خانه فرهنگ و موزه عشایر کهگیلویه و بویراحمد مخروبه شد+تصویر
گروه استانها_خانه فرهنگ و موزه عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد بعد از ۱۵ سال بلا استفاده مانده و به مخروبهای تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، عشایر کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی افزون بر 70 هزار نفر 12 درصد از جمعیت استان را تشکیل میدهند.
جامعه عشایری با تلاش بیوقفه و گذران زندگی در شرایط سخت، را میتوان پیش قراولان اقتصاد مقاومتی دانست، افرادی که با کمترین توقعات همواره دین خود را در عرصههای مختلف به نظام و اسلام ادا کردهاند.
با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و نیاز ضروری بر حمایت از تولید و روی آوردن به اقتصاد مقاومتی، توجه به جامعه عشایری و حمایت از آنان میتواند نقش موثری در تحقق این اهداف داشته باشد.
قریب به 15 سال پیش در منطقه پارک جنگلی یاسوج احداث مجتمعی تحت عنوان خانه فرهنگ و موزه عشایر در زمینی به مساحت هشت هزار متر مربع در دستور کار امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.
خانه فرهنگ و موزه عشایری که قرار بود با به نمایش گذاشتن فرهنگ عشایری کشور، گَرد گمنامی را از چهره دلیرمردان و شیر زنان عشایری بزدادید، این روزها جز مخروبهای، چیزی از آن باقی نمانده است.
فضلالله آذر فر مدیرکل امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: روند ساخت و توسعه خانه فرهنگ عشایر به دلیل اختلافات بین امور عشایر و منابع طبیعی استان متوقف شده است.
وی افزود: طبق ادعای منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد این مجتمع در عرصههای منابع ملی ساخته شدهاست و قرار است طرح به شهرداری واگذار شود.
مجید علیپور مدیرکل اسبق امور عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتوگو با تسنیم عنوان کرد: مجتمع فرهنگ و موزه عشایر در پارک جنگلی یاسوج در واقع بخشی از طرح توسعه گردشگری پارک جنگلی یاسوج بود.
وی افزود: این مجتمع با هدف معرفی فرهنگ اصیل عشایر کشور و با پیشبینی ساخت بزرگترین خانه فرهنگ و موزه عشایر جنوب کشور کلنگ زنی شد.
علیپور خاطرنشان کرد: هشت سوئیت مسکونی در این مجموعه تا سال 88 ساخته و تحویل شهرداری یاسوج شد و بعد از گذشت چهار سال مجدداً طی کمیسیونی به امور عشایر واگذار شدند.
وی با اشاره به اینکه در این مجتمع موزه گردشگری، موزه عشایر، نمایشگاه زیست الگویی عشایر، رستورانهای سنتی عشایری و میدان اسب سواری پیشبینی شده بود، گفت: اجرای این طرح میتوانست کمک بسیاری به توسعه گردشگری استان بکند.
انتهای پیام/544/ ع