بسیج سازندگی در حل مشکل کمبودهای زیرساختی آموزشی در استان مرکزی فعالیت می‌کند+فیلم


بسیج سازندگی در حل مشکل کمبودهای زیرساختی آموزشی در استان مرکزی فعالیت می‌کند+فیلم

گروه استان‌ها- مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی گفت: بسیج سازندگی در حل مشکل کمبودهای زیرساختی آموزشی در استان مرکزی فعاتلیت می‌کند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، امید محترمی ظهر امروز در جلسه امضا تفاهم‌نامه قرارگاه جهادگران مدرسه‌ساز استان مرکزی با اشاره به اقدامات قرارگاه اظهار داشت: این تفاهم‌نامه‌ بین انجمن خیران مدرسه‌ساز استان، اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس  و سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان به امضا می‌رسد.

وی افزود: در این تفاهم‌نامه به دنبال این هستیم که بتوانیم هم‌افزایی بین بخشی با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در زمینه کمک به رفع مشکلات و کمبودهای زیرساختی آموزش و پرورش در سطح مناطق شهری، حاشیه و مناطق روستایی و محروم گام برداریم و بتوانیم در راستای ایجاد بستر مناسب جهت ارتقا سطح همکاری‌ها گام برداریم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: بسیج سازندگی سپاه استان با ظرفیت هزار و 200 گروه جهادی در سطح استان قدم برمی‌دارد که گروه‌های جهادی در اقشار مختلف از جمله  پزشکی، کشاورزی، کارمندان، دانش آموزان و دانشجویان، مهندسان و سایر اقشار سازماندهی شدند.

 محترمی تصریح کرد: بسیج سازندگی به دنبال این است که  بین اقشار مختلف هم‌افزایی ایجاد کند و در راستای تحقق شعار عدالت، پیشرفت و اصول قانون اساسی در زمینه محرومیت‌زدایی گام بردارد و از این فرصت به خوبی استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه در این قرارگاه اعضا با اهداف اردوهای جهادی خدمت می‌کنند، گفت: با هماهنگی سطح استان و پیگیری‌های اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان نوید همکاری خوبی در راستای رفع مشکلات مدارس استان در زمینه احداث و تعمیر مدارس می‌دهیم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی بیان کرد: همه فعالیت‌های قرارگاه جهادگران مدرسه‌ساز به صورت غیرسیاسی و عام المنفعه است که توسط گروه‌های جهادی به شکل داوطلبانه و با رویکرد تقویت زیرساخت‌های آموزشی کشور در سطح استان انجام می‌شود.

محترمی افزود: مدت تفاهم‌نامه 5 ساله است و امیدواریم بتواند ادامه‌دار باشد و اقدامات بسیار ارزشمندی توسط انجمن خیران مدرسه‌ساز و اداره کل نوسازی مدارس انجام شده که شرایط تقریبا خوبی را نسبت به میانگین کشوری داریم.

وی ادامه داد: هدف اصلی از تشکیل قرارگاه جهادگران مدرسه‌ساز ایجاد امیدآفرینی و نشاط انقلابی در سطح جامعه است تا بستری برای تحقق عدالت و برخورداری همه از امکانات آموزشی مناسب با همسوکردن ظرفیت خیران و جذب و ساماندهی مشارکت‌های مردمی با شکل‌گیری پویش‌های مختلف ایجاد شود.

مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: گروه‌های جهادی با حضور خود در هر برهه زمانی از جمله سیل، زلزله و غیره نشان دادند که کارهای سخت را می‌توانند انجام دهند و زمانی که وارد میدان شدند اثرگذاری خوبی داشتند.

محترمی ادامه داد: امروز گروه‌های جهادی تصمیم گرفتند که به ایجاد زیرساخت‌های آموزشی کمک کنند و امیدواریم با همکاری یکدیگر برای آبادانی استان مرکزی و کمک به دانش آموزان در هر نقطه استان گام برداریم.

وی عنوان کرد: اکنون شرایط کشور در یک پیچ تاریخی قرار گرفته و تقابل بین جریان حق و باطل به نقطه اوج رسیده و از طرفی جریان مستضعفان عالم متاثر از انقلاب اسلامی ایران در حال ظهور و بروز در سطح دنیا است.

 مسئول بسیج سازندگی سپاه روح الله استان مرکزی افزود: در مقابل این جریان هم اردوگاه مستکبران به سرکردگی آمریکا جنایتکار همه تلاش خود را می‌کند تا در این حرکت تمدنی و رو به رشد انقلاب اسلامی جلوگیری کند و در عرصه‌ها و تهدیدات مختلف این موضوع پررنگ است به همین سبب در این راستا باید هم افزایی بیشتری داشته باشیم.

محترمی بیان کرد: امروز در پنجمین دهه از عمر پربرکت انقلاب اسلامی شجره طوبی انقلاب اسلامی به مثابه خورشیدی قبل از طلوع آفتاب عدالت بر آسمان بشریت می‌نشیند و در این مسیر تمدنی حرکت می‌کنیم.

وی با اشاره به محکوم کردن اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی بر علیه مردم مظلوم فلسطین گفت: اکنون همه ملت‌های آزادی‌خواه دنیا با تفکر‌ها و گویش‌های مختلف در سطح دنیا حرکت رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنند و آرزوهایی که رژیم صهیونیستی در ذهن می‌پروراند از جمله اینکه روزی خود را قدرت و نظام جهان معرفی می‌کردند به جایی رسیده که در باتلاق اقدامات خود به نابودی می‌روند و تفکرات مختلف در پشت مرزهای این رژیم غصبی فریاد آزادی‌خواهی سر می‌دهند.

 

70 درصد مدارس احداثی استان مرکزی تمام خیری یا با مشارکت دولت و خیران بودند

«حسین محمدی»  مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به این تفاهم‌نامه گفت: امروز شجره یک کار نیک بنیان‌گذاری شد و در آینده افتخار می‌کنیم که پایه‌گذار یک حرکت جهادی در امر فرهنگی و مدرسه‌ساز شدیم.

وی افزود: در گذشته مجمع خیران مدرسه ساز کاربزرگی را همپای دولت انجام داد و بش از 30 درصد مدارس تاکنون توسط خیران احداث شده که این رقم در استان مرکزی بیش از رقم متوسط کشوری است و در 2 سال گذشته حدود 70 درصد مدارسی که در استان احداث شد تمام خیری یا با مشارکت دولت و خیران بودند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی ادامه داد: امروز بسیج وارد میدان شده و علاوه‌بر کار فرهنگی از ظرفیت بسیج در راستای محرومیت‌زدایی و انجام کارهای باقیمانده در توسعه فرهنگ و زیرساخت‌های فرهنگی استفاده می‌کنیم.

محمدی بیان کرد: امیدواریم این تفاهم نامه با همکاری بسیج سازندگی و مجمع خیران مدرسه ساز کشور آغاز حرکت جدید برای محرومیت‌های استان باشد که تلاش‌های بزرگی توسط دولت و مجمع خیران شده است.

وی تصریح کرد: در ابتدای انقلاب که سرانه فضاهای آموزشی مدارس حدود یک و نیم مترمربع بود اکنون استان مرکزی حدود 5 و نیم ترمربع به ازای هر دانش آموز سرانه فضای فیزیکی دارد که نسبت به استاندارد جهانی پایین است اما از میانگین کشوری بالاتر است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی عنوان کرد: در حدود 3 سال گذشته گام‌های اساسی در راستای کاهش مدارس کانکسی و افزایش زیرساخت‌های فرهنگی و آموزشی داشتیم که امروز با انعقاد این تفاهم‌نامه گام بلندی در راستای رسیدن به ایده آل‌های سرانه استاندارد جهانی برمی‌داریم.

انتهای پیام/713/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon