۲ میلیون قلم لوازم مقابله با کرونا در دانشگاههای فنی و حرفهای کشور تولید شد
گروه استانها – معاون فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به اینکه تا پایان اسفند سال گذشته ۲ میلیون قلم لوازم مقابله با کرونا در دانشگاههای فنی و حرفهای تولید شد، گفت: دانشگاهها باید مسئولیتپذیری اجتماعی خود را افزایش دهند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، رضا مهدی بعدازظهر امروز در حاشیه اختتامیه جشنواره ملی فرهنگی و هنری جهاد سپید، اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان یک دانشگاه ماموریتگرا و رسالت محور از ابتدای شیوع کرونا ستاد دانشگاهی مبارزه با ویروس کرونا را ایجاد کرد و خوشبختانه در این یک سال اخیر تلاشها به نتیجه رسید.
وی افزود: در ابتدا به تمام دانشگاههای فنی و حرفهای ایران ابلاغ کردیم که کارگاههای تعطیل شده را به کارگاه تولید لوازم مقابله با کرونا تبدیل کنند که مهمترین آنها تولید ماسک، گان، مواد ضدعفونی و ضدعفونی کردن معابر بود.
وی ادامه داد: خوشبختانه در پایان اسفند سال گذشته بیش از دو میلیون قلم لوازم پزشکی مقابله با کرونا تولید شد و آثار فرهنگی، اجتماعی و محتوای علمی هم تولید شده است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: جشنواره فرهنگی هنری تحت عنوان «فرصت سازی کرونایی» به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس در شیراز برگزار شد که بیش از هزار و 500 اثر فرهنگی، علمی، اجتماعی و فنی و حرفهای از تمام دانشگاههای ایران جمع آوری شد.
مهدی افزود: جشنواره ملی فرهنگی و هنری جهاد سپید دومین اقدام دانشگاه فنی و حرفهای بود که به میزبانی دانشگاه فنی و حرفهای استان گلستان در گرگان امروز با موفقیت به پایان رسید و مسئولان وزارت علوم و وزارت بهداشت از این اقدام دانشگاه فنی و حرفهای تقدیر کردند و ما هم از کادر درمان و مدافعان سلامت تشکر میکنیم.
وی ادامه داد: انتظار داریم تمام دانشگاههای ایران مسئولیت پذیری اجتماعی را افزایش دهند و برای مشکلات مردم و حل مسائل جامعه تلاش کنند، نظام سلامت و علوم پزشکی ثابت کرد دانشگاهها بسیار توانمند و کارآمد هستند.
مهدی خاطرنشان کرد: هیچ کس قبل از شیوع ویروس کرونا فکر نمیکرد علوم پزشکی ایران رشد کرده باشد، کشورهای اروپایی و آمریکا در این بیماری واماندند و حتی در تولید ماسک به مشکل خوردند اما ایران در کمترین فرصت ممکن با کمک شرکتهای دانش بنیان تجهیزات مقابله با کرونا تولید کرد. امیدواریم در توسعه کشور به مرحلهای برسیم که علم و پژوهش حرف اول و آخر را بزند.
وی یادآور شد: هیچ کس نباید بدون علم و پژوهش اقدامی انجام دهد و نباید به احساسات و عواطف محدود شویم، البته معنویت، دینداری و اعتقاد به شئونات انسانی و معیارهای اسلامی راه گشاد بوده اما علم میتواند به آن سرعت دهد و با ایمان جهت سرعت مشخص باشد.
انتهای پیام/588/ز