کمبود ۱۵۷۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان
گروه استانها- مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: کمبود نیروی انسانی و فضای آموزشی دو چالش اساسی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به شمار میرود، اظهار داشت: برای رفع این چالشها سند چشمانداز پنج ساله تدوین شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، حمیدرضا رخشانی بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی و فضای آموزشی دو چالش اساسی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به شمار میرود، اظهار داشت: برای رفع این چالشها سند چشمانداز پنج ساله تدوین شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به اینکه نیروی انسانی برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مبنای کار به شمار میرود، این امر بیش از پیش بررسی شده و سندی برای آن تدوین شد.
وی در مورد فضای آموزشی موجود در استان عنوان کرد: در این راستا رشد دانشآموزی و وضعیت آن مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به شرایط استان سند رشد دانشآموزی پنج ساله تا سال 1405 تدوین و بر اساس آن سند نیروی انسانی و فضای آموزشی تنظیم شد.
رخشانی گفت: در سال تحصیلی جاری تعداد دانشآموزان سیستان و بلوچستان به 825 هزار و 152 نفر رسید که بر اساس فضای موجود 37 هزار و 144 کلاس درس داشتهایم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: 15 هزار و 716 کمبود کلاس درس گزارش شده همچنین نیروی انسانی موجود 31 هزار و 330 نفر بوده که براساس برآوردها کمبود نیروی انسانی 10 هزار و 248 نفر بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کمبود نیروی انسانی در استان سیستان و بلوچستان از طریق حقالتدریس شاغلین و آزاد، خرید خدمت، سرباز معلم و ماده 28 برطرف شده است.
رخشانی اضافه کرد: برای جبران کمبود نیروی انسانی از اواخر سال 1397 تا 1400 پیگیری های لازم انجام شده که طی هفتههای اخیر از سوی وزیر آموزش و پرورش دستور خاص مبنی بر تشکیل کمیته برای بررسی نیازها و توسعه آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اضافه کرد: نتیجه این پیگیری در جذب سهمیه نیروی انسانی در سه سال اخیر برای دانشگاه فرهنگیان، ماده 28، حقالتدریس آزاد که نیروهای نهضتی و سرباز معلم بودند و نیروهای خرید خدمات حدوداً بیش از 20 هزار نفر مجوز جذب بوده است.
انتهای پیام/394/