بازیگر "مسافری از هند" داور «استندآپ بازیگری» دانشگاه شریف شد


بازیگر "مسافری از هند" داور «استندآپ بازیگری» دانشگاه شریف شد

بانیپال شومون، آزیتا ترکاشوند و شیرین بینا به عنوان داوران بخش استندآپ بازیگری جشنواره دانشگاه شریف معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در زیر دو خبر از سینما را می‌خوانید: 

هیئت داوران «استندآپ بازیگری» دانشگاه شریف تغییر کرد

پس از یک هفته از اعلام فراخوان «استندآپ بازیگری» جشنواره «سایه روشن» دانشگاه صنعتی شریف، ترکیب هیئت داوران این بخش تغییر کرد. با جایگزینی «شیرین بینا» به جای سارا رسول‌زاده، داوری این بخش را «بانیپال شومون»، «آزیتا ترکاشوند» و «شیرین بینا» انجام خواهند داد و به داوری در خصوص آثار علاقه‌مندان به حوزه بازیگری خواهند پرداخت.
 
براساس این گزارش، سارا رسول‌زاده به دلیل مشغله کاری، امکان همکاری با جشنواره سایه روشن را ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند بخشی از تمرین استندآپ بازیگری خود را با موضوع «کرونا» و به وسیله گوشی‌های تلفن همراه در قالب فیلم افقی 2 تا 7 دقیقه‌ای از تاریخ 25 اردیبهشت تا 15 تیرماه به نشانی تلگرام @masterclass یا ایمیل sayeroshanfestival@gmail.com ارسال کنند.

اولین دوره جشنواره آنلاین «سایه روشن» دانشگاه صنعتی شریف به دبیری «سیدمهران قریشی»، مدیریت رسانه‌ای «فرنوش آباء»، تلاش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شریف و‌ حمایت گروه مشق هنر در 6 بخش بازیگری، نویسندگی، موسیقی، پادکست، کاریکاتور و عکاسی از تاریخ یکم تا پنجم مرداد 1400 در سراسر ایران برگزار خواهد شد. تاریخ دقیق اختتامیه این جشنواره که مرداد ماه برگزار خواهد شد، به زودی اعلام می‌شود.

روایت مهدی گنجی از «مستندهای کاراکتر محور با رویکرد شخصی»/ انتشار مسترکلاس پربیننده «حقیقت آنلاین»

نسخه تصویری مسترکلاس مهدی گنجی با موضوع «مستندهای کاراکترمحور با رویکرد شخصی» امروز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه منتشر شد.

مهدی گنجی مستندساز که با فیلم مستند «رویاهای خالکوبی شده» در چهاردهمین جشنواره سینماحقیقت حاضر بود، یکی از مسترکلاس‌های این دوره را برگزار کرد که یکی از پربیننده‌ترین کارگاه‌های این دوره بود. 

در این مسترکلاس، گنجی درباره مستندهای کاراکتر محور صحبت کرد. او در بخشی از این کارگاه گفت: «سؤالی مهم در ساخت مستند کاراکتر محور وجود دارد. اینکه آیا من برای نشان دادن آن کاراکتر فرد مناسبی‌ام یا خیر؟ به عنوان مثال یکی از نکات مهم در این موضوع جنسیت و زبان کاراکترهاست که کمک می‌کند متوجه شویم فرد مناسبی برای ساخت مستند این فردیم یا خیر؟»

این مستندساز عنوان کرد: «خیلی اوقات فیلمسازها فکر می‌کنند باید تک نفره فیلم بسازند. در صورتی که این کار خیلی خطرناک است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سینمای کاراکتر محور این است که به ما اجازه می‌دهد با آدم‌ها بیشتر وارد رابطه شویم. آدم‌ها وقتی با افراد غریبه‌ای چون شما مواجه می‌شوند، سخت می‌توانند ارتباط برقرار کنند. هرچه تعداد آدم‌های پشت دوربین کمتر شود، احتمال اینکه آدم‌های آن خانه با شما بهتر ارتباط برقرار کنند بیشتر می‌شود.»

مهدی گنجی مستندهای «من می‌خوام شاه بشم»، «اراده‌های آهنین»، «پازلی‌ها»، «مادرم منیژه معدن کار است» و ... را کارگردانی کرده است. علاقه‌مندان برای تماشای این مسترکلاس می‌توانند به بخش کارگاه‌ها در سایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی defc.ir یا آپارات مراجعه کنند. 

لینک مسترکلاس: https://defc.ir/Workshop

انتهای پیام/ 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران