۱۰ پروژه صنعت برق با فرمان وزیر نیرو در کرمان، فارس و کرمانشاه افتتاح شد / بهره‌برداری از ۲ نیروگاه خورشیدی


10 پروژه صنعت برق با فرمان وزیر نیرو در کرمان، فارس و کرمانشاه افتتاح شد / بهره‌برداری از 2 نیروگاه خورشیدی

گروه استان‌ها ـ ۱۰ پروژه صنعت برق در استان‌های کرمان، فارس و کرمانشاه با اعتبار ۳۳۶ میلیارد تومان با حضور وزیر نیرو و در هفته هفتم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران به صورت ویدئوکنفرانس افتتاح شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، ‌"رضا اردکانیان" با افتتاح 10 پروژه برقی در قالب پنج طرح در سه استان کشور قطار پویش #هرهفته_الف_ب_ایران را به ایستگاه هفتم رساند که از این تعداد پروژه، چهار پروژه در استان کرمان، سه پروژه در استان کرمانشاه و سه پروژه نیز سهم استان فارس است.

بر این اساس، در استان کرمان دو نیروگاه خورشیدی، افتتاح پست 132 کیلوولت ریگان و افزایش ظرفیت منوجان 2 با سرمایه‌گذاری 170 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

همچنین، در استان کرمانشاه سه پروژه افزایش ظرفیت پست روانسر، کنگاور و سرپل ذهاب 2 نیز با اعتبار 36 میلیارد تومان و دستور وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید.
طبق برنامه، در استان فارس نیز دو پروژه افزایش ظرفیت پست و یک پروژه پست حسن آباد با اعتبار 130 میلیارد تومان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

 افتتاح 2 نیروگاه خورشیدی در استان کرمان‌

دو نیروگاه خورشیدی در استان کرمان با سرمایه‌گذاری 150 میلیارد ریال، همزمان با هفته هفتم پویش هرهفته_الف_ب_ایران توسط وزیر نیرو از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

صبح امروز سه‌شنبه دو نیروگاه خورشیدی استان کرمان در منطقه راور به ظرفیت‌های یک مگاوات و 518 کیلووات توسط "رضا اردکانیان" وزیر نیرو در هفتمین هفته از پویش هرهفته_الف_ب_ایران به‌صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح شد.

 نیروگاه خورشیدی 518 کیلوواتی راور با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد ریال با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در زمینی به مساحت یک هکتار احداث شده و قادر است سالیانه حدود 876 هزار ‌کیلووات‌ساعت انرژی پاک را به شبکه سراسری برق کشور تزریق کند.

این گزارش می‌افزاید، بهره‌برداری از این نیروگاه خورشیدی هر ساله مانع از انتشار 600 تُن گاز گلخانه‌ای به محیط‌زیست‌محیطی می‌شود، همچنین این پروژه سالیانه از مصرف 192.5 لیتر آّب جلوگیری می‌کند و با صرفه‌جویی 250 هزار مترمکعب گاز طبیعی در سال به صرفه‌جویی ذخایر سوخت‌های فسیلی کمک خواهد کرد.

همچنین احداث نیروگاه‌ یاد شده در دوره ساخت و بهره‌برداری برای 6 نفر اشتغال مستقیم و برای 15 نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است.

بر اساس این گزارش، ساخت نیروگاه‌ یک مگاواتی در منطقه راور نیز با میزان سرمایه‌گذاریِ 100 میلیارد ریالی در زمینی به مساحت 1.77 هکتار، از سوی بخش خصوصی و همچنین ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای 42 نفر در زمان ساخت و بهره‌برداری انجام شده است و توانایی تولیدِ سالیانه یک میلیون و 752 هزار ‌کیلووات‌ساعت انرژی را دارد.

بنا بر این گزارش، با بهره‌برداری از این نیروگاه‌ یک مگاواتی خورشیدی علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف معادل 500 هزار مترمکعب معادل گازطبیعی در سال، از انتشار سالانه 1200 تُن آلاینده‌های زیست‌محیطی گلخانه‌ای نیز جلوگیری خواهد شد، همچنین احداث این نیروگاه‌ خورشیدی می‌تواند از مصرف سالیانه 385 لیتر آبی که معمولاً در نیروگاه‌های حرارتی برای تولید برق مورد نیاز است، بکاهد.

این گزارش حاکی است، در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر احداث شده در استان کرمان 59.6 مگاوات است که شامل 47.22 مگاوات نیروگاه خورشیدی مگاواتی و 12.34 مگاوات سامانه‌های خورشیدی محدود به ظرفیت انشعاب مشترکان است.

شایان‌ذکر است، تعداد نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی (کوچک مقیاس) نصب شده در استان کرمان 1112 واحد نیروگاهی است که پیش‌بینی می‌شود این عدد تا پایان سال به 1300 سامانه برسد.

 3 پروژه برقی در استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسید

‌سه پروژه صنعت برق در استان کرمانشاه با اعتبار 36 میلیارد تومان با حضور وزیر نیرو و در هفته هفتم پویش هرهفته_الف_ب_ایران افتتاح شد.‌

بر اساس این گزارش، پروژه افزایش ظرفیت پست 63.20 کیلوولت روانسر با اعتبار 20 میلیارد تومان افتتاح شد. با اجرای این پروژه ضمن افزایش قابلیت اطمینان شبکه، با فراهم شدن زیرساخت تأمین برق مشترکان، متقاضیان و صنایع تولیدی، زمینه اشتغال در منطقه فراهم شده است. از طرف دیگر با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه و وجود منابع آبی مناسب، زمینه توسعه بخش کشاورزی و باغداری نیز فراهم شده که این موضوع می‌تواند ضمن کاهش نرخ بیکاری و فراهم کردن زمینه‌ توسعه پایدار اقتصادی، نرخ مهاجرت را کاهش داده و شاهد مهاجرت معکوس هم باشیم.

‌پروژه افزایش ظرفیت پست 63.20 کیلوولت کنگاور نیز با هزینه 8 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید. اجرای این پروژه ضمن تأمین برق مشترکان جدید شبکه توزیع، منجر به کاهش خاموشی‌های ناخواسته و افزایش شاخص‌های قابلیت اطمینان می‌شود.

‌همچنین، پروژه افزایش ظرفیت پست 63.20 کیلوولت سر پل ذهاب 2 با سرمایه‌گذاری 8 میلیارد تومانی وزارت نیرو افتتاح شد که با اجرای این پروژه و فراهم شدن زیرساخت تأمین برق مشترکان، متقاضیان و صنایع تولیدی، زمینه اشتغال در منطقه فراهم می‌شود.

3 پروژه صنعت برق در استان فارس افتتاح شد

سه پروژه صنعت برق در استان فارس با اعتبار 130میلیارد تومان در قالب هفته هفتم پویش هرهفته_الف_ب_ایران با حضور وزیر نیرو از طریق ویدئو کنفرانس به بهره‌برداری رسید.

بر این اساس، پست 230.20 کیوولت حسن‌آباد با هدف بهبود قابلیت اطمینان و تغذیه مشترکان جدید و اعتباری بالغ بر 70 میلیارد تومان افتتاح شد.

این گزارش می‌افزاید، پروژه افزایش ظرفیت پست 63.20 خفر با افزایش ظرفیت ترانس از 15 به 30مگاولت آمپر برای رفع پرباری ترانس‌های موجود و توسعه زیرساخت به بهره‌برداری رسید.

همچنین، پروژه افزایش ظرفیت پست ملک مکان با افزایش ظرفیت ترانس سوم آن از 40 به 160 مگاولت آمپر، با هدف بهبود قابلیت اطمینان شبکه شهر شیراز و افزایش ظرفیت ترانس‌های موجود ایستگاه ملک‌مکان با سرمایه‌گذاری 50 میلیارد تومان افتتاح شد.

انتهای پیام/511/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon