاد آور شد : انتظار و مطالبه فرماندهی معظم کل قوا (مد ظله العالی) نیز تشدید اقدامات مقابلهای از شناسایی و دستگیری سرکرده باندهای قاچاق مواد مخدر تا برخورد قاطع با خردهفروشان است، باید با بسیج امکانات و انسجام مدیریتی بتوانیم به تکلیفمان در این حوزه عمل کنیم.
رضایی با بیان اینکه تأکید بر لزوم تناسب جرم و مجازات و رفع خلاءهای قانونی در مسیر مبارزه با مواد مخدر، با مروری بر مصوبات جلسات پیشین، متذکر شد: مصوبات جلسات پیشین باید بر مبنای زمانبندی مشخص اجرایی و گزارشات پیگیریها در جلسات آتی اعمال شود.
انتهای پیام/