گام بلند یک شرکت دانشبنیان؛ پاسخدهی به ۱۰۰ میلیون نفر با سامانه "۴۰۳۰"!
یک شرکت دانشبنیان فعال در حوزه تجهیزات مخابراتی بعد از همهگیری کرونا، سامانه ۴۰۳۰ را راهاندازی کرده که بیش از ۱۰۰ میلیون نفر توسط این مرکز پاسخدهی شدند! فعالیتهای این شرکت در حوزه تجهیزات مخابراتی بیش از ۱۰ میلیون یورو صرفهجویی ارزی داشته است.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ یک شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با فناوری نسل جدید، گامی در توسعه زیرساخت شبکه مخابراتی برداشته است و این شرکت با استفاده از هوش مصنوعی و بومیسازی تجهیزات مخابراتی، علاوه بر صرفهجویی ارزی به کاهش منابع انسانی در سازمانها کمک کرده است.
بومیسازی تجهیزات مخابراتی یکی از نیازهای اساسی جوامع در عصر ارتباطات است و یکی از شرکتهای فعال در این حوزه در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مشغول به کار و فعالیت است.
"انوشیروان مرات" مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: این شرکت در زمینه طراحی و ساخت محصولات سوییچ مخابراتی پرظرفیت با فناوری نسل جدید فعالیت میکند که جزو دسته محصولات زیرساختی حوزه مخابرات است؛ در گذشته برای سوییچهای مخابراتی 40 هزار شمارهای، فضایی به اندازه یک ساختمان شاید احتیاج بود اما در این فناوری نسل جدید، یک سوییچ 100 هزار شمارهای در یک فضای یک متر مربع برای کابینت مخابراتی قابل نصب است؛ از نظر سرعت پیادهسازی، خیلی سریعتر است و در جاهایی که نیاز به توسعه است، میتوان خیلی سریعتر این سرویس را به مردم رساند.
"سهیل حسینی" مدیر بازاریابی این شرکت دانشبنیان گفت: ظرفیت تولید ما در سال بیش از 10 میلیون شماره است که به نوعی معادل بیش از 1000 سامانه پرظرفیت است؛ این محصولات قبلاً از کشورهای صنعتی اروپایی و یا کشور چین وارد میشد اما این شرکت دانشبنیان طی 3 سال اخیر بیش از 10 میلیون یورو صرفهجویی ارزی برای کشور به ارمغان آورده است.
"نیما اسدینیا" مدیر طرح سامانه "4030" گفت: در آغاز همهگیری کرونا، این سامانه در عرض چند روز راهاندازی شد که این مرکز روزانه به 2 میلیون نفر قابلیت پاسخگویی دارد و تا امروز بیش از 100 میلیون نفر توسط این مرکز پاسخدهی شدند؛ جدیدترین محصولی که در واحد تحقیق و توسعه این شرکت دانشبنیان تولید شده است، سیستم هوش مصنوعی contact center ها است که در آن 70 درصد تماسها به صورت خودکار توسط سیستم، بدون نیاز به اپراتور انسانی پاسخ داده میشود و در واقع بزرگترین ارزش افزودهای که به همراه دارد، کاهش هزینه منابع انسانی در سازمانها است.
توسعه شبکه مخابراتی، موجب دهها خدمات ارزش افزوده میشود؛ این شرکت بیش از 300 پروژه موفق را در کارنامه خود ثبت کرده است که سامانه 4030 یکی از این پروژهها است و بیش از 50 تاییدیه و استاندارد فنی را نیز کسب کرده است.
انتهای پیام/