امضای تفاهمنامه آزمایشگاه مکانیک خاک و سازمان استاندارد برای برگزاری همایش
طی مراسمی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و سازمان ملی استاندارد تفاهمنامه همکاری امضا کردند. یکی از مفاد این تفاهمنامه برگزاری همایش است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در مراسم امضای این تفاهمنامه با حضور غلامرضا شریعتی رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و مجید کیانپور رئیس شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک بر استفاده بهینه از توانایی های علمی، فنی، پژوهشی و اجرایی طرفین در 15 طرح همکاری به شرح زیر تاکید شد؛
- همکاری در توسعه استانداردهای ملی و تدوین و تجدیدنظر استانداردهای تخصصی در زمینه راه، ژئوتکنیک مواد و مصالح ساختمانی و مصرف بهینه انرژی، مشارکت در تدوین و تجدیدنظر استاندارد های منطقه ای و بین المللی با عضویت فعال در کمیته های فنی متناظر،
- همکاری درانجام تحقیقات به منظور تدوین و تجدید نظر استانداردها، بهبود روش هاو بومی سازی استانداردهای بین الملل، همکاری با ادارات کل استاندارد استانی با توجه به تبصره 2 ذیل ماده 34 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد در شورای استاندارد استان ها و کمیته کنترل مصالح ساختمانی در مرکز تولید، توزیع و عرضه.
- همکاری در بررسی اولویت های تدوین و تجدیدنظر استانداردهای ملی در زمینه راه، ژئوتکنیک، مواد و مصالح ساختمانی و مصرف بهینه انرژی.
- همکاری در ساماندهی نظام ارتقای دانش، مهارت و تجربه در عرصه استاندارد سازی به منظور ارتقای کیفیت و استفاده از روش ها و فناوری های نوین در فرآیند تولید در زمینه راه، ژئوتکنیک، مواد و مصالح ساختمان و مصرف بهینه انرژی.
- همکاری در آموزش و ترویج استانداردهای ملی تخصصی در زمینه راه، ژئوتکنیک، مواد و مصالح ساختمانی و مصرف بهینه انرژی به منظور ارتقای دانش استاندارد کارکنان بنگاه های اقتصادی و افزایش توانمندی ها و مهارت های لازم.
- همکاری در برگزاری همایش همایش علمی-تخصصی با موضوع استاندارد و کیفیت در سطح کشور در حوزه های تخصصی مرتبط.
- همکاری درکنترل کیفت مواد و کالاهای صادراتی مشمول استانداردهای اجباری (در زمینه راه، ژئوتکنیک،مواد مصالح ساختمانی) به منظور فراهم نمودن امکان رقابت با کالاهای مشابه خارجی و حفظ بازارهای بین المللی براساس زوش های اجرائی سازمان.
- همکاری در کنترل کیفت مواد و کالاهای صادراتی مشمول استانداردهای اجباری (در زمینه راه، ژئوتکنیک،مواد مصالح ساختمانی) به منظور جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب و حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان داخلی براساس زوش های اجرائی سازمان.
- همکاری در نظارت برحسن اجرای استانداردهای اجباری، اختیاری و کلیه محصولات و خدمات دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد در زمینه راه، ژئوتکنیک، مواد و مصالح ساختمان و مصرف بهینه انژری براساس روش های اجرائی سازمان.
- همکاری در بازرسی بخش های دولتی و غیردولتی و کنترل کیفی و کمی مواد اولیه و کالاهای وارداتی از مرحله ساخت تا ورود کالا به کشور و محل مصرف آن بر اساس زوش های اجرایی سازمان.
- همکاری در بازرسی و نمونهبرداری از محلهای تولید، بسته بندی، تمرکز ،عرضه و فروش کالاها و یا خدمات مشمول استاندارد اجباری در زمینه راه، ژئوتکنیک، مواد و مصالح ساختمانی و مصزف بهینه انرژی بر اساس روش های اجرایی سازمان.
- همکاری در اندازه گیری سالانه نرخ رشد کیفیت محصولات اعم از کالا و خدمات با بهره گیری از معیارها و شاخص های معتبر و گزارش نتایج حاصل ارزیابی ها.
- همکاری در ساماندهی ساختار نظام مدیریت کیفبت واردات و صادرات کشور با هدف رفع موانع فنی در چهارچوب قوانین و مقررات مربوطه.
انتهای پیام/