رشد بیش از ۳۰۰ درصدی بودجه ایمنی شهر تهران در مقابل سیلاب
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از رشد بیش از ۳۰۰ درصدی بودجه ایمنی شهر در مقابل سیلاب خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صفا صبوری دیلمی در نشست خبری خود با اشاره به اینکه پروژههای متعددی در طی 4 سال گذشته از مدیریت شهری در حوزه فنی و عمرانی در پایتخت اجرا شده است، اظهار کرد: در این ارتباط بخشی از پروژهها در رابطه با ایمنی شهر در مقابل سیلاب بوده است که تعداد این پروژههای 21 عدد است.
وی تصریح کرد: 21 پروژه ایمنی شهر در مقابل سیل در حال حاضر به اتمام رسیده است همچنین پروژههای دیگری در دست اقدام است که تعداد آنها 46 پروژه است که به صورت دستهبندی میتوانیم به 16 پروژه در حوزه بزرگراهسازی، 26 پروژه در حوزه ساختمانی و همچنین 9 پروژه در حوزه ایمنی شهر در مقابل سیلاب اشاره کرد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در 4 سال گذشته شاهد بارشهای بسیار شدیدی در پایتخت بودهایم اما با اقدامات انجام شده آبگرفتگی را در طول بارندگیها در شهر نداشتهایم همچنین خسارتهای ناشی از سیل در این 4 سال ثبت نشده است و این در حالی است که در طی این 4 سال با بارشهای کم نظری روبرو بودهایم.
صبوری دیلمی اضافه کرد: شهردار تهران در این دوره تأکید ویژهای را بر ایمنی شهر در مقابل سیلاب داشته است و بر همین اساس پروژههای اشاره شده در پایتخت عملیاتی شده است.
وی با اشاره به رشد بیش از 300 درصدی بودجه ایمنی شهر در مقابل سیلاب خاطرنشان کرد: براساس طرح جامع شهر تهران تقریبا باید 560 کیلومتر بزرگراه در شهر تهران احداث شود که در طی سالهای گذشته این مهم انجام شده است و اکثر بزرگراهها اجرا و به اتمام رسیده است اما موضوعی که در این رابطه از اهمیت ویژهای برخوردار است احداث مسیلهایی برای جمعآوری آبهای شهری است که براساس آمار نیاز به احداث 700 کیلومتر مسیل را داشتهایم که نزدیک به 170 کیلومتر احداث این مسیل باقی مانده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به برنامه 5 ساله شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در برخی از سرفصلهای این برنامه ما جلو هستیم و شرایط خوبی را داریم و در سایر فصلها نیز اقدامات در حال انجام است.
صبوری دیلمی با اشاره به تغییر رویکرد مدیریت شهری در پایتخت خاطرنشان کرد: تغییر رویکرد از شهر ماشینمحور به انسان محور یکی از موضوعات این دوره از مدیریت شهری محسوب میشود که کارهای بزرگی در این حوزه در پایتخت انجام شده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: براساس نقشه شهر تهران باید 12 هزار کیلومتر پیادهرو در شهر داشته باشیم که الان هم این تعداد پیادهرو وجود دارد اما استاندارد لازم را ندارد و اگر ما هر سال 500 کیلومتر از این مسیر را اصلاح کنیم 24 سال زمان خواهد برد.
وی با اشاره به اینکه در کمتر از یکسال گذشته بیش از 350 کیلومتر از پیادهرو را طراحی و اجرا کرده و در حال اتمام این پروژه هستیم، گفت: امیدواریم مانند سالهای گذشته نیز این شرایط ادامه پیدا کند.
صبوری دیلمی همچنین با اشاره به پروژه احداث باغراه حضرت زهرا(س) خاطرنشان کرد: این پروژه در مسیر حدود 9 کیلومتر بر روی خط راهآهن تهران - تبریز در دو منطقه 17 و 18 احداث خواهد شد که پروژه بینظیری در سطح جهانی محسوب میشود که قرار است بر روی سطح زمینی آن مجموعه فرهنگی، گردشگری و تفریحی احداث شود و این پروژهها در حال انجام است.
وی همچنین درباره زمان اجرای پروژه پل سبز زندگی گیشا خاطرنشان کرد: بعد از جمعآوری سازه پل ماشینرو گیشا از این سازه به عنوان پل عابر در همان مکان استفاده شود. که ایدههایی نیز در این زمینه انجام شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران تصریح کرد: البته در این زمینه برخی از متخصصین نظراتی را در این زمینه داشتند و در ادامه قرار بر این شد که پل جدیدی با طراحی خاص در این منطقه از پایتخت اجرا و عملیاتی شود که خوشبختانه مراحال طراحی به پایان رسیده و ظرف 10 روز عملیات اجرای این پروژه در محدوده گیشا آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/