تشکیلات دانشجویی خوزستان باید سرآمد کار انقلابی باشند


تشکیلات دانشجویی خوزستان باید سرآمد کار انقلابی باشند

گروه استان‌ها ـ مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ‌گفت: برای کار تشکیلاتی در دانشگاه علاوه تهذیب و اخلاق مداری باید فهم درستی از انقلاب و منظومه فکری امام خمینی (ره) داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید‌ محسن شفیعی در نشست دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: برای کار تشکیلاتی به الگوی مانند شهید بهشتی نیاز داریم. شهید بهشتی(ره) حقیقتا به تعبیر رهبری انقلاب مرد کار تشکیلاتی بودند.

وی با اشاره به حرکت تشکیلات دانشجویی در مسیر شهید بهشتی افرود: کتاب "تشکیلات بهشتی" یکی از تالیفات مناسب در این حوزه است که معرف شخصیت شهید بهشتی است.

این مقام مسئول در این دوره دانشجویی با اشاره به تعبیر امام خمینی ره درباره شهید بهشتی اظهار داشت: امام با تاسی از قرآن و به درستی اظهار داشت که شهید بهشتی یک امت بود. تشکل های دانشجویی باید در زمینه سلوک تشکیلاتی این مرد بزرگ سیر مطالعاتی برگزار کنند.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در ادامه با اشاره به اینکه برای کار تشکیلاتی تمییز و انقلابی باید درک درستی از انقلاب داشت، گفت: وقتی به دهه 50 شمسی و قبل پیروزی انقلاب مراجعه و اوضاع جهانی را می‌بینیم، شاهد دو قطبی منظم و مدونی در عالم حاکم هستیم که بلوک شرق و غرب دنیا را عادلانه بین هم تقسیم کردند.

وی افزود: این دو بلوک ادعای سیادت و آقایی بردنیا داشتند و مردم دنیا نیز باید خود را در این دو بلوک تعریف می‌کردند و کدخدایی شرق یا غرب را می پذیرفتند.

حجت الاسلام شفیعی اظهار داشت: مردم بین دو گزینه شرق و غرب حق انتخاب داشتند و هر کشوری خارج از این دایره شرق و غرب بود، حذف می‌شد؛ بعضی کشورها برای ادامه حیات به هر دو بلوک چراغ سبز نشان می‌دادند.

وی اظهار داشت: در آن دنیای دو بلوکه، مفهومی بنام دین موضوعیت نداشت. در غرب با وجود کلیسا و پاپ، خدا حذف شده بود و شرق و غرب بر نبود خدا به اجماع رسیده بودند. کمونیست‌ها دین را ابزار سرمایه داران برای تخدیر خلق می‌دانستند.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: به طور مثال وقتی بخش مسلمان نشین هند جدا و کشور پاکستان تشکیل شد، آمریکا این کشور را به قیمومیت خود در آورد و پس از این برای اینکه بلوک شرق عقب نماند، افغانستان را اشغال کرد.

وی افزود: در سال‌های اول نهضت امام، کسی حرکت امام را جدی نگرفت زیرا حرکت امام مبتنی بر دین بود و هر دو بلوک تصور می‌کردند دین قادر به تحرک و نهضت آفرینی نیست و دوره مصرف دین به پایان رسیده است.

توصیه‌های رهبر انقلاب به تشکل‌های دانشجویی کتاب شد

تجمع دانشجویان قمی در محکومیت شهادت کودکان بی‌گناه در افغانستان

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان انفجار تروریستی افغانستان را محکوم کردند

دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب چه گفتند؟

دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب| خزایی: نیازمند نهضت مسئله محوری در حل مشکلات هستیم

شفیعی ادامه داد: هنر امام این بود که دین را وارد صحنه حکمرانی و اجتماع کرد و حیات مجدد به دین بخشید. دین را از یک ساحت فردی به میدان اجتماعی و سیاست آورد.

وی افزود: به باور بنده 31شهریور 59 به نوعی نخستین روزی است که نظام سلطه باورش شد که دین و حکومت دینی قدرت جامعه سازی و حرکت را دارد. نظام سلطه متوجه شد با فشار و تحریم نمی‌تواند مقابل دین بایستد بنابراین با جنگ نظام به تقابل دست زد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: نظام سلطه از این که دین می‌تواند دنیا را اداره کند، هراس دارد و همه ترس غرب از حضور دین در صحنه حکومت داری است. انقلاب اسلامی حرف جدیدی زدن است. هنر انقلاب اسلامی ایستادگی مقابل نظام سلطه است .

وی در پایان با اشاره به اهمیت تهذیب  نفس و اخلاق در کار تشکیلاتی اظهار داشت: دانشجویان برای کار تشکیلاتی باید مختصات انقلاب و تحولی که در دنیا ایجاد کرد را فهم کنند.

انتهای پیام/341/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon