محمود احمدی‌نژاد برای انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد+حواشی

محمود احمدی‌نژاد برای انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد+حواشی

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق برای حضور در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق با حضور در ستاد انتخابات کشور برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.

محمود احمدی‌نژاد پیش از ورود به محل ثبت نام، بخشی از خیابان فاطمی را در میان هوادارانش که تعداد آنها به 100 تا 150 نفر می‌رسید، به صورت پیاده طی کرد.

محمود احمدی‌نژاد , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 نیز ثبت نام کرده بود که صلاحیت وی در آن دوره تایید نشد.

احمدی نژاد به زور همراهان خود را داخل ستاد انتخابات برد

محمود احمدی نژاد به همراه آقایان علیرضا شیخ الاسلامی، مرتضی تمدن، علی اکبر جوانفکر و حداقل دو نفر از اعضای تیم حفاظت خود برای ثبت نام به داخل ستاد انتخابات رفت و ممانعت مسئولان حراست نیز به درگیری مختصر این افراد منجر شد.

محمود احمدی‌نژاد , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

فیلم درگیری همراهان احمدی نژاد با مسئولان حراست

این درحالیست که برای ورود این تعداد از همراهان داوطلبان سخت‌گیری می‌شود و برخی داوطلبان روز گذشته از جمله حسین دهقان و سعید محمد از اینکه همراهانشان نتوانستند وارد ستاد شوند، گلایه داشتند.

* احمدی نژاد: اگر رد صلاحیت شوم نه انتخابات را تایید می‌کنم و نه رای می‌دهم

محمود احمدی نژاد پس از ثبت نام، در کنفرانس خبری نیز حاضر شد و گفت: اگر رد صلاحیت شوم نه انتخابات را تایید می‌کنم و نه رای می‌دهم.

 متن کامل سخنرانی دکتر احمدی نژاد در سالن کنفرانس خبری ستاد انتخابات وزارت کشور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم عجل لولیک الفرج  والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
 
خداوند بزرگ را سپاسگزارم که یک بار دیگر با ملت بزرگ ایران سخن می گویم. پیشاپیش عید سعید فطر را تبریک عرض می کنم و بهترین ها را برای همگان آرزومندم.

کمتر کسی است که بر حساسیت شرایط کنونی و سرنوشت ساز بودن حوادث آینده اذعان نداشته باشد. شرایط کشور از نظر اقتصادی ، سیاسی، داخلی و خارجی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی بسیار دشوار است. دروغ، فساد سازمان یافته، ریا و دورویی، رانت و تبعیض، اشرافیت مذهبی، اشرافیت سیاسی و اشرافیت اقتصادی، مردم را از اصلاح امور در چارچوب ساز و کارهای موجود ناامید کرده است. حقیقتا هم به روالی که اکنون کشور اداره می شود، امکان اصلاح وجود ندارد.

همه باید خود را برای یک اصلاح اساسی و خانه تکانی بزرگ و گسترده آماده کنیم و روند امور باید بر اساس خواست مردم و اراده آنها اصلاح شود. اشکال اصلی کشور، نوع نگاه مدیریت کلان به مسائل کشور است.

دوری از اهداف و مبانی انقلاب، دور زدن مردم، جدا کردن منافع شخصی و گروهی مسئولان از منافع مردم ، تنها بخشی از این اشکالات است. جدا شدن حکومت از مردم و دور کردن آنان از جایگاه تصمیم گیری، کار را به جایی رسانده است که به کلی از انتظارات مردم از انقلاب و اهداف تاسیس جمهوری اسلامی دور شده ایم.

محمود احمدی‌نژاد , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

زمانی افتخار نظام به برگزاری انتخابات و حضور پرشور مردم در صحنه بود و روی آن مانور داده می شد و به عنوان نقطه قوت و برتری نظام و انقلاب در برابر نظامات شرقی و غربی روی آن تبلیغات وسیع صورت می گرفت اما اکنون کار به جایی رسیده است که از اطلاع رسانی در باره آمار و مشارکت مردم در انتخابات طفره می روند چرا که مایه شرمندگی است.

بدتر آنکه بعضی ها اساسا امید و آرزویشان این است که مردم در انتخابات، مشارکت جدی نداشته باشند تا افراد موردنظر آنان رای بیاورند. این از آن جهت است که مردم هیچ وقت آنها را قبول نداشته اند و آنان از نظر محبوبیت، نه تنها در وضعیت بسیار ضعیفی قرار دارند بلکه با مخالفت شدید مردم مواجهند.

 نمونه اش دومرحله انتخابات اخیر مجلس است که باید آن را نمره مردودی و پاسخ منفی مردم در برابر تقاضای مشارکت دولت و حکومت دانست اما حتی یک نفر هم در این مملکت حاضر نشد اعلام کند که معنای این موضع گیری مردم را درک کرده و از مردم عذرخواهی کند و قول اصلاح بدهد. به جای آن با قبول نتیجه انتخابات و خوشحال از سر کار آمدن افراد مورد نظر، به مردم بی اعتنایی و بی محلی شد.

انتخابات پرشور به یک لفظ توخالی تبدیل شده و کسی برای تحقق آن، که لازمه تداوم انقلاب و نظام است، دل نمی سوزاند، اسم این را هم انقلابی گری گذاشته اند یعنی انقلابی ها فقط وقتی می توانند در صحنه باشند که مردم صحنه را ترک کرده باشند. این یک انحراف بزرگ و اساسی از انقلاب است. معلوم است که این وضعیت، ربطی به خدا، پیامبر و امام زمان(ع) ندارد.

مردم انقلاب نکردند که حکومت و قدرت و امتیازات را از یک عده بگیرند و به یک عده دیگر تحویل دهند و پی کارشان بروند. الان هم علیرغم برخی حرفهای شعاری و تکراری، فهم عموم مردم این است که آقایان از عدم مشارکت مردم نه تنها ناراحت نیستند بلکه خیلی هم خوشحالند چرا که در عدم مشارکت مردم، فرصتی پیدا می شود که با مهندسی و طراحی از پیش تعیین شده، بالاخره بتوانند فرد خاص مورد نظر خود را که به هیچ شکلی نمی تواند آراء مردم را کسب کند، به مردم تحمیل نمایند؛ اسم این را هم گذاشته اند دولت انقلابی، مثل این مجلس به شدت حداقلی، حتی از شوراهای شهر و روستا هم نگذشتند و بسیاری از نیروهای صالح را رد صلاحیت کردند. اکنون امیدوارند که کرونا بهانه ای شود برای اینکه عدم مشارکت مردم با آن ماست مالی و رفو گردد.

معلوم است که این امر به هیچ وجه رفو بردار نیست و بر پیشانی نظامی که مردم برای آن چند صد هزار شهید و مجروح داده اند، حک می شود.

به لحاظ بین المللی هم متاسفانه در شرایط سیاسی نامطلوبی قرار داریم و یک گروه در کشور به دنبال این هستند که با مذاکره و دادن امتیاز و حاکم کردن اراده دشمن بر کشور، برای خود موقعیتی دست و پا کنند. گروه دیگر هم به اسم یکصدا کردن مسئولان کشور، گمان می برند که می شود اینگونه در برابر دشمن ایستادگی کرد. باید گفت که هر دو گروه در مسیر انحراف از انقلاب و ملت حرکت می کنند. قدرت یک نظام سیاسی به مسئولانش نیست، بلکه قدرت ملی واقعی، مردم هستند.

با دور کردن مردم از صحنه تصمیم گیری، کشور ضعیف تر شده و بعد با چند تهدید و تشر و سیلی ، آقایانی که فقط به فکر قدرت و منافع خود هستند، به طور جدی تر تسلیم شده و امتیازات بیشتر و اساسی تری خواهند داد. این مساله مثل روز برایم روشن است.

نصیحت من این است که باید به مردم برگردیم و دل آنها را به دست آوریم. برای این کار ابتدا باید مردم به حساب آورده شوند و رای و نظرشان معیار دانسته شود.

انتخاب، حق مردم است و مسئولان نباید در باره انتخاب آنها قضاوت کنند. مسئولان تماما به اعتبار مردم بر مسند نشسته اند و اگر برخلاف رای و نظر مردم عمل کنند و یا چنین اعمالی را تایید کنند، نقض حقوق انجام داده اند و از اعتبار ساقط می شوند.

شرایط آینده کشور با غیبت مردم از صحنه، بسیار سخت تر می شود.

اینجانب در دفاع از حق مردم برای تعیین سرنوشت، چند بار طی روزهای گذشته گفته ام که هم به دلیل عدم رضایت فراگیر مردم و عدم آمادگی جمعیت زیادی از کشور برای شرکت در انتخابات و هم به دلیل شرایط کرونایی که دولت اعلام و حکومت نیز آن را تایید کرده، بهتر است که انتخابات به تعویق بیفتد.

عرض کرده ام که آمار پایین مشارکت در انتخابات به گونه ای نخواهد بود که بتوان با کرونا آن را توجیه کرد. مردم البته در مراجعه و تماس های بسیار زیاد با من، نگران استفاده از روش های الکترونیکی و پستی هم هستند.

وظیفه دارم از الان هشدار دهم که به کارگیری این روش ها- "الکترونیکی و پستی" ، مورد قبول مردم قرار نمی گیرد و به طور جدی بر شائبه های موجود خواهد افزود.

من به عنوان کسی که تا حدودی نبض جامعه را به عنوان یک خادم کوچک و مرتبط با افراد و اقشار کثیر می فهمم، وظیفه دارم این موضوعات را به منظور اجتناب از اقدامات مساله ساز، زودتر اعلام نمایم.

در شرایط کنونی کشور ، پذیرش مسئولیت، امری بسیار خطیر و دشوار است. مردم عزیز می دانند که این خادم کوچک، هیچ انگیزه شخصی برای حضور در مناصب حکومتی ندارم.

حضور امروز من برای ثبت نام، اولا جهت احترام به ملت بزرگ ایران از هر قوم و نژاد، مذهب، دین و زبان است؛ به ویژه میلیونها نفر در سراسر کشور که از بنده برای حضور در انتخابات دعوت کرده و بلکه به بنده امر کردند که امروز برای ثبت نام در انتخابات اینجا باشم، مسئولیت سنگینی را بردوشم قرار داد.

مردم از سراسر کشور در ملاقات های حضوری، تماس های تلفنی، نامه نگاری، تشکیل کاروان انسانی، ارسال طومارها و پیام ها در مقیاس بسیار بالا، اصرار داشته اند که این فرزندشان در انتخابات شرکت نماید.

از آنجا که هم شرایط کشور را می دانم و هم انگیزه شخصی ندارم، نیاز به مقاومت سختی بود که پاسخ مثبت ندهم و نیز شرمنده می شدم که امیدهای مردم را نادیده بگیرم.

مردم در بسیاری از ملاقات ها، این انتخابات را به عنوان یک امر سرنوشت ساز، برای کشور و انقلاب می دانند که اگر امیدی به تغییر باشد در انتخابات شرکت نمایند وگرنه، نه.

عدم رضایت شدید مردم از اوضاع به عنوان بدترین دوران پس از انقلاب، به گونه ای است که شرایط امروز را حداقل از نظر روانی، از شرایط سالهای جنگ بدتر می دانند. مردم حتی مرا تهدید کرده اند که اگر در انتخابات ورود نکنم در پیشگاه خدا، آنها و تاریخ، مسئول شناخته خواهم شد.

ثانیا علیرغم علم به اوضاع نابسامان همه جانبه کشور و درک شدت سختی در مسیر تغییر شرایط و اصلاح اساسی و ایجاد بهبود در زندگی و معیشت مردم، معتقدم کشورم ایران سرافراز و سربلند، دارای ظرفیت های استثنایی است.

معتقدم که به پشتوانه مردم فهیم، باهوش، نجیب و قدر شناس که قطعا پشتوانه خدا و امام زمان (ع) را هم با خود دارد، در سایه برنامه ریزی درست و مدیریت انقلابی، مردمی، عاقلانه و دانش محور و با کار و تلاش خستگی ناپذیر همه افراد کاردان و صالحی که مسئولیت خواهند پذیرفت، به سرعت می توان، امید و نشاط را به جامعه برگرداند.

با انجام یک مجموعه برنامه اصلاحی اساسی، می توان آهنگ سریعی از پیشرفت، تعالی و رفاه مردم را به نمایش گذاشت.

اینجانب فرزند ملت ایرانم و با نظر و حمایت مردم، دولتی ایرانی تشکیل خواهم داد و با اتکاء به ملت و لطف خداوند و عنایت امام عصر(ع) در خدمت ملت و کشور خواهم بود.

مجددا اعلام و تاکید می نمایم که شرایط داخلی و خارجی بسیار حساس است و فشار اقتصادی و روانی سنگینی بر مردم وارد می شود.

احتمال وقوع شرایط پیش بینی نشده و غیرقابل جبران درصورت عدم استفاده درست از فرصت انتخابات که شاید آخرین فرصت باشد وجود دارد اما در باره خود انتخابات باید به عرض ملت برسانم که تعیین سرنوشت، حق مسلم و قطعی مردم است و احدی حق ندارد این حق را مخدوش یا تضعیف نماید.

به گزارش خبرنگار تسنیم، محمود احمدی نژاد پس از ثبت نام، در یکی از خیابان‌های اطراف وزارت کشور، در میان هوادارانش، روی سقف یک ماشین رفت و به ابراز احساسات آنها پاسخ داد.

محمود احمدی‌نژاد , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

نام‌نویسی از داوطلبان این دوره از صبح روز گذشته آغاز شده و تا روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت. نتایج بررسی صلاحیت‌ها نیز 6 و 7 خردادماه توسط وزارت کشور اعلام می‌شود.

محمود احمدی‌نژاد , انتخابات ریاست جمهوری 1400 ,

فیلم کامل سخنان احمدی نژاد در وزارت کشور پس از ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
مدیران
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon