انتقاد از شیوه اعلام اسامی دریافتکنندگان واکسن کرونا در سامانه شفافیت
عضو شورای شهر تهران نسبت به شیوه اعلام اسامی دریافتکنندگان واکسن کرونا در سامانه شفافیت انتقاد کرد و گفت: اینکه صرفاً کدملی و منطقه محل خدمت حدود ۱۶۰۰ نفر از حدود ۲۷۰۰ نفری که واکسن کرونا به آنان تزریق شده اعلام شود، چه نسبتی با شفافیت دارد؟!
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در جریان جلسه امروز شورای شهر تهران حجت نظری، عضو کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر تهران در مورد تزریق واکسن کرونا در مجموعه شهرداری تهران اعلام کرد: تذکر امروز بنده، در مورد موضوعی است که این روزها حساسیت زیادی در میان افکار عمومی ایجاد کرده و البته پیش از این نیز، دو بار نسبت به آن تذکر دادم اما هنوز جوابی دریافت نکردم. انتشار خبری در مورد تزریق خارج از نوبت واکسن کرونا به تعدادی از کارکنان در یکی از مناطق شهرداری تهران، واکنشهای زیادی را در میان افکار عمومی درپی داشت. از این رو لازم دانستم تذکراتی را به شهردار تهران و مجموعه شهرداری ارائه کنم و علیرغم توضیحات آقای شهردار همچنان برخی از پرسشها باقی است.
وی گفت: اول اینکه چرا روند نظارت بر واکسیناسیون به گونهای انجام شده که افرادی هرچند انگشت شمار، بتوانند واکسن را به شکل خارج از نوبت و خارج از اولویت دریافت کنند؟ لازم است حتماً با مقصرین برخورد جدی شده و گزارش دقیق آن به اطلاع مردم برسد، تا پس از این دیگر هیچ یک از افراد در مجموعه شهرداری اجازه چنین تخلفی را به خود ندهند!
نظری ادامه داد: دوم اینکه شهرداری تهران باید توضیح دهد که چرا به تذکرات قبلی بنده که طی دو نوبت در صحن شورا خواستار اعلام اسامی دریافتکنندگان واکسن کرونا در مجموعه مدیریت شهری شده بودم و میتوانست نقشی پیشگیرانه داشته باشد، پاسخی نداد؟
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: نتیجه بیتوجهی به آن تذکرات را طی هفته گذشته مشاهده کردیم. آیا بهتر نبود شهرداری تهران پیش از واقعه به فکر پیشگیری از آن میافتاد و خودخواسته اسامی را اعلام میکرد؟ سوم اینکه چرا حالا که اسامی در سامانه شفافیت اعلام شده، اعلام آن به این شکل صورت گرفته است؟ اینکه صرفاً کدملی و منطقه محل خدمت حدود 1600 نفر از حدود 2700 نفری که واکسن کرونا به آنان تزریق شده اعلام شود، چه نسبتی با شفافیت دارد؟ کجای این اقدام شفافیت است؟ آیا نمیشود تصور کرد که عدهای قصد مسخره کردن سامانه شفافیت را داشتهاند؟ طبق آنچه که از اسامی در سامانه شفافیت عنوان شده، همچنان امکان تشخیص اینکه دریافت کننده واکسن جزو اولویتها بوده یا خیر وجود ندارد و اگر منع قانونی برای اعلام اسامی وجود دارد، لازم است حداقل عنوان شغلی دریافت کنندگان به طور دقیق اعلام شود، نه صرفاً منطقه محل خدمت آنان.
وی تصریح کرد: مورد چهارم، مربوط به واکسیناسیون اتباع افغانستانی است. اگر واکسیناسیون براساس عناوین شغلی صورت گرفته است، دیگر نباید میان پاکبان ایرانی و غیر ایرانی تفاوتی وجود داشته باشد. اما طبق آنچه که پیگیری کردم، ظاهرا اتباع افغانستانی به دلیل نداشتن کد ملی امکان استفاده از واکسن را ندارند که لازم است دولت هرچه سریعتر تدابیری را در این زمینه اتخاذ کند ضمن اینکه چگونه نداشتن کد ملی مانع از دریافت واکسن میشود اما مانع از انجام کارهای سخت نمیشود؟! اگر قانونا نمیتوان به عزیزان پاکبان افغانستانی واکسن تزریق کرد، آیا قانونا میتوان آنها را به کار مشغول کرد؟!
نظری بار دیگر بر ضرورت برخورد با افراد خاطی در ماجرا واکسن کرونا تاکید کرد و گفت: امیدوارم که مجموعه بازرسی شهرداری تهران و دیگر بخشهای مرتبط، با دقت بیشتری بر ادامه این روند نظارت کنند.
انتهای پیام/